MENI
Korpa

Jačanje kostiju i zglobova

Bol u mišićima i bolovi u zglobovima može da nastane u raznim formama i sa raznim simptomima i uzrocima. Bol u leđima, kolenima, grčevi mišića su najčešći oblici bolova. Bol može biti akutna i hronična...


Brand: Hemofarm Šifra: 5922
ArthroStop RAPID tablete predstavljaju jedinstveni preparat za zaštitu i regeneraciju zglobova ArthroStop RAPID tablete predstavljaju jedinstveni preparat za zaštitu i regeneraciju zglobova. Specijalna formulacija klinički dokazanih supstanci – glukozamina, hondroitina i Boswellina (patentno zaštić..
2.232,00 RSD
Brand: Vitalis Šifra: 5535
Prirodni preparat za zdrav koštano-zglobni sistem.Artriflex je prirodni preparat kompanije VITALIS Doctor's group namenjen stvaranju i održavanju zdravog koštano-zglobnog sistema, smanjenju ukočenosti svih zglobova, jačanju hrskavice, povećanju elastičnosti i pokretljivosti zglobova, ligamenata i mi..
1.510,27 RSD
Brand: Calivita Šifra: 380096
Joint ProteX FORTE tablete obezbeđuju dodatnu podršku za regeneraciju hrskavice i proizvodnju sinovijalne tečnosti u zglobu!Joint ProteX FORTE tablete obezbeđuju dodatnu podršku za regeneraciju hrskavice i proizvodnju sinovijalne tečnosti u zglobu! Čak i ako je Vaš način ishrane pravilan, unosite ne..
7.768,80 RSD
Brand: Goodwill Šifra: 379663
Jedinstvena kombinacija glukozamin-sulfata, hondroitin-sulfata, Fortigel bioaktivnih peptida kolagena i vitamina C. Dokazano povecava sintezu kolagena koji je glavni sastojak hrskavice Stimuliše regeneraciju hrskavice Poboljšava pokretljivost i smanjuje bol kod osoba sa osteoartritisom Održava z..
2.690,00 RSD
Brand: Goodwill Šifra: 19169
Cartinorm je jedinstvena visokopotentna formula namenjena za:Ocuvanje zdrave hraskavice i ublažavanje simptoma vec nastale artroze (zahvaljujuci visokim dozama glukozamin-sulfata i hondroitin-sulfata ) Prevenciju osteoporoze i ocuvanje kostiju i mišica (zahvlajujuci visokoj koncentraciji vita..
2.790,00 RSD
Brand: Dacom Pharma Šifra: 18520
Pravi kolagen čist kristalni kolagen za jake mišiće, tetive, ligamente i kostiKolagenGovoriti o ulozi i važnost kolagena za naš organizam znači govoriti o jednom od temeljnih tkiva – vezivnom tkivu. Ono zajedno s hrskavičnim i koštanim čini potporno tkivo, a rasprostranjeno je po celom telu. Ima niz..
2.709,00 RSD
Brand: InPharm Šifra: 379951
COMPLETE GEL „7 u 1“ predstavlja jedinstvenu i izbalansiranu kombinaciju 7 sastojaka: glukozamin sulfat, hijaluronska kiselina, ekstrakt gaveza, mentol, kamfor, metilsalicilat i kolagen.Namenjen je za svakodnevnu upotrebu. Primenjuje se za masažu delova tela pre, za vreme i posle aktivnosti. Lako se..
960,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 378156
Bioaktivni kompleks za zdrave zglobove. Sadrži jedinstven hondroitin poput ljudskog koji ima 43% veću iskoristljivost u organizmu, pa mnogo više doprinosi pokretljivosti zglobova, formiranju vezivnih tkiva i stvaranju kolagena.Glukozamin je komponenta vezivnog tkiva, koja takođe ulazi u sastav sinov..
1.411,20 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 378157
Bioaktivni kompleks za zdrave zglobove. Sadrži jedinstven hondroitin poput ljudskog koji ima 43% veću iskoristljivost u organizmu, pa mnogo više doprinosi pokretljivosti zglobova, formiranju vezivnih tkiva i stvaranju kolagena.Glukozamin je komponenta vezivnog tkiva, koja takođe ulazi u sastav sinov..
2.182,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 379282
Bioaktivni kompleks za zdrave zglobove. Sadrži jedinstven hondroitin poput ljudskog, koji ima 43% veću iskoristljivost u organizmu, pa mnogo više doprinosi pokretljivosti zglobova, formiranju vezivnih tkiva i stvaranju kolagena.Glukozamin je komponenta vezivnog tkiva, koja takođe ulazi u sastav sino..
3.189,46 RSD
Brand: InPharm Šifra: 378808
FlamIN sadrži 60000IJ serapeptaza, koje efekat ostvaruju u gotovo svim sistemima organa u kojima postoje patološki procesi praceni upalom, otokom, stvaranjem mukusa itd. Savetuje se za smanjenje otoka, lakše izbacivanje sekreta…Dejstva serapeptaze:ANTIINFLAMATORNO Ovo dejstvo serapeptaza ostv..
1.656,00 RSD
Brand: InPharm Šifra: 378695
FlamIN FORTE sadrži 120000IJ serapeptaza, koje efekat ostvaruju u gotovo svim sistemima organa u kojima postoje patološki procesi praceni upalom, otokom, stvaranjem mukusa itd. Savetuje se za smanjenje otoka, lakše izbacivanje sekreta…Dejstva serapeptaze:ANTIINFLAMATORNO Ovo dejstvo serapepta..
1.368,00 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 380188
Flexaktiv je dijetetski suplement namenjen za zglobove i kosti. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/flexaktiv-9-tablete/ NAMENA Flexaktiv 9 tablete namenjene su: za preventivnu zaštitu zglobova kod intenzivnih fizičkih aktivnosti kod upalnih proce..
2.520,00 RSD
Brand: Innventa Šifra: 378459
Forticolinn 14 kesica sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide i kalcijum laktat optimizovan za lečenje osteopenije i osteoporoze. Peptidi su nastali iz posebnog, visoko kontrolisanog procesa hidrolize kolagena tipa I.ženama u menopauzikao dodatak u tretmanu osteoporozeosobama sa osteopenijomos..
2.181,60 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 45 (3 strana)