Dijabetes

Šećerna bolest (diabetes mellitus) je danas jedno od najčešćih oboljenja sa tendencijom daljeg porasta učestalosti, ali i jedan od glavnih razloga povećanja broja obolelih od udruženih kardiovaskularnih oboljenja (infarkta miokarda, moždanog udara, periferne cirkulacije itd.).

 

Izvor: http://www.vma.mod.gov.rs/sr-lat/lekarski-saveti/dijabetes

TODoXIN br.3 kapsule

TODoXIN br.3 kapsule

TODoXIN br.3 pomaže obolelima u regulaciji dijabetesa tip I i II; smanjuje dovod šećera u krvotok; protektivno deluje na bubrege; pomaže u saniranju neuropatije, retinopatije, kardiopatije i nefropatije.
900,00 RSD
Alphalipoin forte

Alphalipoin forte

Alphalipoin forte je dodatak ishrani koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, supstancu sa snažnim antioksidantnim dejstvom.
940,00 RSD
Noglic

Noglic

NOGLIC® je dijetetski suplement (dodatak ishrani) sa ekstraktima gorke tikvice, gimneme i cimeta, obogaćen dodatkom alfa-lipoinske kiseline i hroma.
720,00 RSD
Protect cimet

Protect cimet

Protect cimet je dodatak ishrani koji u svom sastavu sadrži koru cimetovog drveta.
530,00 RSD
Diamel

Diamel

Diamel zaustavlja procese koji dovode do pogoršanja imunog statusa, dovodi do regeneracije oštećenih ćelija u organizmu, i izvesnog obnavljanja organa koji imaju ulogu u produkciji hormona tipa insulina.
1.090,00 RSD
Stevia Zero Cal

Stevia Zero Cal

Stevia Zero Cal je 100% prirodan zaslađivač sa 0 kalorija. Sadrži ekstrakt biljke Stevia Rebaudiana i jedina je prirodna zamena za šećer. Bezbedniji je od ostalih zaslađivača i nema neželjenih efekata.
345,00 RSD
Kalijumova so

Kalijumova so

Harmony kalijumova so-sa niskim sadržajem natrijuma i povećanim sadržajem kalijuma. Koristi se u svakodnevnoj ishrani, umesto kuhinjske soli.
145,00 RSD