MENI
Korpa

Probiotici

Probiotici su postali neizostavni dijetetski suplementi kod uzimanja antibiotika, u putnim apotekama, kod stomačnih tegoba.

Pronađite najbolji probiotik za Vas i vašu porodicu!


Brand: Bio-Kult Šifra: 12294
Namena Podržava prirodnu odbranu organizma protiv prekomenog rasta kandide (gljivica) Osobine Bio - Kult Candea kapsule imaju trostruko delovanje jer sadrže: probiotike-korisne bakterije, kao i ekstrakte belog luka i semena grejpfruta. Podržava prirodnu imunološku zaštitu digestivnog sistema p..
2.304,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 17951
Pomaže uspostavljanje i održavanje prirodne ravnoteže crevne mikrobiote. Preporučuje se u terapiji akutne dijareje, prevenciji putničke dijareje, uz antibiotike.Probiotik Enterobiotik® je jedinstvena kombinacija probiotske gljivice Saccharomyces boulardii i probiotskih bakterija Lactobacillus pla..
412,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 378585
Bulardi 500, sada u dvostruko jačoj dozi, sa dodatkom vitamina D3. Očuvanjem crevne flore doprinosi jačanju imuniteta, povećava eradikaciju H. Pylori, koristisi se u prevenciji i terapiji C. Difficile i svih oblika dijareje.Bulardi® 500, sada u dvostruko jačoj dozi, sa dodatkom vitamina D3. Oč..
817,92 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 13378
Bulardi Probiotik Junior sadrži probiotsku gljivicu Saccharomyces boulardii i Cink. Efikasan kod svake dečije dijareje. Normalizuje crevnu floru i dodatno jača imunitet dece. Bulardi® Probiotik Junior upotrebljava se kod akutnih i hroničnih dijareja uz antibiotike i kod antibiotskih dijareja, kod pu..
878,40 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 1312
Za svaki kupljeni Probiotic, drugi dobijate GRATIS!!!Prevencija i terapija putničke dijareje, disbalansi crevne mikroflore izazvana kontaminiranom hranom i pićem, lekovima, inflamatorne bolesti creva * Dodatak ishrani *Prevencija putničke dijareje* Kombinacija koja može doprineti obnavljanju i održ..
604,80 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 1322
Dijareja izazvana antibioticima - preventivno, u toku i nakon antibitske terapije, akutne dijareje bilo koje etiologije, gastroenteritis uzrokovan Rota virusima *Preventivno kod dijareje izazvana antibioticima * Primena u toku i nakon antibitske terapije * Primenjuje se kod akutne dijareje bilo ko..
792,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 15782
Koristi se u prevenciji i tretmanu dijareja prouzrokovanih upotrebom antibiotika; u prevenciji kolitisa izazvanih C. Difficile bakterijom; kao standardni dodatak u terapiji C. Difficile infekcije * Koristi se u prevenciji i tretmanu dijareja prouzrokovanih upotrebom antibiotika * u prevenciji koli..
250,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 378976
Dve najbolje istražene i klinički dokazane probiotske kulture LGG i Saccharomyces boulardi u jednoj kapsuli. Koristi se za prevenciju i terapiju akutnih dijareja izazvanih različitim etiologijama, za eradikaciju H. Pylori, terapiji C. Difficile i svim oblicima dijareja.Probiotik Enterobiotik® Forte..
527,99 RSD
Brand: Calivita Šifra: 380108
AC-Zymes je probiotski preparat sa velikom koncentracijom Lactobacillus acidophilus bakterije.To je veoma korisna i rezistentna bakterija koja blagotvorno utiče na zdravlje sistema za varenje putem zamene probiotskih ćelija koje se svakodnevno gube, a učestvuje i u aktivnostima imunog sistema. Po..
4.110,00 RSD
Brand: Galenika Šifra: 380636
Koristi se uz standardnu terapiju infekcije bakterijom Helicobacter pillory, kod inflamatornih bolesti creva, kao i pri regulaciji crevne mikroflore.Doprinosi normalnoj funkciji digestivnog sistema.Eliminiši viruse i toksine iz svog organizmaOsećaj se zdravo uz Flonivin Boulardii!Flonivin® Boulardii..
792,00 RSD
Brand: Galenika Šifra: 380213
sastav: Liofilizovana kultura korisnih bakterija: Lactobacillus acidophilus La-14 Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) Bifidobacterium longum Bl-05TM sa Inulinom Flonivin Forte je sinbiotski dijetetski suplement sa 10 milijardi korisnih bakterija (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rha..
691,20 RSD
Brand: Galenika Šifra: 378523
Saccharomyces boulardii i Bifidobacterium bifidum, Cink Osnovna namena:Proizvod je namenjen normalnom funkcionisanju digestivnog sistema i normalnoj funkciji imunog Sistema. Probiotik Flonivin plus je jedinstvena kombinacija probotskih kultura Saccharomyces boulardii I Bifidobacterium bifidum,..
655,20 RSD
Brand: Galenika Šifra: 380218
Doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, normalno rastu i razvoju kostiju kod dece uzrasta iznad godinu dana.Flonivin® Kids Immuno, prašak za oralnu upotrebu je sinbiotski dijetetski suplement sa 15 milijardi korisnih mikroorganizama (Saccharomyces boulardii, Lactobacillus acidophilus i Bifido..
792,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 9414
Virusima je odzvonilo * Posebno se preporučuje bebama na veštačkoj ishrani i deci predškolskog i školskog uzrasta *Osobama izloženim velikom fizičkom naporu * Preventivno u senzoni respiratornih infekcija i sezoni intenzivnog cvetanja ProbioKid immuno D3 je sinbiotski preparat koji u svom sastavu ..
813,60 RSD
Brand: PharmaS Šifra: 379304
PharmaS FLORIOTIC BOULARDII je probiotski dijetetski proizvod namenjen deci i odraslima, za sinergijski efekat u obnovi crevne mikrobiote koja je u disbalansu. Za više informacija pogledajte: http://floriotic.rs/floriotic-boulardii2/NAMENA -kod dijareja izazvanih upotrebom antibiotika -kod put..
676,80 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 42 (3 strana)