MENI
Korpa

Čajevi, sirupi i balzami

Brand: Pharmalife Šifra: 4781
Ovi neprijatni simptomi dovode do otežanog gutanja a samim tim posledično dolazi do slabijeg unosa hrane kod obolele dece. Prehlade su najčešće izazvane virusima (preko 200 različitih virusa). Dokazano je da antibiotici nemaju nikakvo dejstvo na viruse, a pri tome moguće je njihovo sporedno štetno d..
950,14 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4167
Dužom upotrebom multivitaminskih sirupa dolazi do predoziranja pojedinih vitamina i njihovog štetnog uticaja na organizam deteta .Brzo rešenje problema je primenom sirupa od poptuno prirodnih biljnih ekstrakata koji podstiču apetit direktnom stimulacijom čula ukusa. Appetito sirup sadrži jedinstvenu..
1.100,93 RSD
Brand: Fructus Šifra: 378465
Proizvod takođe sadrži 1% suvog ekstrakta ploda kima, i kombinacija ove dve biljke utiče na bolje varenje hrane i smanjenje nadutosti.Proizvod takođe sadrži 1% suvog ekstrakta ploda kima, i kombinacija ove dve biljke utiče na bolje varenje hrane i smanjenje nadutosti. Proveren i 100% prirodan proizv..
401,76 RSD
Brand: Galenika Šifra: 1278
BIBILIBI instant čaj Sastav proizvoda: ekstrakt morača Pakovanje: instant čaj kesica 5 g Osnovna namena: smanjuje gasove, nadutost i grčeve u stomaku kod odojčadi i male dece..
216,00 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4168
Ovaj refleks može biti vrlo dosadan i iscrpljujući pri čemu više ne obavlja svoju primarnu funkciju već remeti dečiji san, povećava razdražljivost i onemogućava dete da obavlja svakodnevne aktivnosti KOJI SIRUP PROTIV KAŠLJA PRIMENITI ? Kašalj je simptom složenog kataralnog procesa koji se menja..
1.082,88 RSD
Brand: Neosanté Health Solutions S.A. Šifra: 17388
Stomačni grčevi kod beba / Infaltilne kolikeInfantilne kolike se javljaju kod oko 20-25% beba, dečaka i devojčica, naročito starosti između 2 i 3 meseca. To je neprijatan period, ne samo za bebe koje plaču intenzivno, satima, zbog bola u stomaku već je ovaj period je vrlo naporan i za njihove mame.D..
2.088,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 7982
Expulmo Dasa sirup sadrži ekstrakt lista bokvice, biljke koja se tradicionalno koristi kao pomoć kod zapaljenja grla, akutnog i hroničnog kašlja i bronhitisa. Med i anis povoljno deluju kod upala sluzokože usta, ždrela i disajnih organa, što upotpunjuje terapijski efekat sirupa.Preporučuje se: ..
399,00 RSD
Brand: Fructus Šifra: 8856
Svaka filter kesica ČAJA ima dodatni aroma omotač, što proizvod čini bezbednijim a ujedno i štiti mirisnu notu napitka.Svaka filter kesica ČAJA ima dodatni aroma omotač, što proizvod čini bezbednijim a ujedno i štiti mirisnu notu napitka...
201,60 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 8480
Takodje prevremeno rodjena deca ili bebe rodjene sa malom telesnom masom upadaju u stanje deficita gvoždja – anemije nakon 3 meseca života.Anemična deca su bleda i malaksala a novorodjenčad i odojčad slabije napreduju. Tkiva anemičnog deteta dobijaju manje kiseonika pa je potrebno da se ovaj problem..
1.083,00 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4170
Fitobalm gel – prirodni balzam gel koristi se kao sredstvo za olakšavanje tegoba ( otežanog disanja ) kod dece već od prvih dana života. Nanet u tankom sloju na grudi , ledja i pod nosić deteta isparava pod uticajem telesne temperature, inhalira se i na taj način otvara gornje disajne puteve i olakš..
851,04 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4166
IMMUNO SIRUP, italijanskog proizvođača Pharmalife research je jedini sirup za decu sa cinkom i bakrom u kombinaciji sa prirodnim vitaminom C, i standardizovanim ekstraktima Astragalusa i Eleuteroa obezbeđuje jak imunitet dece. CINK Naučno je dokazano da CINK ima imunomodulatorno, antivirusno d..
1.082,88 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 2110
EXPULMO Lunac sirup sadrži ekstrakt korena belog sleza čije sluzi oblažu sluzokožu ždrela, umanjujući nadražaj kod suvog kašlja. Tinktura kamilice umiruje iritiranu sluzokožu disajnih puteva, dok vitamin C, poreklom iz ploda šipurka, jača odbrambene sposobnosti organizma.Preporučuje se: kao p..
486,78 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 10394
MAPEZ sprej je mešavina netoksičnih, neiritirajućih, efikasnih, prirodnih ekstrakata pogodna za upotrebu i kod najmlađe dece od prvih dana života. Mapez ima miris prirodnog porekla koji je PRIJATAN ZA DECU i odrasle, a neprijatan za insekte. Nanešen na kožu formira barijeru koja odbija komarce, mu..
679,29 RSD 849,12 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4484
Naučno je dokazan nedostatak esencijalnih masnih kiselina (Omega 3, Omega 6, GLA) prisutan kod obolelih od Atopijskog dermatitisa, Ekcema, Alergijskog rinitisa-kijavice, Astme.Preventivnom upotrebom dijetetskih preparata sa povećanim sadržajem Omege 3, omege 6 i GLA smanjujemo rizik od pojave obolje..
892,80 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 16176
Expulmo Pavle Paxi balzam predstavlja kombinaciju etarskih ulja četinara i mediteranskog bilja u lipofilnoj podlozi, koja se nanosi lokalno na grudni koš kod prvih znakova prehlade. Isparavanje svežih aroma mirte, jele i bora, deluje antiinfektivno i dovodi do ublažavanja tegoba koje se javljaju ko..
702,72 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 18 (2 strana)