MENI
Korpa

Oralna higijena

Brand: ESENSA Šifra: 378907
Aftin gel Propobaza predstavlja prirodno rešenje za trenutno ublažavanje bola i smanjenje upale sluzokože usne duplje koje uzrokuju afte, mehaničke povrede sluznice usne duplje ili jezika (izazvane korišćenjem ortodontskih aparata ili slučajnim ujedima), povrede nastale nakon stomatoloških intervenc..
504,00 RSD
Brand: ESI Šifra: 11227
Sadrži aloju, etarsko ulje čajevca, ekstrakt semenki grejpfruta i karboksimetil kitosan koji deluju antiseptički i protivupalno pa se može preporučiti i za ublažavanje tegoba kod pojave afti, upaljenih desni i kod bolova u grlu. Karboksimetil kitosan povećava pH usne duplje i tako inhibira porast ba..
518,40 RSD
Brand: ESI Šifra: 20919
Aloe fresh pasta za zube ne sadrži mentol usled čega se preporučuje svim osobama koje su na nekom homeopatskom tretmanu jer ne umanjuje efikasnost homeopatskih lekova.Pogodna je i za upotrebu kod dece starije od 3 god. Sastav Pasta sadrži jedinstvenu kombinaciju prirodnih aktivnih sastojaka: Aloe ve..
475,20 RSD
Brand: Galenika Šifra: 4653
osnovna namena: Gel za lečenje desni. Gingival gel predstavlja proizvod koji se sastoji od jedinstvenih kombinacija lekovitih bilja poput kamilice, srčenjaka i pitome nane, koji je namenjen za masažu desni...
432,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 378017
Herbal gel sa hijaluronskom kiselinom protiv zubobolje i za negu desni sadrži ekstrakt kamilice, etarska ulja nane i karanfilića, i hijaluronsku kiselinu. Gel je formulisan tako da na veoma brz i efikasan način ukloni zubobolju, bez obzira na uzrok njene pojave (zubobolja kao posledica karijesa ili ..
432,00 RSD
Brand: Galenika Šifra: 1045
Antiseptični rastvor za ispiranje usta koji se koristi za sprečavanje stvaranja dentalnog plaka. Hibideks 0,12% tečnost za ispiranje usta se koristi: - za sprečavanje stvaranja dentalnog plaka; - kao dopuna mehaničkom odstranjivanju zubnih naslaga; - za zaštitu desni; - kao pomoćno sredstvo u održav..
580,00 RSD
Brand: Lacalut Šifra: 16731
Četkica za pranje zuba DUO CLEAN Četkica, specijalno izrađena od mekih vlakana, temeljno čisti i masira zube i desni.Prati zube ujutru i uveče sa količinom paste veličine zrna graška..
221,61 RSD
Brand: Lacalut Šifra: 11085
Neguje osetljive desni i štiti zube od karijesa.Znatno smanjuje osetljivost zuba na slatko, kiselo, vruće i hladno.Prati zube ujutru i uveče sa količinom paste veličine zrna graška..
375,60 RSD
Brand: Lacalut Šifra: 314255
GLAVNI UZROK neprijatnog zadaha su bakterije oralne flore.Preko 80% ovih bakterija se nalazi na jeziku i u parodontalnim džepovima.Neutrališe dejstvo jedinjenja sumpora.Prati zube ujutru i uveče sa količinom paste veličine zrna graška..
440,00 RSD
Brand: Lacalut Šifra: 20613
Lacalut konac za zube sastoji se od najlonskih vlakana što omogućava lakše korišćenje. Mentol daje osećaj svežine i čistoće.Ekonomičan za upotrebu, paket sadrži 50 metara konca (4 meseca svakodnevnog korišćenja).Prati zube ujutru i uveče sa količinom paste veličine zrna graška..
343,20 RSD
Brand: Lacalut Šifra: 378454
Aluminijum laktat zaustavlja krvarenje stezanjem desni,aluminijum fluorid deluje antikarijesno,hlorheksidin diglukonat antiseptički, abisabolol i alantoin protivupalno i umirujuće.Prati zube ujutru i uveče sa količinom paste veličine zrna graška..
485,28 RSD
Brand: Lacalut Šifra: 7905
Aluminijum laktat zaustavlja krvarenje stezanjem desni,aluminijum fluorid deluje antikarijesno,hlorheksidin diglukonat antiseptički, abisabolol i alantoin protivupalno i umirujuće.Prati zube ujutru i uveče sa količinom paste veličine zrna graška..
485,28 RSD
Brand: Lacalut Šifra: 9189
MEDICINSKA PASTA ZA ZUBE - ZA ZDRAVE DESNI I PRIRODNO BELE ZUBE SMANJUJE KRVARENJE DESNI I POMAŽE U SPREČAVANJU ZAPALJENJAPrati zube ujutru i uveče sa količinom paste veličine zrna graška..
197,19 RSD
Brand: Lacalut Šifra: 7338
Sigurna zaštita kod prelaza sa mlečnih na trajne zube. Posebna zrnca za čišćenje zuba uklanjaju zubni plak.Prati zube ujutru i uveče sa količinom paste veličine zrna graška..
335,89 RSD
Brand: Lacalut Šifra: 17540
Posebna zaštita za nove, trajne zube. Optimalna mineralizacija i zaštita od karijesa Ukus limuna i nane, u mikrokapsulama, pranje zuba pretvara u pravi doživljaj svežine.Prati zube ujutru i uveče sa količinom paste veličine zrna graška..
411,15 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 35 (3 strana)