MENI
Korpa

Blog RSS Feed

11 28 Sezona jačanja imuniteta
Web 0 653
Pred zimsku sezonu virusa, bakterija neophodno je na vreme otpočeti  jačanje organizma i stimulaciju imuniteta.Na tržištu ima dosta kvalitetnih i dobrih preparata za pravilno funkcionisanje odbrambenih aparata organizma, bitno je pronaći adekvatan, k..
11 25 Dijeta, ali pametno
Web 0 234
Atkins dijeta, Dukan dijeta, UN dijeta, proteinska dijeta, kupus dijeta, dijeta od 90 dana, hrono dijeta, mesečeva dijeta...toliko vrsta preporuka za redukciju telesne mase, neki nastali nakon dugogodišnjih istraživanja uvaženih nutricionista, a neki..
11 21 Magnezijum - nezamenljiv mineral
Web 0 367
Magnezijum je makroelement koji učestvuje u više od 300 procesa u organizmu, veoma je bitan kod normalnog funkcionisanja:glatkih i poprečno-prugastih mišićaNajvažnije je dejstvo na srčani mišić i na glatke mišiće krvnih sudova, takođe i skeletno miši..
11 18 Bol - mišići i zglobovi
Web 0 956
Bol u mišićima i bolovi u zglobovima može da nastane u raznim formama i sa raznim simptomima i uzrocima. Bol u leđima, kolenima, grčevi mišića su najčešći oblici bolova. Bol može biti akutna i hronična.Uzroci koji mogu da dovedu do bolova u zglobovim..
11 14 Magnetrans - direktno u Vašem ritmu!
Web 0 299
Magnetrans direkt granule 375 mgZašto treba unositi više magnezijumaMagnezijum je jedan od značajnih minerala neophodnih za pravilno funkcionisanje organizma.Zahvaljujući njemu pokreće se 300 metaboličkih procesa u organizmu:Ukoliko ste dugo pod stre..
11 47 Lekovita zova
Web 0 2028
Zova ( lat. Sambucus nigra ) je višegodišnja drvenasta biljka iz roda Sambucus.Zova je nisko drvo ili žbun sa uzdužno ispucalom, sivosmeđom korom, raste od 3 do 8 m visine, naspramnih i neparno perastih, testerasto nazubljenih listova.Cvetovi su žućk..
11 34 Šta je Uv zračenje?
Web 0 1307
Sunce, kao izvor toplote i svetlosti  je i izvor samog života na našoj planeti. Sunčeva svetlost dospeva do Zemlje, a intenzitet zraka postepeno opada. Sunčev spektar se sastoji od ultraljubičastih kratkih talasa, vidljivog spektra i infracrvenih tal..
11 31 Šta treba znati pri odabiru prave kreme za sunčanje?
Web 0 613
Dolaskom lepog vremena, zbog izlaganja duže vremena suncu, moramo kožu pripremiti kako spolja tako i iznutra. Čovek se u ovom periodu više znoji, gubi tečnost a samim tim i elastičnost kože. Vrlo je bitno piti što više tečnosti, jesti namirnice koje ..
Prikazuje se 1 do 8 od 45 (6 strana)