MENI
Korpa

Nega kose i noktiju

Brand: Alpecin Šifra: 2065
Za svakodnevno pranje čak i kod suve i osetljive kože temena. Sadrži patentirani kofeinski aktivator folikula dlake. Idealan u kombinaciji sa Alpecin losionom koji se umasira u kožu temena ujutro i posle svakog pranja kose...
1.190,00 RSD
Brand: Alpecin Šifra: 2066
Smanjuje povećanu aktivnost lojnih žlezda i uspostavlja prirodnu ravnotežu. Ciljano deluje na dlaku i sprečava brzo mašćenje kose. Sadrži patentirani kofeinski aktivator folikula dlake. Najbolji efekat ispoljava u kombinaciji sa Alpecin losionom koji se uamsira u kožu temena ujutro i posle svakog pr..
1.190,00 RSD
Brand: Alpecin Šifra: 2067
Zahvaljujući prirodnim supstancama i blagim sredstvima za pranje, efikasno otklanja perut, pri čemu ne iritira kožu temena. Sadrži patentirani kofeinski aktivator folikula dlake. Najbolji efekat daje u kombinaciji sa Alpecin losionom koji se uamsira u kožu temena, ujutro i posle svakog pranja kose. ..
978,12 RSD
Brand: Alpecin Šifra: 8368
Aktivni kofeinski kompleks sadržan u ovom šamponu pospešuje rast dlake več pri prvom pranju kose, stimuliše rast kose i sprečava njen prevremeni gubitak.Kosa dobija na volumenu i jačini. Dovoljno je 2 minuta tokom pranja kose da se aktivna supstanca distribuira do korena dlake i ispolji produženi ef..
1.270,08 RSD
Brand: Alpecin Šifra: 6479
Efekat 1- Perut nestaje i skalp počinje da se regeneriše. Efekat 2- Kofeinski kompleks prodire u folikul dlake, pospešujući dopremanje energije do dlake. Time se stimuliše rast kose i sprečava opadanje.Najbolji efekat se postiže kada se šampon ostavi na temenu 2-5 minuta kako bi aktivni sastojci do..
1.562,40 RSD
Brand: Alpecin Šifra: 17767
Šampon protiv suve peruti, opadanja kose i iritiranog vlasištašampon za muškarce sa suvom peruti , iritiranim vlasištem i opadanjem kose. sadrži bilnji kompleks sprečava svrab, kožu hrani lipidima. sadrži kofeinski kompleks, sprečava gubitak kose svakodnevnom upotrebom. alantoin i pantenol dodatno u..
1.075,20 RSD
Brand: Alpecin Šifra: 17022
Alpecin kofeinski losion ispoljava najbolji efekat ukoliko se koristi u kombinaciji sa odgovarajućim Alpecin šamponom.Zahvaljujući visoko aktivnom kofeinskom kompleksu deluje na folikul dlake i produžava fazu rasta dlake, duže nego što je to genetski predviđeno. Jednostavno se primenjuje, tako što s..
1.640,16 RSD
Brand: Alpecin Šifra: 6921
Izuzetno blag šampon, pogodan za osetljivu kožu temena. Patentirana kofeinska formula jača folikul dlake, regeneriše odbrambenu funkciju kože i štiti je od negativnih uticaja spoljašnje sredine. Idealan u kombinaciji sa Alpecin losionom koji se umasira u kožu temena ujutro i posle svakog pranja kos..
1.640,16 RSD
Brand: Alpecin Šifra: 379936
Efekat na boju kose: Zahvaljujući prisustvu pigmenta kosa izgleda tamnije i punije. Štiti od sedenja ukoliko se krene sa korišćenjem dovoljno ranoEfekat na kosu: Kofeinski kompleks sprečava gubitak kose. Svakodnevno pranje kose sa Tuning šamponom obezbeđuje korenu dlake aktivne sastojke. Kofein se m..
1.640,16 RSD
Brand: STARA PLANINSKA RIZNICA Šifra: 380046
Blagotvorni sastojci čistih ekstrakata lekovitog bilja (koprive, belog luka, dragoljuba i matičnjaka) u visokom procentu prodiru u vlasište, dubinski revitalizuju kožu glave,ne dozvoljavaju isušivanje i perutanje, pospešuju rast i jačaju strukturu vlasi, čineći kosu bujnom i jakom. Aktivne..
678,00 RSD
Brand: STARA PLANINSKA RIZNICA Šifra: 7621
Pojačava se rad žlezdi i lučenje hormona, što dovodi do većeg mašćenja kose.Za lep i negovan izgled, kosa se svakodnevno tretira šamponima za masnu kosu i vodom punom Ca i Mg bikarbonatima koji smanjuju penu i dejstvo aktivnih principa iz šampona, što dovodi do sušenja kože glave i perutanja. Da bi ..
631,00 RSD
Brand: Catalysis Šifra: 380704
Kod temenjače, seboroičnog dermatitisa, psorijaze i ekcemaBlue cap Reguliše abnormalnu proliferaciju i diferencijaciju keratinocita Smanjuje negativne efekte oksidativnog stresa i zapaljenskih komponenti Eliminiše deskvamaciju i peckanje kože i vlasišta Veoma efikasan k..
2.790,00 RSD
Brand: Catalysis Šifra: 2244
Glavna aktivna komponenta Blue cap linije proizvoda je cink-pirition aktivisan procesom molekulske aktivacije.Cink-pirition, supstanca poznata po svojoj primeni u lečenju seboroičnog dermatitisa i peruti, takodje poseduje izvesna antibakterijska i antigljivična svojstva. U Blue cap proizvodima cink-..
1.887,84 RSD
Brand: Catalysis Šifra: 2245
Glavna aktivna komponenta Blue cap linije proizvoda je cink-pirition aktivisan procesom molekulske aktivacije.Cink-pirition, supstanca poznata po svojoj primeni u lečenju seboroičnog dermatitisa i peruti, takodje poseduje izvesna antibakterijska i antigljivična svojstva. U Blue cap proizvodima cink-..
1.092,96 RSD
Brand: Burra Šifra: 380051
Njegova blaga formulacija umiruje iritacije na koži glave, umanjujući pojavu svraba već nakon prvog pranja, dok njegovi posebni agensi kosi daju zdravi sjaj i mekoću.Suva perut nestaje već nakon nekoliko dana svakodnevne upotrebe šampona. Sadrži nekoliko veoma bitnih sastojaka, Pirokton Olamin koji ..
1.140,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 57 (4 strana)