MENI
Korpa

Nega kose i noktiju

Brand: Lifeline Šifra: 381125
Bioaktivni  tretman kose                Reguliše mašćenje kose, zaustavlja opadanje kose, revitalizuje kožu glave i otklanja perutFollisan šampon sadrži bioaktivne sastojke koji deluju na sam folikul dlake, na kožu glave i na kosu direktno.Sprečava p..
1.064,16 RSD
Brand: Biomelem Šifra: 1219
Revitabion sprej reaktivira matične ćelije u koži glave kod svih tipova ćelavosti.Biomelem je svoju čuvenu recepturu Revitabiona obogatio mnogo puta nagrađivanim, svetski priznatim sastojkom, Redensilom. Naučno je dokazano, kroz kliničke studije, da novi Revitabion sprej omogućava rast 10000 novih d..
1.890,00 RSD
Brand: Biokap Šifra: 5135
Prirodna boja za kosu, bez amonijaka, rezorcinola, parabena i parafenilendiamina, 4.0 prirodno braonDelicato RAPID boja za kosu nastala je kao rezultat temeljnog istraživanja koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj. Ne sadrži amonijak, rezorcinol, paraben i p-fenilendiamin, a ..
1.530,90 RSD
Brand: Alpecin Šifra: 2065
Za svakodnevno pranje čak i kod suve i osetljive kože temena. Sadrži patentirani kofeinski aktivator folikula dlake. Idealan u kombinaciji sa Alpecin losionom koji se umasira u kožu temena ujutro i posle svakog pranja kose...
1.190,00 RSD
Brand: Alpecin Šifra: 2066
Smanjuje povećanu aktivnost lojnih žlezda i uspostavlja prirodnu ravnotežu. Ciljano deluje na dlaku i sprečava brzo mašćenje kose. Sadrži patentirani kofeinski aktivator folikula dlake. Najbolji efekat ispoljava u kombinaciji sa Alpecin losionom koji se uamsira u kožu temena ujutro i posle svakog pr..
1.190,00 RSD
Brand: Alpecin Šifra: 2067
Zahvaljujući prirodnim supstancama i blagim sredstvima za pranje, efikasno otklanja perut, pri čemu ne iritira kožu temena. Sadrži patentirani kofeinski aktivator folikula dlake. Najbolji efekat daje u kombinaciji sa Alpecin losionom koji se uamsira u kožu temena, ujutro i posle svakog pranja kose. ..
1.212,48 RSD
Brand: Alpecin Šifra: 8368
Aktivni kofeinski kompleks sadržan u ovom šamponu pospešuje rast dlake več pri prvom pranju kose, stimuliše rast kose i sprečava njen prevremeni gubitak.Kosa dobija na volumenu i jačini. Dovoljno je 2 minuta tokom pranja kose da se aktivna supstanca distribuira do korena dlake i ispolji produženi ef..
1.324,80 RSD
Brand: Alpecin Šifra: 6479
Efekat 1- Perut nestaje i skalp počinje da se regeneriše. Efekat 2- Kofeinski kompleks prodire u folikul dlake, pospešujući dopremanje energije do dlake. Time se stimuliše rast kose i sprečava opadanje. Najbolji efekat se postiže kada se šampon ostavi na temenu 2-5 minuta kako bi aktivni sastojci d..
1.562,40 RSD
Brand: Alpecin Šifra: 17767
Šampon protiv suve peruti, opadanja kose i iritiranog vlasištašampon za muškarce sa suvom peruti , iritiranim vlasištem i opadanjem kose. sadrži bilnji kompleks sprečava svrab, kožu hrani lipidima. sadrži kofeinski kompleks, sprečava gubitak kose svakodnevnom upotrebom. alantoin i pantenol dodatno u..
1.075,20 RSD
Brand: Alpecin Šifra: 17022
Alpecin kofeinski losion ispoljava najbolji efekat ukoliko se koristi u kombinaciji sa odgovarajućim Alpecin šamponom.Zahvaljujući visoko aktivnom kofeinskom kompleksu deluje na folikul dlake i produžava fazu rasta dlake, duže nego što je to genetski predviđeno. Jednostavno se primenjuje, tako što s..
1.699,20 RSD
Brand: Alpecin Šifra: 6921
Izuzetno blag šampon, pogodan za osetljivu kožu temena. Patentirana kofeinska formula jača folikul dlake, regeneriše odbrambenu funkciju kože i štiti je od negativnih uticaja spoljašnje sredine. Idealan u kombinaciji sa Alpecin losionom koji se umasira u kožu temena ujutro i posle svakog pranja kos..
1.699,20 RSD
Brand: Alpecin Šifra: 379936
Efekat na boju kose: Zahvaljujući prisustvu pigmenta kosa izgleda tamnije i punije. Štiti od sedenja ukoliko se krene sa korišćenjem dovoljno ranoEfekat na kosu: Kofeinski kompleks sprečava gubitak kose. Svakodnevno pranje kose sa Tuning šamponom obezbeđuje korenu dlake aktivne sastojke. Kofein se m..
1.366,80 RSD
Brand: Doctors Šifra: 381730
ANTIPEDICULI M-ČešaljM-sprej se temeljno nanese na suvu kosu i ostavi da deluje 4 sata.Sa M češljem, kosa se češlja od korena do vrha.Nakon vremena potrebnog da preparat deluje, najbolje je kosu podeliti na nekoliko delova i pažljivo pročešljati svaki pramen.Garancija 10 godina...
2.190,00 RSD
Brand: Doctors Šifra: 381731
ANTIPEDICULI M-sprej100% PRIRODAN - Sa Uljem od Eukaliptusa100% NETOKSIČAN – Bez Parabena i Hemikalija100% EFIKASAN – Sa Dokazanim DejstvomNemilosrdan sa gnjidama i vaškama.Bezbrižno, Brzo i Efikasno odstranjivanjeDeluje za 15 minuta..
630,00 RSD
Brand: Catalysis Šifra: 380704
Kod temenjače, seboroičnog dermatitisa, psorijaze i ekcemaBlue cap Reguliše abnormalnu proliferaciju i diferencijaciju keratinocita Smanjuje negativne efekte oksidativnog stresa i zapaljenskih komponenti Eliminiše deskvamaciju i peckanje kože i vlasišta Veoma ef..
2.790,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 69 (5 strana)