MENI
Korpa

Informacije o dostavi

Internet prodavnica www.webapoteka.rs kojom upravlja privredno društvo "DEMETRA" APOTEKARSKA USTANOVA ZA PROMET FARMACEUTSKIH I MEDICINSKIH PREPARATA ima potpisan ugovor sa Post Express (Pošta Srbije) i Daily Express kurirskim službama putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge Post Export i Post PAK (Pošta Srbije).

Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir svaku pošiljku uručuje na sledeći način: uobičajena praksa je da dobijete sms poruku ili da Vas kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pošiljka će biti ostavljena u pošti narednih 20 dana u vama najbližoj poslovnici Pošte, gde možete preuzeti vaš paket. U slučaju da kasni isporuka, kontaktirajte nas da proverimo status porudžbine.

Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave se naplaćuje prema važećem cenovniku kurirske službe:

Post Express

Po slanju paketa automatski ćete dobiti obaveštenje sa datumom pristizanja paketa. Isporuku paketa vršimo putem kurirske službe u najkraćem mogućem roku ( 2 - 4 radna dana).