Intimna nega

TODoXIN vaginalete

TODoXIN vaginalete

Posebno su namenjene ženama koje pate od uporne vaginalne kandidijaze, genitalnog herpesa, kondiloma i drugih infekcija.
3.500,00 RSD
Glizigen sprej

Glizigen sprej

Glicirizinska kiselina je glavna aktivna komponenta Glizigen linije proizvoda. Glicirizinska kiselina je jak antioksidans, a poznata je zbog svojih antiinflamatornih i antiulceroznih svojstava. Sve više se pominje i njeno antivirusno dejstvo.
1.670,00 RSD
Multi-Gyn actigel

Multi-Gyn actigel

Sprečava i tretira vaginalne tegobe
1.460,00 RSD

Glizigen intimni gel

Glizigen intimni gel je blago sredstvo na bazi glicirizinske i mlečne kiseline namenjeno održavanju intimne higijene, fiziološke pH vrednosti intimne regije i normalne vaginalne mikroflore.
1.490,00 RSD
Tea Tree balance intim gel

Tea Tree balance intim gel

Tea Tree balance intim gel u svom sastavu sadrži ulje čajevca, timol i pantenol. Ulje čajevca pokazuje snažno protivupalno, antimikrobno i epitelizirajuće dejstvo.
520,00 RSD
Hypervag intim gel

Hypervag intim gel

Hypervag intim gel sadrži uljani ekstrakt kantariona i pantenol u bioadhezivnoj podlozi. Kantarionovo ulje ima umirujuće, antibakterijsko i antimikrobno dejstvo na kožu i sluznicu, dok pantenol doprinosi bržoj regeneraciji vaginalne sluznice.
520,00 RSD
Propovag intim gel

Propovag intim gel

Propovag intim gel sadrži ekstrakte biljaka koje se tradicionalno koriste kao prirodni antimikotici u cilju zaštite sluznice od mogućih infekcija. Zahvaljujući bioadhezivnim svojstvima Propovag intim gel oblaže sluznicu čime se ubrzava njeno zaceljenje i pruža dugotrajna hidratacija.
520,00 RSD
Eucerin losion za intimnu higijenu

Eucerin losion za intimnu higijenu

Posebno formulisan za intimnu regiju. Pruža udobnost, zaštitu i pomaže u smirivanju iritacija.
660,00 RSD
Multi-Gyn FemiWash

Multi-Gyn FemiWash

Proizvod Multi-Gyn FemiWash: ... je prirodan i neiritirajući, Štiti i optimizuje vaginalnu floru kože, Vrlo blago i efikasno čisti, Ne sadrži sapune, parfeme, konzervanse ... je koncentrovan
930,00 RSD
Multi-Gyn FloraPlus

Multi-Gyn FloraPlus

Multi-Gyn FloraPlus Sprečava i tretira gljivične vaginalne infekcije Leči i sprečava gljivične infekcije vagine Prebiotski stimuliše laktobacile
1.460,00 RSD
Multi-Gyn LiquiGel

Multi-Gyn LiquiGel

Multi-Gyn LiquiGel Trenutno smanjuje suvoću vagine i stimuliše prirodno vlaženje Optimizuje stanje vaginalnog tkiva Sprečava iritaciju i izvrstan je lubrikant Prirodan je, siguran i štiti vaginalnu floru
990,00 RSD
Multi-Gyn Tablete

Multi-Gyn Tablete

Multi-Gyn Tablete Izvrsne su za intenzivnu intimnu higijenu Pomažu u sprečavanju vaginalnih infekcija Optimiziju vaginalnu floru Ne sadrže konzervanse Pospešuju razmnožavanje laktobacila
1.095,00 RSD