MENI
Korpa

Hemofarm

Brand: Hemofarm Šifra: 379643
Za miran san i aktivan dan * Visoka doza optimalnih formulacija magnezijuma sa dvostrukim efektom *Jedna kesica dnevno *Bez upotrebe tečnosti *Brza i jednostavna primena Magnetrans duo-aktiv granule za direktnu primenu sadrži visoku dozu magnezijuma sa trenutnim i postepenim oslobađanjem. Ima osv..
633,60 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 1312
Za svaki kupljeni Probiotic, drugi dobijate GRATIS!!!Prevencija i terapija putničke dijareje, disbalansi crevne mikroflore izazvana kontaminiranom hranom i pićem, lekovima, inflamatorne bolesti creva * Dodatak ishrani *Prevencija putničke dijareje* Kombinacija koja može doprineti obnavljanju i održ..
604,80 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 1322
Dijareja izazvana antibioticima - preventivno, u toku i nakon antibitske terapije, akutne dijareje bilo koje etiologije, gastroenteritis uzrokovan Rota virusima *Preventivno kod dijareje izazvana antibioticima * Primena u toku i nakon antibitske terapije * Primenjuje se kod akutne dijareje bilo ko..
792,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 15782
Koristi se u prevenciji i tretmanu dijareja prouzrokovanih upotrebom antibiotika; u prevenciji kolitisa izazvanih C. Difficile bakterijom; kao standardni dodatak u terapiji C. Difficile infekcije * Koristi se u prevenciji i tretmanu dijareja prouzrokovanih upotrebom antibiotika * u prevenciji koli..
194,40 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 380172
snažni dvojac za jak imunitet i čvrste kosti dijetetski suplement sa vitaminom D3 i K3 Eunova duo protect D3+K2 1000 IU je dijetetski suplement koji doprinosi: Jačanju imuniteta, očuvanju zdravlja kostiju, sprečavanju nastanka i ubrzavanju zarastanja preloma, smanjenju bolova u zglobovima i vraćan..
1.440,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 9414
Virusima je odzvonilo * Posebno se preporučuje bebama na veštačkoj ishrani i deci predškolskog i školskog uzrasta *Osobama izloženim velikom fizičkom naporu * Preventivno u senzoni respiratornih infekcija i sezoni intenzivnog cvetanja ProbioKid immuno D3 je sinbiotski preparat koji u svom sastavu ..
813,60 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 9289
Moćan antioksidans. Alphalipoin Forte se upotrebljava u stanjima povećanih potreba za zaštitom od štetnih uticaja slobodnih radikala. * Snažan antioksidans * Doprinosi sprečavanju ili usporavanju mnogih promena u organizmu * Pomoć u prevenciji i otklanjanju tegoba dijabetesne polineuropatije * * D..
1.094,40 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 8007
hondroprotektor u vidu gel ArthroStop Gel je jedini hondroprotektor u obliku gela koji sadrži kombinaciju efikasnih farmakološki aktivnih supstanci (glukozamin, MSM, Boswellin, eterična ulja eukaliptusa i kleke, kamfor i mentol). Ove supstance brzo prodiru u zglobne strukture i ispoljavaju antiinfl..
979,20 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 5922
ArthroStop RAPID tablete predstavljaju jedinstveni preparat za zaštitu i regeneraciju zglobova ArthroStop RAPID tablete predstavljaju jedinstveni preparat za zaštitu i regeneraciju zglobova. Specijalna formulacija klinički dokazanih supstanci – glukozamina, hondroitina i Boswellina (patentno zaštić..
2.232,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 380177
preparat za intimne regije žene Dermosoft formulacija sa antimikrobnim efektom za primenu na intimnoj regiji u slucaju neprijatnog osećaja svraba, peckanja, iritacije, crvenila, neželjenih mirisa i u slučaju povećanog rizika od nastanka infekcije bakterijama i gljivicama.bisabolol (prirodni sa..
680,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 380176
preparat za intimne regije žene nežni prozirni glatki gel za intimnu regiju koji pomaže u održavanju pH ravnoteže, umiruje, hidrira i otklanja neprijatan osećaj svrabamlečna kiselina, glicerin,pantenol, alantoin,..
750,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 14871
dijetetski suplement sa kalcijumom, magnezijumom i cinkom Proizvod predstavlja dodatni izvor kalcijuma, magnezijuma i cinka u ishrani. Pogodan za žene u reproduktivnom dobu i menopauzi, doprinosi zdravlju i funkciju kostiju i zuba, doprinosi pravilnom funkcionisanju nervnog sistema, utiče na jačan..
604,80 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 381148
D- MANOZINN je dijetetski suplement koji predstavlja efikasan tretman u terapiji i prevenciji infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom Escherichia Colli. U svom sastavu sadrži d-manozu, vitamin C i cink. D-manoza se u svetu koristi već više od 30 godina kao prirodni preparat za odstranjivanj..
1.425,60 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 18992
D- MANOZINN je dijetetski suplement koji predstavlja efikasan tretman u terapiji i prevenciji infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom Escherichia Colli. U svom sastavu sadrži d-manozu, vitamin C i cink. D-manoza se u svetu koristi već više od 30 godina kao prirodni preparat za odstranjivanj..
3.571,20 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 379857
snažni dvojac za jak imunitet i čvrste kosti dijetetski suplement sa vitaminom D3 i K2 Eunova duo protect D3+K2 1000 IU je dijetetski suplement koji doprinosi: Jačanju imuniteta, očuvanju zdravlja kostiju, sprečavanju nastanka i ubrzavanju zarastanja preloma, smanjenju bolova u zglobovima i vraćan..
1.188,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 68 (5 strana)