MENI
Korpa

Hemofarm

Brand: Hemofarm Šifra: 9289
Moćan antioksidans. Alphalipoin Forte se upotrebljava u stanjima povećanih potreba za zaštitom od štetnih uticaja slobodnih radikala. * Snažan antioksidans * Doprinosi sprečavanju ili usporavanju mnogih promena u organizmu * Pomoć u prevenciji i otklanjanju tegoba dijabetesne polineuropatije * * D..
986,40 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 8007
hondroprotektor u vidu gel ArthroStop Gel je jedini hondroprotektor u obliku gela koji sadrži kombinaciju efikasnih farmakološki aktivnih supstanci (glukozamin, MSM, Boswellin, eterična ulja eukaliptusa i kleke, kamfor i mentol). Ove supstance brzo prodiru u zglobne strukture i ispoljavaju antiinfl..
979,20 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 5922
ArthroStop RAPID tablete predstavljaju jedinstveni preparat za zaštitu i regeneraciju zglobova ArthroStop RAPID tablete predstavljaju jedinstveni preparat za zaštitu i regeneraciju zglobova. Specijalna formulacija klinički dokazanih supstanci – glukozamina, hondroitina i Boswellina (patentno zaštić..
2.232,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 380177
preparat za intimne regije žene Dermosoft formulacija sa antimikrobnim efektom za primenu na intimnoj regiji u slucaju neprijatnog osećaja svraba, peckanja, iritacije, crvenila, neželjenih mirisa i u slučaju povećanog rizika od nastanka infekcije bakterijama i gljivicama.bisabolol (prirodni sa..
680,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 380176
preparat za intimne regije žene nežni prozirni glatki gel za intimnu regiju koji pomaže u održavanju pH ravnoteže, umiruje, hidrira i otklanja neprijatan osećaj svrabamlečna kiselina, glicerin,pantenol, alantoin,..
750,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 14871
dijetetski suplement sa kalcijumom, magnezijumom i cinkom Proizvod predstavlja dodatni izvor kalcijuma, magnezijuma i cinka u ishrani. Pogodan za žene u reproduktivnom dobu i menopauzi, doprinosi zdravlju i funkciju kostiju i zuba, doprinosi pravilnom funkcionisanju nervnog sistema, utiče na jačan..
604,80 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 19172
D- MANOZINN je dijetetski suplement koji predstavlja efikasan tretman u terapiji i prevenciji infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom Escherichia Colli. U svom sastavu sadrži d-manozu, vitamin C i cink. D-manoza se u svetu koristi već više od 30 godina kao prirodni preparat za odstranjivanj..
1.293,12 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 18992
D- MANOZINN je dijetetski suplement koji predstavlja efikasan tretman u terapiji i prevenciji infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom Escherichia Colli. U svom sastavu sadrži d-manozu, vitamin C i cink. D-manoza se u svetu koristi već više od 30 godina kao prirodni preparat za odstranjivanj..
3.571,20 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 379857
snažni dvojac za jak imunitet i čvrste kosti dijetetski suplement sa vitaminom D3 i K2 Eunova duo protect D3+K2 1000 IU je dijetetski suplement koji doprinosi: Jačanju imuniteta, očuvanju zdravlja kostiju, sprečavanju nastanka i ubrzavanju zarastanja preloma, smanjenju bolova u zglobovima i vraćan..
1.188,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 380172
snažni dvojac za jak imunitet i čvrste kosti dijetetski suplement sa vitaminom D3 i K3 Eunova duo protect D3+K2 1000 IU je dijetetski suplement koji doprinosi: Jačanju imuniteta, očuvanju zdravlja kostiju, sprečavanju nastanka i ubrzavanju zarastanja preloma, smanjenju bolova u zglobovima i vraćan..
1.300,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 380249
Dodatak ishrani sa alfa-lipoinskom kiselinom, magnezijumom i vitaminom B6 Za alfa-lipoinsku kiselinu najnovija klinička istraživanja potvrđuju značaj antioksidativnog i antiinflamatornog efekta na normalan tok trudnoće. Magnezijum i vitamin B6 doprinose normalnom funkcionisanju nervnog Sistema i sm..
1.430,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 314298
Do deficita gvožđa u organizmu najčešće dolazi usled:Do deficita gvožđa u organizmu najčešće dolazi usled: -povećanog gubitka gvožđa (dugotrajna gastrointestinalna krvarenja, hijatusna hernija, divertikuloza, tumori digestivnog trakta, produžena menstrualna krvarenja, hronična bubrežna insuficije..
1.051,20 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 379759
FerriMore Forte kapsule su namenjene nadoknadi gvožđa kod sideropenijske anemije različitog porekla FerriMore Forte kapsule su namenjene nadoknadi gvožđa kod sideropenijske anemije različitog porekla. Preparat sadrži gvožđe i vitamin C. Gvožđe doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i h..
1.720,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 314197
Gvozdena zaštita vašeg zdravlja. *Za efikasnu nadoknadu gvožđa* Bolja podnošljivost * Bez neželjenih gastrointestinalnih tegoba, čak i u visokim dozama * Bez metalnog ukusa u ustima * Bez pojave opstipacije Prevencija i tretman sideropenijske anemije. FerriMore tečna oralna suspenzija obezbeduje..
792,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 380174
medicinsko sredstvo za jednokratnu primenu kod akutne i hronične dijareje medicinsko sredstvo za jednokratnu primenu u obliku praška za pripremu oralne suspenzije sa ukusom pomorandže, u kesici, namenjen za oralnu terapiju akutne i hronične dijareje i bolnu simptomatologiju gastrointestinalnih pore..
1.188,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 73 (5 strana)