MENI
Korpa

Hemofarm

Brand: Hemofarm Šifra: 1301
Kompleks B vitamina optimalan za energiju i zdravlje tokom celog dana * Dodatak ishrani koji obezbeđuje optimalan unos vitamina B grupe *Doprinosi efikasnom održavanju svih fizioloških funkcija u organizmu *Smanjuje umor i iscrpljenost *Poboljšava psihološke i mentalne funkcije Polivit B film ta..
230,40 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 380171
Sa Vama od prvog dana, mama ne brini Multivitaminski kompleks za trudnice Pregnancy sadrži jedinstvenu kombinaciju, 11 vitamina i 7 minerala, obogaćenu mešavinom karotenoida, u najvećem procentu beta karotena, koji predstavlja prirodan izvor vitamina A, zatim, holin, koji je neophodan za formiranj..
1.700,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 379796
jedinstvena kombinacija probiotiskih sojeva i vitamina D3 Probielle IBSolution otklanja simptome iritabilnog kolona, kao što su: nadutost, gasovi, bolovi u abdomenu, dijareja i konstipacija…Ujedno i jača imunski sistem i nadoknađuje dnevne potrebe za vitaminom D. Jedinstvena kombinacija. Bez laktoz..
1.152,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 380169
Zajedno za bolji imunitet Probiotic + vitamin C *Probiotski preparat u obliku stika * Rastvara se direktno u ustima, bez obaveznog dodatka vode. *Doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema i normalizuje metabolizam. * Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenostiProbiotski preparat u..
504,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 3828
Za život muškaraca bez granica Za život muškaraca bez granica, zaboravite negativne emocije i neprijatne situacije. Problemi sa potencijom, oštećenje urinarnog sistema, poremećaj bubrežne funkcije i povećanje rizika za razvoj karcinoma.Ekstrakt testeraste palme 160 mg: pojačava pražnjenje bešik..
665,28 RSD 950,40 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 1308
* Prašak za primenu oralnog rastvora * Obezbeđuje organizmu nadoknadu minerala i vode izgubljenih prolivom, povraćanjem ili opekotinama Rehidran je mešavina glukoze i elektrolita, za pripremanje oralnog rastvora. Rehidran prašak je dijetetski proizvod, hrana za posebne medicinske namene, kojim se..
2.140,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 15781
Koristi se u prevenciji i tretmanu dijareja prouzrokovanih upotrebom antibiotika; u prevenciji kolitisa izazvanih C. Difficile bakterijom; kao standardni dodatak u terapiji C. Difficile infekcije (2x500 mg / 4 nedelje) * Koristi se u prevenciji i tretmanu dijareja prouzrokovanih upotrebom antibioti..
492,48 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 14874
dijetetski suplement sa selenom Selen je mineral, nalazi se u minimalnim količinama u organizmu ali je neophodan za normalno funkcionisanje. Uloga selena u organizmu:sprečava nastanak oštećenja ćelija i prerano starenje, sprečava razvoj kardiovaskularnih bolesti, doprinosi pravilnom funkcionisanju ..
759,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 14875
Super oksidansi na jednom mestu Selen, Zinc, Vitamin A, Vitamin E i Vitamin C snažna podrška pravilnom funkcionisanju imunog sistema, pomaže u očuvanju zdravlja i jačanju otpornosti organizma, štiti ćelije od oštećenja, neophodan za očuvanje zdravlja kože, kose i noktiju, doprinosi unapređenju ni..
792,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 12300
Dodatak ishrani sa enzimom serapeptidazom Film obložene tablete sa entero oblogom omogućavaju siguran prolazak kroz želudac bez rasvaranja. Ovaj specifični enzim se dobija iz enterobakterije Seratia spp E- 15 koji se nalazi u organizmima svilene bube. Ima snažno antiinflamatorno (protiv upalno)..
2.040,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 379573
dijetetski suplement za ublažavanje i simptomstsko lečenje gastroontestinalnih tegoba za ublažavanje i simptomstsko lečenje tegoba uzrokovanih gasovima, kao što je nadutost, osećaj punosti, bol u gornjem abdomenu, podrigivanje, sindrom iritabilnog creva i postoperativni bol uzrokovan gasovima8..
604,80 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 379574
dodatak ishrani na biljnoj bazi za lečenje respiratornih infekcija Sinulan DUO forte je dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju 6 biljaka(dragoljub i koren rena, zova, verbena, divizma, žuta gencijan) koje doprinose normalnoj funkciji donjih respiratornih puteva, gornjih respiratornih puteva i imun..
792,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 378845
dodatak ishrani na biljnoj bazi za lečenje respiratornih infekcija dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju biljnih ekstrakata (andrografisa, zove, divizme, verbene i lincure), koji doprinose održavanju normalne funkcije respiratornog i imunog sistema. Ovi biljni ekstrakti mogu potencijalno doprinet..
792,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 379193
Eliminišite tvrdokoran celulit * Posebno efikasan kod uznapredovale forme celulita *Pogodan za svakodnevnu negu kože *Sadrži enzim mukopolisaharidazu *Brzo i i jednostavno nanošenje *Prvi rezultati su vidljivi već nakon 2 nedelje primene. Thiomucase forte krem se preporučuje za tretman dugotrajnog..
2.324,16 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 1302
Eliminišite sve oblike celulita * Deluje na sve oblike celulita *Pogodan za svakodnevnu negu kože *Sadrži enzim mukopolisaharidaze *Brzo i i jednostavno nanošenje *Prvi rezultati primene već nakon 2 nedelje Thiomucase gel pokazuje dobre efekte kod svih oblika celulita. Čini kožu zategnutom i čvršć..
2.217,60 RSD
Prikazuje se 31 do 45 od 69 (5 strana)