MENI
Korpa

Za trudnice i dojilje

Brand: Actavis Šifra: 380082
Bio-Oil Ulje Protiv Strija - Izgled Lepe Negovane Kože Ožiljci predstavljaju sastavni deo procesa zarastanja i posledica su prekomerne proizvodnje kolagena na mestu rane. Kako vreme prolazi, ožiljci prolaze kroz brojne promene, ali su trajne prirode. Formulacija ulja Bio-Oil poboljšava izgled ožil..
720,00 RSD
Brand: Chicco Šifra: 2426
Antibakterijski ulošci za grudi pružaju maksimalnu bezbednost tokom dojenja, specijalna antibakterijska tkanina sprečava pojavu bakterija, i obezbeđuje odgovarajuću zaštitu grudiAntibakterijski ulošci za grudi pružaju maksimalnu bezbednost tokom dojenja, specijalna antibakterijska tkanina sprečava p..
630,00 RSD
Femibion 2, 28 tableta + 28 kapsula
Akcija od 01.09 do 30.09 -20 %
Šifra: 379295
FEMIBION 2 - od 13. nedelje trudnoće do porođaja i u periodu dojenjaFemibion® 2 vam obezbeđuje dovoljno folata u formi folne kiseline i Metafolina®. Sadrži i druge brižno odabrane sastojke od kojih posebno izdvajamo lutein koji udružen sa omega 3-masnim kiselinama doprinosi normalnom rastu i razvoj..
1.958,40 RSD 2.448,00 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 381254
FEMISAN FOLAT PRO sadrži Magnafolate® PRO, folnu kiselinu u obliku metilfolata (kalcijum L-metilfolat). Metilfolat je poznat kao superiorni oblik folata i trenutno njegov najčistiji dostupni oblik. Osim što se savetuje ženama u vreme planiranja trudnoće, trudnicama i dojiljama, kao i ženama za vreme..
972,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 380249
Dodatak ishrani sa alfa-lipoinskom kiselinom, magnezijumom i vitaminom B6 Za alfa-lipoinsku kiselinu najnovija klinička istraživanja potvrđuju značaj antioksidativnog i antiinflamatornog efekta na normalan tok trudnoće. Magnezijum i vitamin B6 doprinose normalnom funkcionisanju nervnog Sistema i sm..
1.584,00 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4171
PREPORUČUJE SE SVIM MAMAMA SA SMANJENOM KOLIČINOM MLEKA USLED NAPORA I POSTPOROÐAJNOG STRESA.Primenom standardizovanih ekstrakata lekovitog bilja koje se tradicionalno koriste za stimulaciju laktacije. Praktičan i koristan dodatak ishrani. Primenjuje se tokom celog perioda dojenja. Stimuliše laktaci..
892,80 RSD
Brand: Galenika Šifra: 1296
Dodatni izvor folne kiseline. Folna kiselina se preporučuje za svakodnevu suplementaciju ženama u preiodu pripreme za trudnoću ili u trudnoću, u cilju pravilnog formiranja, rasta i razvoja embriona još u najranijoj fazi - pevencija poremećaja u zatvaranju neuralne cevi ploda i pojave spine bifide k..
576,00 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 14494
Glavni uzrok nastanka grčeva I propratnih neprijatnih simptoma jeste progutan vazduh u toku hranjenja novorodjenčeta I pojava nagomilanih intenstinalnih gasova..Kolike počinju oko treće nedelje života i uglavnom nestaju do trećeg meseca. Ukoliko traju i nakon toga, treba razmotriti druge uzroke poja..
866,88 RSD
Brand: Livsane Šifra: 378528
LIVSANE Ulošci za dojilje imaju visoku moć upijanja i štite odeću od mleka.LIVSANE Ulošci za dojilje imaju visoku moć upijanja i štite odeću od mleka zbog posebno apsorbujćeg celuloznog materijala...
336,34 RSD
Brand: Pharma Swiss Šifra: 3832
Tokom trudnoće, u post-porođajnom periodu i periodu dojenja znatno su povećane potrebe za vitaminima i mineralima jer trudnica treba da zadovolji potrebe svog organizma, ali i potrebe bebe koja se Tokom trudnoće, u post-porođajnom periodu i periodu dojenja znatno su povećane potrebe za vitaminima i ..
1.120,00 RSD
Brand: Bioclin Šifra: 2689
Multi-Mam Protect je blagi veganski balzam za bradavice, primarno sačinjen od biljnih ulja i masnoća. Štiti bradavice od isušivanja i pucanja koje je uobičajeno u toku dojenja. Glatke i nežne teksture koja omogućava lako nanošenje, čak i na osetljivu kožu. Nema u sebi parfeme i konzervanse. Nije neo..
1.584,00 RSD
Brand: Multi-Mam Šifra: 2690
Suve i osetljive bradavice su česta pojava tokom dojenja. Multi-Mam Lanolin nadoknađuje prirodnu masnoću kože koja se gubi tokom dojenja. Na ovaj način Multi-Mam Lanolin štiti bradavice od isušivanja, pucanja i povećane osetljivosti. Nije neophodno uklanjati lanolin neposredno pre dojenja.Neguje i š..
1.656,00 RSD
Brand: Fructus Šifra: 6485
Ovaj proizvod odlikuje ekskluzivna ambalaža gde je poseban akcenat stavljen na bezbednost proizvoda jer je svaka filter kesica dodatno zaštićena aroma omotačem.Ovaj proizvod odlikuje ekskluzivna ambalaža gde je poseban akcenat stavljen na bezbednost proizvoda jer je svaka filter kesica dodatno zašti..
187,20 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 380171
Sa Vama od prvog dana, mama ne brini Multivitaminski kompleks za trudnice Pregnancy sadrži jedinstvenu kombinaciju, 11 vitamina i 7 minerala, obogaćenu mešavinom karotenoida, u najvećem procentu beta karotena, koji predstavlja prirodan izvor vitamina A, zatim, holin, koji je neophodan za formiranj..
1.700,00 RSD
Prikazuje se 1 do 14 od 14 (1 strana)