MENI
Korpa

Herba Svet

Brand: Herba Svet Šifra: 17470
Alfa Aktiv 60 kapsula - za odrasle muškarce sa ekstraktom damjane, cinkom, L-karnitinom i acetil L-karnitinom.Način upotrebe / preporučena upotreba: 2 kapsule popiti jednom do dva puta dnevno pre jela.ENERGIJA, PLODNOST, POTENCIJA ALFA AKTIV se koristi kao dodatak ishrani za odrasle muškarce. Sadrž..
2.520,00 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 380696
ALFA AKTIV HS PRO kapsule koriste se kao dodatak ishrani za odrasle muškarce sa ekstraktima damjane, korena koprive, testeraste palme, nara, kvercetinom, resveratrolom, acetil-L-karnitinom i cinkom. Način upotrebe / preporučena upotreba: 2 kapsule popiti jednom do dva puta dnevno pre jela.ZA REPRODU..
2.520,00 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 15991
Devi gel za grudi i dekolte je prirodna biljna formula za povećanje volumena i tonusa grudi.Devi gel za grudi i dekolte je prirodna biljna formula bogata sastojcima koji doprinose povećanju volumena i tonusa grudi. Sadrži ekstrakte piskavice i hmelja koji dubinski prokrvljuju grudi i utiču na njihov..
1.512,00 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 19994
Devi melem za virusne bradavice efikasno uklanja bradavice i sprečava njihovo ponovno nastajanje.PROTIV VIRUSNIH BRADAVICA i HERPES SIMPLEX-aDevi melem protiv virusnih bradavica sadrži eterična ulja čajevca i ravensare, kao i biljni ekstrakt vrbine kore, koji imaju izraženo antivirusno i keratol..
1.296,00 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 18229
Posebna biljna formula, namenjena nezi ko啪e stopala.Devi melem za pete je posebna biljna formula, namenjena nezi kože stopala. Rezultati su vidljivi već posle drugog nanošenja. Melem svojim specijalnim aktivnim sastojcima iz biljnih ulja omekšava grubu, suvu i ispucalu kožu, vraća koži mekoću i elas..
720,00 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 380701
Devi melem za regeneraciju, sa snažnim zaštitnim i regenerativnim dejstvom kod niza kožnih problema, kao i za negu zdrave kože.Devi melem za regeneraciju je prirodna biljna formula, bez kortikosteroida, sa snažnim zaštitnim i regenerativnim dejstvom kod niza kožnih problema, kao i za negu zdrave kož..
532,80 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 10475
Devi melem za regeneraciju, sa snažnim zaštitnim i regenerativnim dejstvom kod niza kožnih problema, kao i za negu zdrave kože.Devi melem za regeneraciju je prirodna biljna formula, bez kortikosteroida, sa snažnim zaštitnim i regenerativnim dejstvom kod niza kožnih problema, kao i za negu zdrave kož..
1.584,00 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 20372
Biljne kapi koje pomažu očuvanju normalnog fiziološkog stanja disajnih organa. Način upotrebe / preporučena upotreba: po 90 kapi ukapati u čašu vode i popiti 1-4 puta dnevno pre jela.ŠTITI DISAJNE ORGANE I JAČA IMUNITET ORGANIZMA Disan se koristi kao dodatak ishrani na bazi mešavine biljnih sastojak..
1.512,00 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 17555
Equigal doprinosi boljem varenju i kao dopuna dijetama za redukciju telesne težine. Način upotrebe / preporučena upotreba: po 30 kapi ukapati u čašu vode i popiti 1-4 puta dnevno pre jela.VARENJE, NADUTOST, ČIŠĆENJE ORGANIZMAEquigal kapi se koriste kao dopuna ishrani na bazi mešavine biljnih sasto..
748,80 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 9938
Femisan A biljne kapi doprinose hormonskoj ravnoteži i plodnosti, regulišu ciklus, ublažavaju simptome policiatičnih jajnika, PMS i bolne cikluse. Način upotrebe / preporučena upotreba: po 60 kapi ukapati u čašu vode i popiti 1-4 puta dnevno pre jela.  Femisan A kapi su prirodna formula namenjena oč..
1.296,00 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 20525
Dodatak ishrani za žene sa ekstraktom zlatne make, virka, hajdučke trave, nevena, crvenog zdravca… Način upotrebe / preporučena upotreba: 2 kapsule popiti jednom do dva puta dnevno pre jela.FemiSan A kapsule sa zlatnom makom DOPRINOSE HORMONSKOM BALANSU I PLODNOSTIFemisan A kapsule sa zlatnom ma..
2.520,00 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 6338
Biljne kapi koje pomažu kod problema u menopauzi. Način upotrebe / preporučena upotreba: po 30 kapi ukapati u čašu vode i popiti 1-4 puta dnevno pre jela.KROZ MENOPAUZU BEZ NEPRIJATNIH SIMPTOMA FEMISAN B kapi su prirodna formula namenjena ženama u perimenopauzi i menopauzi. Koriste se kao dodatak i..
972,00 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 381254
FEMISAN FOLAT PRO sadrži Magnafolate® PRO, folnu kiselinu u obliku metilfolata (kalcijum L-metilfolat). Metilfolat je poznat kao superiorni oblik folata i trenutno njegov najčistiji dostupni oblik. Osim što se savetuje ženama u vreme planiranja trudnoće, trudnicama i dojiljama, kao i ženama za vreme..
972,00 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 379756
FitalProst - problemi s prostatom. Način upotrebe / preporučena upotreba: po 30 kapi ukapati u čašu vode i popiti 1-4 puta dnevno pre jela.INFEKCIJE PROSTATE FitalProst se koristi kao dodatak ishrani na bazi mešavine biljnih sastojaka za normalnu funkciju prostate. Sadrži koprivu koja pomaze kod zdr..
748,80 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 10474
LeoCardin doprinosi normalnom funkcionisanju kardiovaskularnog sistema. Način upotrebe / preporučena upotreba: po 30 kapi ukapati u čašu vode i popiti 1-4 puta dnevno pre jela.HRANI VAŠE SRCELEOCARDIN se koristi kao dodatak ishrani na bazi mešavine biljnih ekstrakata. Herba srdačica doprinosi norm..
748,80 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 18 (2 strana)