MENI
Korpa

Sportske povrede i reuma

Brand: ESENSA Šifra: 10616
Alkoseptol 70 rastvor је еtil alkohol – etanol, u koncentraciji od 60-80% i predstavlja snažni antimikrobni agens koji inaktivira viruse, bakterije i gljivice. Mehanizam njegovog dejstva je denaturacija proteina, koja se najlakše ostvaruje u koncentraciji alkohola od 70% jer voda doprinosi ovom proc..
158,40 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 9817
Alkoseptol 70 rastvor је еtil alkohol – etanol, u koncentraciji od 60-80% i predstavlja snažni antimikrobni agens koji inaktivira viruse, bakterije i gljivice. Mehanizam njegovog dejstva je denaturacija proteina, koja se najlakše ostvaruje u koncentraciji alkohola od 70% jer voda doprinosi ovom proc..
187,20 RSD
Brand: Dr.Theiss Šifra: 380253
Prirodni preparat za masažu kolenaSa efektom zagrevanja.Ubrzava cirkulaciju i eliminiše medijatore zapaljenja Sadrži: Ulje planinskog bora Pinus Mugo Alantoin – deluje antiinflamatorno Pantenol - deluje regenerišućeNaneti na obolelo mesto u tankom sloju 2-3 puta na dan...
570,00 RSD
Brand: Priroda Na Dar Šifra: 18354
Alpska krema je napravljena od pažljivo odabranog lekovotog bilja iz alpskih predela. Namenjena je ublažavanju i otklanjanju bolova u leđima, mišićima i zglobovima. Koristi se za oporavak nakon uganuća, istegnuća i nakon preloma, kao i kod ujeda insekata.Način primeneAlpsku kremu nanesite dva do tri..
1.548,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 2320
Aqua Ice Complex gel zahvaljujući svom sastavu i bogatoj formulaciji aktivnih komponenti, pomaže kod ublažavanja tegoba nastalih usled nagnječenja, iščašenja i sportskih povreda. Postiže optimalni efekat uz maksimalnu bezbednost primene. Povoljno deluje na ukočenost i napetost u mišićima, zglobovima..
720,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 2321
Aqua Ice Complex spray zahvaljujući svom sastavu i bogatoj formulaciji aktivnih komponenti, pomaže kod ublažavanja tegoba nastalih usled nagnječenja, iščašenja i sportskih povreda. Postiže optimalni efekat uz maksimalnu bezbednost primene. Povoljno deluje na ukočenost i napetost u mišićima, zglobovi..
792,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 378556
Arnibol Arnika gel predstavlja kombinaciju četiri aktivna biljna ekstrakta: cveta planinske arnike, korena đavolje kandže, korena gaveza i kore bele vrbe, koji se tradicionalno koriste u tretmanu mišićno- skeletnih poremećaja.kod reumatskih tegoba, reumatidnog artritisa, osteoartritisa, za snanjenj..
576,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 8007
hondroprotektor u vidu gel ArthroStop Gel je jedini hondroprotektor u obliku gela koji sadrži kombinaciju efikasnih farmakološki aktivnih supstanci (glukozamin, MSM, Boswellin, eterična ulja eukaliptusa i kleke, kamfor i mentol). Ove supstance brzo prodiru u zglobne strukture i ispoljavaju antiinfl..
979,20 RSD
Brand: Dr.Theiss Šifra: 18304
Beinwell mast je preparat gaveza ( Symphytum officinale ) sa jedinstvenom koncetnracijom 10%-og gaveza I višekomponentnom strukturom. Samo za dermalnu primenu. SASTAV -10% gavez, Đavolja kandža,Pantenol i vitamin E,10% svinjska mast kao podloga Idealna za obloge koji se nose dugotrajno, npr u toku ..
628,20 RSD
Brand: Dr.Theiss Šifra: 16619
Beinwell je preparat gaveza ( Symphytum officinale ) sa jedinstvenom koncetnracijom 10%-og gaveza.Sa blagim rashlađujućim efektom. Samo za dermalnu primenu.Sadrži:Alantoine (eliminišu uzročmike upale) Polisaharidne viskozne materije (pospešuju stvaranje novih ćelija) Cholin (utiče na razgradnju hema..
627,96 RSD
Brand: Dr.Theiss Šifra: 378627
Beinwell Gavez Gel je preparat gaveza ( Symphytum officinale ) sa jedinstvenom koncetnracijom 10%-og gaveza I višekomponentnom strukturom.Sa IZRAZITIM efektom hlađenja. Sadži -Ulje Ruzmarina, Ulje Eukaliptusa, Mentol. Za terapiju bolnih zapaljenja tetiva i zglobova kao i u prvim trenucima nakon povr..
804,15 RSD
Brand: Dr.Theiss Šifra: 16620
Samo za dermalnu primenu.10 % gavezCapsaicin,Ulje susama,Ulje ruzmarinaVanyl butyl etar Za tretiranje hroničnih stanja i simptomatsku terapiju kod polineuropatija, sa termo efektom.2-3 puta dnevno naneti u tankom sloju...
568,97 RSD
Brand: Priroda Na Dar Šifra: 381077
Prirodni gavez gel sa lekovitim biljama: gavezom, matičnjakom i kantarionom. BioGavez je vrhunski prirodni gel za zglobove i mišićeGavez je lekovita biljka koja je poznata po svojoj lekovitoj sluzi koja deluje regenerativno na kožu, zglobove, ligamente. Narodna medicina je gavez koristila kod većine..
1.008,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 19490
Chymolit forte tablete sadrže kombinaciju enzima tripsina i himotripsina koji pripadaju grupi najvažnijih proteolitičkih enzima. Namenjene su osobama sa smanjenom produkcijom ovih enzima. Preporučuju se i uz terapiju antibioticima jer poboljšavaju njihovu penetraciju ili samostalno za smanjenje peri..
604,80 RSD
Brand: Galenika Šifra: 9939
Dodatni izvor proteolitičkih enzima. Chymoral gastrorezistentne tablete se mogu koristiti:Kod otoka i krvnih podliva, Kod poremećenog protoka krvi i limfne tečnosti,Kod zapaljenjskih procesa gornjeg dela sistema za disanje (gust bronhijalni sekret, otežano iskašljavanje)..
835,20 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 49 (4 strana)