MENI
Korpa

Mame

"Najvažnije stvari u dečijim životima su sigurnost, ljubav, prihvaćenost i ohrabrivanje."


Brand: AGU Šifra: 380987
Predstavljamo vam AGU Bubbly multifunkcionalni električni ketler 6 u 1, savršen kuhinjski aparat za modernu porodicu. Ovaj inovativni čajnik kombinuje više funkcija u jednom, što ga čini idealnim izborom za pripremu širokog spektra toplih napitaka i jela.AGU električni ketler kombinuje sve oper..
12.690,00 RSD
Brand: AGU Šifra: 380989
AGU Cookee mini aparat za pripremu hrane 3 u 1Kompaktni model aparata za pripremu hrane.Kompaktan i prilagodljiv, AGU mini aparat za pripremu hrane 3 u 1 uklapa se u svaku kuhinju i obaviće sve ključne zadatke vezane za kuvanje zdrave i ukusne hrane za najmlađe...i još ponešto. Ima funkcije kuvanja ..
14.858,70 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4781
Ovi neprijatni simptomi dovode do otežanog gutanja a samim tim posledično dolazi do slabijeg unosa hrane kod obolele dece. Prehlade su najčešće izazvane virusima (preko 200 različitih virusa). Dokazano je da antibiotici nemaju nikakvo dejstvo na viruse, a pri tome moguće je njihovo sporedno štetno d..
950,14 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4167
Dužom upotrebom multivitaminskih sirupa dolazi do predoziranja pojedinih vitamina i njihovog štetnog uticaja na organizam deteta .Brzo rešenje problema je primenom sirupa od poptuno prirodnih biljnih ekstrakata koji podstiču apetit direktnom stimulacijom čula ukusa. Appetito sirup sadrži jedinstvenu..
1.100,93 RSD
Brand: Fructus Šifra: 378465
Proizvod takođe sadrži 1% suvog ekstrakta ploda kima, i kombinacija ove dve biljke utiče na bolje varenje hrane i smanjenje nadutosti.Proizvod takođe sadrži 1% suvog ekstrakta ploda kima, i kombinacija ove dve biljke utiče na bolje varenje hrane i smanjenje nadutosti. Proveren i 100% prirodan proizv..
401,76 RSD
Brand: BAMBO Šifra: 15907
Bambo pelene za lepši san vaše bebe. BAMBO pelene nose oznaku Nordijskog labuda (Nordic Eco label) gde je ceo proces proizvonje u fabrici u Danskoj transparentan i eco-friendly, kao i same pelene, te stoga imaju minimalan uticaj na životnu okolinu, a i na Vašu bebu. BAMBO pelene su eko pelene..
1.785,17 RSD
Brand: BAMBO Šifra: 16721
Nordic Eco-label oznaka garantuje da proizvod ispunjava najstrože ekološke i zdravstvene standarde kvaliteta.Nordic Eco-label oznaka garantuje da proizvod ispunjava najstrože ekološke i zdravstvene standarde kvaliteta. Da bi vlažne maramice za decu imale ovu eko oznaku moraju da ispunjavaju zahteve:..
209,66 RSD
Brand: BAMBO Šifra: 17417
Opis proizvoda 0% parfema i boja– potpuno su neutralne, bez dodatih mirisa dermatološki testirane mogu da ih koriste deca sa osetljivom kožom ne sadrže alergene Nordic Swan Eco-label Proizvedene su u Švedskoj po Nordijskim standardima kvaliteta. Mogu da se koriste za sve tipove kože, pogotovo za ose..
290,88 RSD
Brand: Alkaloid Šifra: 8280
Becutan dečja pasta za zubiće sa ukusom šumskih jаgodаTemeljno i nežno odstrаnjuje nаslаge hrаne sа dečjih zubićа...
174,01 RSD
Brand: Galenika Šifra: 1278
BIBILIBI instant čaj Sastav proizvoda: ekstrakt morača Pakovanje: instant čaj kesica 5 g Osnovna namena: smanjuje gasove, nadutost i grčeve u stomaku kod odojčadi i male dece..
216,00 RSD
Brand: Actavis Šifra: 380082
Bio-Oil Ulje Protiv Strija - Izgled Lepe Negovane Kože Ožiljci predstavljaju sastavni deo procesa zarastanja i posledica su prekomerne proizvodnje kolagena na mestu rane. Kako vreme prolazi, ožiljci prolaze kroz brojne promene, ali su trajne prirode. Formulacija ulja Bio-Oil poboljšava izgled ožil..
720,00 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4168
Ovaj refleks može biti vrlo dosadan i iscrpljujući pri čemu više ne obavlja svoju primarnu funkciju već remeti dečiji san, povećava razdražljivost i onemogućava dete da obavlja svakodnevne aktivnosti KOJI SIRUP PROTIV KAŠLJA PRIMENITI ? Kašalj je simptom složenog kataralnog procesa koji se menja..
1.082,88 RSD
Brand: Chicco Šifra: 3739
Chicco baby moments kupka 750ml • Prijatan miris je čini idealnom za svakodnevno kupanje beba od samog rođenja • Nežno čisti dečiju kožu i daje joj prijatan mirisChicco baby moments kupka 750ml • Prijatan miris je čini idealnom za svakodnevno kupanje beba od samog rođenja • Nežno čisti dečij..
793,44 RSD
Brand: Chicco Šifra: 11456
Chicco baby moments kupka i šampon za prvo kupanje • Nežno čisti osetljivu kožu bebe od prvog dana bebinog života Poseduje umirujuće i negujuće dejstvo zahvaljujući ekstraktu ovsa • Formula bez suza (ne iritira oči) • Ne sadrži parabene, SLS i SLES • Bez boja i alkohola • Klinički testiran..
725,38 RSD
Brand: Chicco Šifra: 3713
• Klinički testirano na osetljivoj koži. Hipoalergenski proizvod (rađen po formuli koja umanjuje rizik od alergija)• Pakovanje 150g. Naneti na suvu kožu tako da ne dolazi u dodir s bebinim nosem i ustima. Izbegavati kontakt s očima...
458,16 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 85 (6 strana)