MENI
Korpa

Apis gola sprej 20ml

Apis gola sprej 20ml
Apis gola sprej 20ml

Ovi neprijatni simptomi dovode do otežanog gutanja a samim tim posledično dolazi do slabijeg unosa hrane kod obolele dece. Prehlade su najčešće izazvane virusima (preko 200 različitih virusa).

Dokazano je da antibiotici nemaju nikakvo dejstvo na viruse, a pri tome moguće je njihovo sporedno štetno dejstvo na jetru, bubrege itd. Zbog toga preporučuje se alternativna terapija (Herbalna I Api terapija)koja može efikasno da ublaži postojeće simptome a pri tome je bezbedna za dečiji uzrast.SASTAV I DEJSTVO:


Apis gola sprej za grlo, je 100% prirodnog složenog sastava jer pored standardizovanog devoskiranog ekstrakta Propolisa sadrži i biljne ekstrakte zbog čega ima povećanu efikasnost u otklanjanju neprijatnih simptoma a pri tome je bezbedan za upotrebu već od prve godine života i za stariju decu.


Apis gola sprej za grlo je jedinstvenog sastava jer sadrži:


*PROPOLIS ekstrakt devoskirani standardizovani na 12%galagina (neoclaridan diterpen free) i prečišćene ekstrakte: TIMIJANA+ ŽALFIJE+ ACEROLE - prirodni izvor vitamina C. Zbog svog jedinstvenog sastava omogućava istovremeno udruženo dejstvo Api –terapije i Herbalne terapije na osetljivu sluzokožu grla i usne duplje.PREPORUKA:


*FARINGITIS(upala grla)


*AFTE


*TONZILITIS(upala krajnika)


*STOMATITIS(upala desni)


Apis gola sprej za grlo brzo i efikasno smanjuje crvenilo sluzokože grla, bol, grebanje otežano gutanje a ukoliko su prisutne Afte ubrzava njihovo zarastanje. Takodje sprečava rast bakterija i gljivica u usnoj duplji.EFIKASNOST:


*Ekstrakt Propolisa devoskiran i standardizovan na 12%Galagina


*Sinergizam API i Herbalne terapije


*Savremena složena formulacijaBEZBEDNOST :


*Bez neoclaridan diterpena


*Ne sadrži alkohol, veštačke boje i zasladjivače


*Ne sadrži Gluten(Gluten free), GMO freeUPOTREBA : Pre upotrebe promućkati !


Za uzrast od 1-4 godine 3x dnevno


Za uzrast od 4-12 godina 4x dnevno


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
848,16 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

U cenu je uračunat iznos PDV-a