MENI
Korpa

Pharmalife

Brand: Pharmalife Šifra: 4781
Ovi neprijatni simptomi dovode do otežanog gutanja a samim tim posledično dolazi do slabijeg unosa hrane kod obolele dece. Prehlade su najčešće izazvane virusima (preko 200 različitih virusa). Dokazano je da antibiotici nemaju nikakvo dejstvo na viruse, a pri tome moguće je njihovo sporedno štetno d..
950,14 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4167
Dužom upotrebom multivitaminskih sirupa dolazi do predoziranja pojedinih vitamina i njihovog štetnog uticaja na organizam deteta .Brzo rešenje problema je primenom sirupa od poptuno prirodnih biljnih ekstrakata koji podstiču apetit direktnom stimulacijom čula ukusa. Appetito sirup sadrži jedinstvenu..
1.100,93 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4168
Ovaj refleks može biti vrlo dosadan i iscrpljujući pri čemu više ne obavlja svoju primarnu funkciju već remeti dečiji san, povećava razdražljivost i onemogućava dete da obavlja svakodnevne aktivnosti KOJI SIRUP PROTIV KAŠLJA PRIMENITI ? Kašalj je simptom složenog kataralnog procesa koji se menja..
1.082,88 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 8480
Takodje prevremeno rodjena deca ili bebe rodjene sa malom telesnom masom upadaju u stanje deficita gvoždja – anemije nakon 3 meseca života.Anemična deca su bleda i malaksala a novorodjenčad i odojčad slabije napreduju. Tkiva anemičnog deteta dobijaju manje kiseonika pa je potrebno da se ovaj problem..
1.083,00 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4170
Fitobalm gel – prirodni balzam gel koristi se kao sredstvo za olakšavanje tegoba ( otežanog disanja ) kod dece već od prvih dana života. Nanet u tankom sloju na grudi , ledja i pod nosić deteta isparava pod uticajem telesne temperature, inhalira se i na taj način otvara gornje disajne puteve i olakš..
851,04 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4171
PREPORUČUJE SE SVIM MAMAMA SA SMANJENOM KOLIČINOM MLEKA USLED NAPORA I POSTPOROÐAJNOG STRESA.Primenom standardizovanih ekstrakata lekovitog bilja koje se tradicionalno koriste za stimulaciju laktacije. Praktičan i koristan dodatak ishrani. Primenjuje se tokom celog perioda dojenja. Stimuliše laktaci..
892,80 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 14494
Glavni uzrok nastanka grčeva I propratnih neprijatnih simptoma jeste progutan vazduh u toku hranjenja novorodjenčeta I pojava nagomilanih intenstinalnih gasova..Kolike počinju oko treće nedelje života i uglavnom nestaju do trećeg meseca. Ukoliko traju i nakon toga, treba razmotriti druge uzroke poja..
866,88 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4145
Genestin forte - dodatak ishrani bogat standardizovanim biljnim extraktima.Sadrži fitoestrogene iz 4 prirodna izvora i 2 % extract organskog silicijuma iz biljke Preslice. Ovako složen sastav Genestin forte tableta omogućava da se pokrije kompleksna slika pre i menopauze . Iz biljke Preslice je do..
1.330,00 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4144
Nedostatak adekvatne terapije? Za šta se odlučiti? a) Hormonalna terapija i njene posledice? (neželjeni efekti) b) Prirodno rešenje (Genestin prirodni intimni krem)Problemi u vidu suvoće, nelagodnosti, peckanja, svraba mogu biti veoma neprijatni i ometati svakodnevni život i aktivnosti žen..
1.090,00 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4166
IMMUNO SIRUP, italijanskog proizvođača Pharmalife research je jedini sirup za decu sa cinkom i bakrom u kombinaciji sa prirodnim vitaminom C, i standardizovanim ekstraktima Astragalusa i Eleuteroa obezbeđuje jak imunitet dece. CINK Naučno je dokazano da CINK ima imunomodulatorno, antivirusno d..
1.082,88 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 10394
MAPEZ sprej je mešavina netoksičnih, neiritirajućih, efikasnih, prirodnih ekstrakata pogodna za upotrebu i kod najmlađe dece od prvih dana života. Mapez ima miris prirodnog porekla koji je PRIJATAN ZA DECU i odrasle, a neprijatan za insekte. Nanešen na kožu formira barijeru koja odbija komarce, mu..
679,29 RSD 849,12 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4484
Naučno je dokazan nedostatak esencijalnih masnih kiselina (Omega 3, Omega 6, GLA) prisutan kod obolelih od Atopijskog dermatitisa, Ekcema, Alergijskog rinitisa-kijavice, Astme.Preventivnom upotrebom dijetetskih preparata sa povećanim sadržajem Omege 3, omege 6 i GLA smanjujemo rizik od pojave obolje..
892,80 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)