MENI
Korpa

Fitobalm gel 50ml

Fitobalm gel 50ml
Fitobalm gel 50ml

Fitobalm gel – prirodni balzam gel koristi se kao sredstvo za olakšavanje tegoba ( otežanog disanja ) kod dece već od prvih dana života.

Nanet u tankom sloju na grudi , ledja i pod nosić deteta isparava pod uticajem telesne temperature, inhalira se i na taj način otvara gornje disajne puteve i olakšava disanje.SASTAV I DEJSTVO


Fitobalm balzam gel sadrži prirodna esencijalna ulja Srebrnog Bora, Jele, Mirte u kombinaciji sa Bademovim i Ricinusovim uljem


Naučno je dokazano da ova ulja deluju: *bronhodilatatorno, (opustaju glatke mišiće bronhija i olakšavaju disanje) *sekretoliticki, (razređuju gusti sekret nagomilan u bronhijama, nosu) *antisepticki (sprečavaju rast i razvoj mikroorganizama) Bademova i ricinusova ulja-hidriraju, neguju kožu deteta.


FITOBALM GEL nanet na grudi i ledja deteta isparavaju pod uticajem telesne temperature pa ih dete inhalira i na taj način dolazi do razređivanja gustog sekreta u bronhijama, nosu, otvaraju se gornji disajni putevi i dolazi do olakšanog disanja i smirenja kašlja. Fitobalm gel NE sadrži ni kamfor ni mentol i zbog toga je apsolutno bezbedan za upotrebu kod novorođenčadi kao i u svim uzrastima. Kamfor i mentol se ne smeju primenjivati kod dece mladje od tri godine zbog opasnosti od apneje (prestanak disanja ) i kolapsa, iriracije kože FITOBALM GEL se preporučuje kod:


*Prehlade (zapušen nos, kašalj)


*Bronhitisa


*SinuzitisaUPOTREBA: Naneti u tankom sloju gel na grudi, leđa deteta, pod nosić. Malu količinu gela staviti u proključalu vodu - inhalirati se. Fitobalm gel se može nanositi više puta dnevno ( 3 do 4 puta dnevno ).


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
851,04 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

U cenu je uračunat iznos PDV-a
Deklaracija
UvoznikLifemedic doo.
ProizvođačPharmalife Research SRL
Zemlja poreklaItalija