MENI
Korpa

BioX krema za rozaceu 50 ml

BioX krema za rozaceu 50 ml
BioX krema za rozaceu 50 ml
BioX krema za rozaceu 50 ml
BioX krema za rozaceu 50 ml
BioX krema za rozaceu 50 ml

BIOX KREMA ZA GLJIVICE I ROZACEU

Efikasna krema za rosaceu BioX u tubi od 50 ml koja ujedno deluje i kao krema za gljivice na noktima i koži 

Pobedite Rosaceu i gljivice s BioX kremom!

Rosacea je kompleksno stanje kože koje često uzrokuje crvenilo, vidljive kapilare, bubuljice i osećaj nelagode na licu. Po najnovijim naučnim saznanjima u mikrobiomu kože kod osoba koje imaju rosaceu su prekomerno prisutne kožne grinje Demodex folliculorum i Demodex brevis koje izazivaju infekciju i upale kože. BioX krema se ističe kao revolucionarno rešenje za ovu izazovnu problematiku, pružajući brzo olakšanje i dugoročne rezultate.

Gljivice na koži i noktima, kao što je svima poznata kandida, predstavljaju ozbiljan zdravstveni problem. Kandida je gljivica koja se obično nalazi na koži, ali prekomerno razmnožavanje može uzrokovati infekcije. Ovo može dovesti do crvenila, iritacije, svraba, pukotina ili promena na noktima, stvarajući nelagodu i estetske probleme. Infekcije gljivicama zahtevaju efikasno tretiranje i dužu terapiju kako bi se sprečilo širenje i pogoršanje stanja kože i noktiju. 

Vama treba brzo rešenje a BioX deluje neverovatno efikasno. Ovo nije krema koja neguje crvenilo, koja pokušava da smiri upalu, ova krema zaista uklanja crvenilo sa lica. Uz BioX kremu vam ne treba ni losion za rozaceu, ne treba vam ni miceralna voda za čišćenje lica, ne treba vam ni dnevna ni noćna krema za rozaceu, niti poseban UV faktor za zaštitu, jer ova krema sama i bez drugih preparata rešava brzo vaš problem. 

Inovativni sastojci u kremi za rosaceu i gljivice

Formula BioX kreme je rezultat pažljivog istraživanja i kombinacije ključnih sastojaka. U njoj je originalna i napredna formula za rozaceu  koja je X faktor (ono što čini razliku) zbog čega je krema izuzetno efikasna za rozaceu. Sumpor, cink oksid, kamfor, ulje čajevca, salicilna kiselina i ekstrakt slatkog korena su tajni sastojci koji čine ovu kremu nezamenljivom u borbi protiv rosacee.

  • Sumpor je snažan antiseptik koji umiruje iritiranu kožu i smanjuje upalu, pružajući trenutno olakšanje od crvenila i svraba.
  • Cink oksid deluje kao zaštitni štit, stvarajući barijeru koja umiruje kožu i pomaže u smanjenju crvenila.
  • Kamfor smanjuje upale i smiruje iritiranu kožu, čime doprinosi umanjenju crvenila i nelagode kod osoba koje imaju rosaceu.
  • Ulje čajevca je poznato po antibakterijskim svojstvima, pomaže u borbi protiv bakterija koje mogu pogoršati stanje kože.
  • Salicilna kiselina dubinski čisti pore, sprečavajući nastanak novih bubuljica i crvenila.
  • Ekstrakt slatkog korena umiruje kožu i smanjuje crvenilo, dajući joj potrebnu hidrataciju i negu.

Sve naše kreme kao što su BioBalsam krema za rane ili Biohemor krema za hemoroide su originalne po sastavu i jedinstvene u svetu po svom kompleksnom i efikasnom delovanju, na šta smo ponosni. BioX krema za gljivice i grinje samo nastavlja tu liniju inovativnosti i pouzdanosti koje naši proizvodi imaju. 

Tri glavne osobine BioX kreme za rozaceu

  1. Brzo delovanje: BioX krema pruža trenutno olakšanje od simptoma rosacee, umirujući iritiranu kožu i smanjujući crvenilo već nakon prvih aplikacija.
  2. Dugotrajni rezultati: Redovnom upotrebom, BioX krema ne samo da trenutno umiruje kožu već i smanjuje trajno crvenilo, vidljive kapilare i bubuljice, pružajući dugoročno olakšanje.
  3. Blaga formula: Bez agresivnih sastojaka koji mogu dodatno iritirati kožu, BioX krema je formulisana kako bi bila blaga i prijatna za svakodnevnu upotrebu.

BioX krema za gljivice i kandidu

BioX krema se efikasno bori i protiv gljivica na koži zahvaljujući kombinaciji sastojaka poput sumpora, koji deluje antifungalno, te ulja čajevca s antimikrobnim svojstvima.

Ovi sastojci zajedno deluju inhibirajući rast gljivica, umirujući kožu i sprečavajući njihovo širenje, što rezultira brzim olakšanjem i postepenim uklanjanjem gljivičnih infekcija. BioX krema pruža ne samo trenutno osveženje već i dugotrajnu zaštitu od ponovnog pojavljivanja gljivičnih oboljenja.

BioX krema za rozaceu predstavlja revolucionarno rešenje za borbu protiv rosacee i gljivica, kombinujući moćne prirodne sastojke kako bi pružila brzo olakšanje i dugoročne rezultate. Uz svoje četiri ključne osobine, ova krema postaje nezaobilazni saveznik u održavanju zdrave i lepe kože bez simptoma rosacee.

----

Način upotrebe: Na vrh prsta staviti malo kreme i namazati na željeno mesto i dobro utrljati. Uraditi to dva puta dnevno, ujutru i uvece. Uvek oprati kožu pre nanošenja kreme.

Nakon povlačenja crvenila rosacea nastaviti mazati kremu sledeće tri nedelje. Napominjemo da BioX krema za rosaceu ima specifičan miris zbog sumpora ali zato brzo deluje.  

Kod gljivica na nogama ili na koži je neophodno dugo koristiti kremu i biti uporan.

Način čuvanja: Čuvati na suvom i tamnom mestu na temperaturi od +5 do +25 C.

Zapremina tube: 50 ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.699,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

U cenu je uračunat iznos PDV-a
Deklaracija
ProizvođačAgencija Bašta Balkana
Zemlja poreklaSrbija