MENI
Korpa

Ferro C sirup 200ml

Ferro C sirup 200ml
Ferro C sirup 200ml

Takodje prevremeno rodjena deca ili bebe rodjene sa malom telesnom masom upadaju u stanje deficita gvoždja – anemije nakon 3 meseca života.

Anemična deca su bleda i malaksala a novorodjenčad i odojčad slabije napreduju. Tkiva anemičnog deteta dobijaju manje kiseonika pa je potrebno da se ovaj problem što pre rešava. Nakon biohemijskih i hematoloških ispitivanja ukoliko su referentne vrednosti krvne slike loše neophodno je preduzeti –primeniti suplementaciju gvoždjem . U tu svrhu se deci najčešće kao najpogodniji oblik daju sirupi sa gvoždjem da bi se podigla koncentracija hemoglobina do potrebnog nivoa. Takodje vrlo je važno u kom obliku je gvoždje prisutno u preparatu, poželjno je da bude u obliku glukonata (Gvoždje -glukonat) – organski kompleks jer se u ovom obliku bolje resorbuje i veća mu je iskoristljivost. Vrlo je važno znati da nakon korekcije malokrvnosti treba još najmanje 2 meseca nastaviti sa davanjem preparata gvoždja da bi se popunile njegove reserve u organizmu jer u suprotnom opet može doći do pojave anemije.SASTAV I DEJSTVO:


FERRO C sirup je prijatnog ukusa i originalnog potpuno prirodnog sastava jer sadrži kombinaciju Gvoždje glukonat kompleksa –(organsko gvoždje), esencijalnih mikroelemenata Cinka, Bakra, vitamina B12 i biljnih ekstrakata (kamilica i acerola-prirodan izvor vitamina C). Zbog svog prirodnog sastava i originalne formulacije bezbedan je za upotrebu i u dužem vremenskom periodu ,ne izaziva mučninu, ne boji zube te je naročito pogodan za primenu u dečijem uzrastu od 1 godine života a i za stariju decu.


Ferro C sirup nadoknadjuje i reguliše deficit gvoždja,poboljšava krvnu sliku,preporučlivo ga je uzimati u kontinuitetu 3 meseca.PREPORUKA:


*Sideropenijske anemije


*Smanjen unos gvoždja


*Povećane potrebe za gvoždjemEFIKASNOST:


*Savremena složena formulacija sa Gvždje glukonatom i mikroelementima Cinkom i Bakrom.


*Standardizovani visoko prečišćeni ekstrakti.BEZBEDNOST:


*Bez veštačkih boja,


*zasladjivača


*Bez Glutena(Gluten free)


*Bez alkohola ,GMO freeUPOTREBA: Pre upotrebe promučkati !


Za uzrast od 1-3 godine 1x supena (15ml) kašika dnevno


Za uzrast 3-12 godina 1x supena (15ml) kašika 1 do 2x dnevno


Ferro C sirup je preporučlivo uzimati u kontinuitetu 3 meseca.


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
907,20 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

U cenu je uračunat iznos PDV-a
Deklaracija
UvoznikLifemedic doo.
ProizvođačPharmalife Research SRL
Zemlja poreklaItalija