MENI
Korpa

Bio-Oil ulje 25ml

Bio-Oil ulje 25ml
Bio-Oil ulje 25ml

Bio-Oil Ulje Protiv Strija - Izgled Lepe Negovane Kože

Ožiljci predstavljaju sastavni deo procesa zarastanja i posledica su prekomerne proizvodnje kolagena na mestu rane. Kako vreme prolazi, ožiljci prolaze kroz brojne promene, ali su trajne prirode. Formulacija ulja Bio-Oil poboljšava izgled ožiljaka, ali ih ne može ukloniti.

Bio-Oil treba kružnim pokretima utrljati na ožiljak, dva puta dnevno, tokom perioda od najmanje tri meseca. Na novim ožiljcima, Bio-Oil se može primenjivati tek kada ožiljak zaraste, pri čemu se ne sme koristiti na oštećenoj koži.

Strije. Kada se telo širi brže od kože koja ga prekriva, koža puca i dolazi do pojave ožiljaka tokom njenog zarastanja. Ovi se ožiljci na površini kože javljaju kao strije.

Verovatnoća da će se strije pojaviti zavisi od tipa kože, rase, godina starosti, ishrane i hidratacije kože. U osobe najpodložnije pojavi strija spadaju trudnice, bodi-bilderi, adolescenti u periodu naglog rasta i razvoja kao i osobe koje naglo dobiju na težini.

Strije su trajna pojava, pa iako formulacija ulja Bio-Oil poboljšava njihov izgled, ne može ih ukloniti.

Bio-Oil treba kružnim pokretima utrljati na strije, dva puta dnevno, tokom perioda od najmanje tri meseca. Tokom trudnoće, primenjuje se od početka drugog trimestra na područja sklona pojavi strija, kao što su stomak, grudi, donji deo leđa, kukovi, zadnjica i butine. Rezultati će se razlikovati od osobe do osobe.

Neujednačen ten javlja se kada telo ne proizvodi adekvatnu količinu melanina. Razlog tome mogu biti spoljašnji faktori, kao što je prekomerno izlaganje suncu ili primena proizvoda za izbeljivanje kože lošeg kvaliteta; ili unutrašnji faktori, poput oscilacija nivoa hormona tokom trudnoće, menopauze ili primene oralnih kontraceptivnih sredstava. Bio-Oil poboljšava izgled neujednačenog tena.

Bio-Oil treba naneti na zahvaćena područja dva puta dnevno, tokom perioda od najmanje tri meseca. Bio-Oil ne sadrži faktor zaštite od sunca. Ako koristite kremu za sunčanje, nanesite je tek kada koža u potpunosti upije Bio-Oil.

Izborana koža, koja se obično povezuje sa starenjem, pre svega je posledica slabljenja sistema podrške kolagena i elastina u koži. Bio-Oil sadrži brojne sastojke koji vraćaju plastičnost koži, čineći je mekšom, glatkijom i gipkijom, čime se umanjuje izgled izborane kože. Bio-Oil ima i ulogu hidratantnog sredstva, čime se poboljšavaju tekstura, boja i izgled sitnih linija i bora.

Dehidrirana koža. Na površini kože nalazi se nevidljiv sloj masnoće koji deluje kao barijera koja sprečava gubitak vlage. U veoma suvim podnebljima, ovaj sloj masnoće ne može da u potpunosti vrši svoju funkciju i koža gubi previše vlage. Svakodnevno kupanje ili tuširanje mogu pogoršati ovo stanje tako što uklanjaju sloj masnoće agresivnim delovanjem sapuna i vode. Bio-Oil nadomešta prirodni sloj masnoće na koži, čime učestvuje u procesu vraćanja funkcije barijere za zadržavanje vlage.

Bio-Oil treba naneti dva puta dnevno. Rezultati će se razlikovati od osobe do osobe.

Bio-Oil je poseban proizvod koji se preporučuje kao pomoć u poboljšanju izgleda ožiljaka, strija i neujednačenog tena. Zbog njegovog sastava u koji ulazi specijalna komponenta PurCellin OilTM, takođe je vrlo efikasan za kožu koja stari kao i za dehidriranu kožu. Globalna distribucija Bio-Oil-a počela je 2002. godine, i od tada je osvojio preko 250 nagrada i postao vodeći proizvod za tretman ožiljaka, strija i neujednačenog tena u više od 19 zemalja.

Karakteristike proizvoda

Bio-Oil formula je kombinacija biljnih ekstrakata i vitamina pomešanih u uljanoj bazi. Pošto ulje ne sadrži kiseonik, biljni ekstrakti i vitamini zadržavaju svoju efikasnost. Bio-Oil sadrži specijalan sastojak PurCellin OilTM, koji menja uljanu konzistenciju, čineći ga laganim za nanošenje i nemasnim. Ovo osigurava da će sva dobra svojstva biljnih ekstrakata i vitamina biti apsorbovana u kožu.

src=/sites/default/files/bio-oil_proizvodnja.png

Bio-Oil Ulje Za Strije Cena 7200,00 dinara.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
  • Lager: Na stanju
  • Brand: Actavis
  • Šifra: 380082
720,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

U cenu je uračunat iznos PDV-a
Deklaracija
DistributerActavis doo.
ProizvođačUNION SWISS LTD
Zemlja poreklaJužna Afrika