MENI
Korpa

Livsane

Brand: Livsane Šifra: 378800
LIVSANE A-Z Multivitamini sa ukusom narandže,šumeće tablete, je dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor vitamina, minerala i luteina u ishrani. Prijatan voćni ukus narandže pruža prijatno iskustvo upotrebe.Sadržaj koji čine 13 vitamina, 11 minerala i lutein ima mnogobrojne benefite za o..
345,00 RSD
Brand: Livsane Šifra: 381534
Livsane Active Carbon 250 je dijetetski suplement sa aktivnim ugljem, namenjen sprečavanju nastanka viška gasova u stomaku. Aktivni ugalj je adsorbens sa visokim afinitetom vezivanja različitih jedinjenja: prirodnih i sintetskih lekova, otrova, gasova, produkata bakterijskog metabolizma i sl.Doziran..
259,20 RSD
Brand: Livsane Šifra: 19819
LIVSANE Antirid krem se koristi za negu kože oko očiju i usana.Ublažava znake preranog starenja prouzrokovanog prirodnim procesima i negativnim uticajima spoljašnje sredine.LIVSANE Antirid krem se koristi za negu kože oko očiju i usana.Ublažava znake preranog starenja prouzrokovanog prirodnim proces..
383,76 RSD
Brand: Livsane Šifra: 19954
LIVSANE Antirid krem-gel se koristi za negu mlade kože u predelu oko očiju i usana sa ciljem da uspori nastajanje prvih bora.LIVSANE Antirid krem-gel se koristi za negu mlade kože u predelu oko očiju i usana sa ciljem da uspori nastajanje prvih bora. Intenzivno hidrira i održava elastičnost kože na ..
383,76 RSD
Brand: Livsane Šifra: 20079
LIVSANE Baby krema je namenjena za svakodnevnu negu i zaštitu osetljive kože beba.LIVSANE Baby krema se savetuje za svakodnevnu negu i zaštitu osetljive kože beba. Štiti i umiruje nadraženu kožu ispod pelena i pomaže smanjenju osipa i iritacije. Nanosi se na čistu kožu, više puta dnevno...
482,04 RSD
Brand: Livsane Šifra: 20080
LIVSANE Baby mast protiv ojeda se koristi za prevenciju i tretman ojeda i pelenskog osipa. Štiti od iritacija i crvenila na koži i na pregibima.LIVSANE Baby mast protiv ojeda se koristi za prevenciju i tretman ojeda i pelenskog osipa. Štiti od iritacija i crvenila na koži i na pregibima. Umiruje sim..
482,04 RSD
Brand: Livsane Šifra: 314348
LIVSANE Baby štapići za uši sa graničniko od 100% čistog pamuka, izbeljenog kiseonikom, higijenski i mekani, idealni za svakodnevnu upotrebu.LIVSANE Baby štapići za uši sa graničniko od 100% čistog pamuka, izbeljenog kiseonikom, higijenski i mekani, idealni za svakodnevnu upotrebu. Graničnik štit no..
180,00 RSD
Brand: Livsane Šifra: 378215
LIVSANE Baby vlažne maramice Sensitive su namenjene za svakodnevno čišćenje i negu osetljive kože beba. Blagi losion sa pantenolom, bez parfema, pomaže umirivanju iritiranih regija i održanju prirodnog pH osetljive kože.LIVSANE Baby vlažne maramice Sensitive su namenjene za svakodnevno čišćenje i ne..
230,39 RSD
Brand: Livsane Šifra: 20078
LIVSANE Bademova krema sa vitaminom E hrani, osvežava i neguje sve tipove kože, a posebno se preporučuje za negu suve i zrelije kože.LIVSANE Bademova krema sa vitaminom E hrani, osvežava i neguje sve tipove kože, a posebno se preporučuje za negu suve i zrelije kože. Održava prirodni pH kože, vraća j..
482,04 RSD
Brand: Livsane Šifra: 378216
LIVSANE Balzam za usne sensitive je blage formulacije na bazi pčelinjeg voska za negovane i meke usne. Avokadovo i bademovo ulje u kombinaciji sa ši buterom hidriraju usne čineći ih glatkim i nežnimLIVSANE Balzam za usne sensitive je blage formulacije na bazi pčelinjeg voska za negovane i meke usn..
301,08 RSD
Brand: Livsane Šifra: 379121
LIVSANE Uva, Biljni čaj od listova uve je čaj i kvaliteta koji se sastoji od 100 % listova uve. Jedno pakovanje sadrži 50g čaja.Priprema:Kafenu kašiku čaja preliti sa 200ml ključale vode i poklopite. Nakon 5 minuta procedite i zasladite po ukusu...
234,00 RSD
Brand: Livsane Šifra: 19955
LIVSANE Biljni gel se koristi kod blažih opekotina na manjim površinama kože, uboda insekata, crvenila kože posle brijanja, depilacije i znojenja. LIVSANE Biljni gel se koristi kod blažih opekotina na manjim površinama kože, uboda insekata, crvenila kože posle brijanja, depilacije i znojenja. Neguj..
302,64 RSD
Brand: Livsane Šifra: 378217
LIVSANE Brusnica Plus, kapsule, je dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor proantocijanidina iz brusnice, vitamina B2, vitamina C i selena i koristi se kao nutritivna podrška urinarnom sistemu Proantocijanidini iz brusnice pomažu sprečavanju adhezije određenih sojeva E. Coli u urinarn..
757,44 RSD
Brand: Livsane Šifra: 380148
Kalcijum+D3+K2 sa ukusom šumskog voća, šumeće tablete je dijetetski suplement sa 2 vitamina (K2 i D3) i 3 minerala (kalcijum, magnezijum i cink), namenjen koštano-mišićnom sitemu. Vitamini K2, D3, kalcijum, magnezijum i cink doprinose održanju normalnih kostiju. Vitamin D, kalcijum i magnezijum dopr..
390,00 RSD
Brand: Livsane Šifra: 20832
LIVSANE BELI SLEZ, Biljni čaj od korena belog sleza je čaj i kvaliteta koji se sastoji od 100 % korena belog sleza. Jedno pakovanje sadrži 70 g ovog čaja.Koren belog sleza sadrži sluzi, asparagin, kalcijum oksalat, pektine, skrob, tanin, fenolne kiseline...Aktivni sastojci belog sleza povoljno utiču..
347,88 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 130 (9 strana)