MENI
Korpa

Hemofarm

Brand: Hemofarm Šifra: 9274
* Gel za masažu pri nicanju zuba * Smiruje bolne otečene desniGel za masažu pri nicanju zubab Kamistad Baby gel za masažu pri rastu zuba: hladi i smiruje iritiranu kožu podstiče isceljenje zahvaljujući nežnoj snazi kamilice neguje osetljive desni bebe ne sadrži šećer ima prijatan ukus meda..
424,80 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 17245
Stiže do svakog kapilara *Dodatak ishrani koji sadrži dihidrokvercetin izolovan iz sibirskog ariša *Antioksidans pozitivno utiče na protok krvi i očuvanje zdravlja krvnih sudova *Koristi se kod stanja i oboljenja uzrokovanih ili praćenih lošom perifernom cirkulacijom. Kapilarus je namenjen osobama..
1.411,20 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 17087
Da vam stomak radi kao sat * reguliše probavu i održava normalnu funkciju organa za varenje * fiziološki stimulans za normalnu peristaltiku * Laxomucil forte se koristi kod problema sa hroničnom opstipacijom. Prvih 7 dana se pije Laxomucil forte, a onda se treman može nastaviti sa Lacomucilom. La..
432,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 1316
Da vam stomak radi kao sat * biljni laksans za svakodnevnu upotrebu * reguliše probavu i olakšava praženjenje * fiziološki stimulans za normalnu peristaltiku * ne izaziva grčeve, navikavanje i lenjost creva * pogodan za dugotrajnu primenu Laxomucil je dodatak ishrani namenjen brzom i efikasnom reg..
407,52 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 4533
Da vam stomak radi kao sat * biljni laksans za svakodnevnu upotrebu * reguliše probavu i olakšava praženjenje * fiziološki stimulans za normalnu peristaltiku * ne izaziva grčeve, navikavanje i lenjost creva * pogodan za dugotrajnu primenu Laxomucil je dodatak ishrani namenjen brzom i efikasnom reg..
1.008,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 380178
kapi za oralnu upotrebu DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga, normalnom vidu i normalnom razvoju odojčadi do 12 meseci, a EPA i Dha doprinose normalnoj funkciji srca1 ml proizvoda sadrži 500mg omega 3 masnih kiselina i to: 350mg DHA I 100mg EPA omega-3 masnih kiselina...
936,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 380170
Zajedno za bolji imunitet Probiotic + vitamin C *Probiotski preparat u obliku stika * Rastvara se direktno u ustima, bez obaveznog dodatka vode. *Doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema i normalizuje metabolizam. * Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenostiProbiotski preparat u..
2.800,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 380173
Dodatak ishrani sa enzimom serapeptidazom Dodatak ishrani sa enzimom serapeptidazom.Film obložene tablete sa entero oblogom omogućavaju siguran prolazak kroz želudac bez rasvaranja. Ovaj specifični enzim se dobija iz enterobakterije Seratia spp E- 15 koji se nalazi u organizmima svilene bube. I..
5.760,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 4252
Čiča miča i gotova kašalj priča.* Olakšava tegobe produktivnog, zrelog kašlja. * Pospešuje lučenje sluzi iz bronhija. *Doprinosi lakšem disanju i iskašljavanju Oralni rastvor Žak C jagorčevina i timijan sa vitaminom C je dijetetski suplement na bazi timijana, jagorčevine i vitamina C. Timij..
345,60 RSD
Prikazuje se 61 do 69 od 69 (5 strana)