MENI
Korpa

Oralna higijena

Brand: ESENSA Šifra: 19492
Propomint sprej za decu je formulisan na bazi standardizovanog ekstrakta propolisa, islandskog lišaja i N-acetilcisteina i namenjen je očuvanju zdravlja sluzokože grla, usne duplje i desni.Preporučuje se kod: upale grla i krajnika, prehlade i gripa, suvog i nadraženog grla, zapaljenja desni, tretir..
691,20 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 5736
Propomint sprej antiseptični rastvor za usta sadrži standardizovani ekstrakt propolisa koji pomaže kod upala i infekcija usne duplje i ždrela. Koristi se za ublažavanje simptoma koji prate oboljenja desni, sluzokože usta i ždrela. Zbog sadržaja mentola koji deluje antiseptično i osvežava dah, otklan..
676,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 380175
sprej koji štiti usnu duplju i grlo i smanjuje rizik od virusne infekcije a preporučuje se primena i kod prvih znakova infekcije sprej koji štiti usnu duplju i grlo i smanjuje rizik od virusne infekcije a preporučuje se primena i kod prvih znakova infekcijetripsin iz bakalara - inhibira virus d..
1.090,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 379097
Vivident hijaluron sprej sadrži hijaluronsku kiselinu visoko molekularne mase u obliku natrijum- hijaluronata u koncentraciji 0,2% i pantenol. Prijatan ukus postignut je dodavanjem spearmint arome. Vivident hijaluron sprej ublažava upalu, umiruje iritirane i otečene desni, podstiče regeneraciju ošte..
670,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 314176
Vivident Mint fresh rastvor se koristi za higijenu usne duplje, pomaže održanju zdravlja desni i smanjuje mogućnost razvoja infekcija u usnoj duplji. Deluje tako što sprečava i smanjuje pojavu plaka, glavnog uzroka oboljenja desni, uklanja bakterije između zuba i osvežava dah. Koristi se u tretmanu ..
720,00 RSD
Prikazuje se 31 do 35 od 35 (3 strana)