MENI
Korpa

Calivita

Brand: Calivita Šifra: 380108
AC-Zymes je probiotski preparat sa velikom koncentracijom Lactobacillus acidophilus bakterije.To je veoma korisna i rezistentna bakterija koja blagotvorno utiče na zdravlje sistema za varenje putem zamene probiotskih ćelija koje se svakodnevno gube, a učestvuje i u aktivnostima imunog sistema. Po..
4.110,00 RSD
Brand: Calivita Šifra: 380093
Aquarion je veoma efikasan uređaj za fitriranje vode koji proizvodi jonizovanu alkalnu ili kiselu vodu prema želji korisnika, bogatu kiseonikom i oslobođenu od teških metala i toksičnih supstanci.Naša ishrana, većina aditiva prehrambene industrije i određene vrste medikamenata mogu da dovedu do zaki..
233.333,00 RSD
Brand: Calivita Šifra: 380092
CaliVita Electronics sa ponosom predstavlja trecu generaciju BioHarmonex-a. BioHarmonex je elektronski uređaj (koji se napaja putem baterija) za biostimulaciju organizma sa pulsirajućim magnetnim poljem veoma slabog intenziteta. Uređaj je namenjen za dodatnu zaštitu našeg metabolizma putem harmonijs..
93.600,00 RSD
Brand: Calivita Šifra: 15932
C1000 Plus sa velikom količinom vitamina C sa produženim dejstvom i šipkom organskog porekla za dodatno jačanje dejstva, doprinosi jačanju imunog sistema, zarad efikasnije odbrane tokom kritičnih perioda, kada je organizmu to najviše potrebno.Pored toga, doprinosi i procesima stvaranja kolagena, i m..
3.397,50 RSD
Brand: Calivita Šifra: 380107
Calcium Magnezium PLUS je preparat koji potpomaže očuvanje zdravog koštanog sistema, normalne funkcije mišića i nervnog sistema, sadrži kalcijum i magnezijum obogaćen vitaminom D3 u cilju bolje absorpcije kalcijuma. Ukoliko želite da razvijete i očuvate odgovarajuću koštanu masu i sprečite ili uspor..
3.146,25 RSD
Brand: Calivita Šifra: 381192
Cink spada u grupu elemenata u tragovima koji učestvuje u skoro svim metaboličkim procesima i prisutan je u skoro svakoj ćeliji našeg tela. Doprinosti zdravom funkcionisanju imunog sistema, zdravlju kose, kože i noktiju, održava normalan nivo testosterona, muškog polnog hormona, kao i normalne menta..
1.695,00 RSD
Brand: Calivita Šifra: 379298
Chewable Omega 3 obezbeđuje neophodno riblje ulje sa ukusom limuna. Želatinska kapsula se može sažvakati, pa se lako može progutati i uzeti bilo kada, čak i bez vode. Razgrađuje se već u želucu, i zbog toga se brže apsorbuje, i ne dovodi do osećaja nelagodnosti u stomaku.     Upotreba: 1..
2.950,00 RSD
Brand: Calivita Šifra: 380106
Cholestone je dijetetski suplement dizajniran kao pomoć u održavanju nivoa holesterola.Njegovi prirodni aktivni sastojci uključuju i laneno ulje koje doprinosi održavanju normalnih nivoa holesterola uz pomoć visokog sadržaja Omega-3 masnih kiselina, kao i jabučni pektin koji daje iste efekte zahvalj..
3.258,75 RSD
Brand: Calivita Šifra: 380105
Hrom je esencijalni mikroelement, što znači da naše telo ne može da ga proizvede samo već je neophodno da ga unosimo iz spoljnih izvora.On učestvuje u normalnom metabolizmu ugljenih hidrata, proteina i masti, a doprinosi održavanju normalnog nivoa šećera u krvi. Uzimajući u obzir poslednje, on može ..
2.610,00 RSD
Brand: Calivita Šifra: 380104
Lozenges CoQ10 je sublingvalna tableta sa prirodnom aromom limuna koja sadrži koenzim CoQ10 i koja omogućava bržu i bolju apsorbciju, zbog toga što aktivni sastojci zaobilaze digestivni sistem i dopiru do ćelija direktno kroz krvotok. Naš energizirajući preparat je pre svega pomoć u situacijama kada..
3.697,50 RSD
Brand: Calivita Šifra: 380097
Prema nekim procenama, nedostatak vitamina D pogađa 70% populacije. Aktivni sastojak D-dropsa, vitamin D3 izdvojili smo iz jetre bakalara i dodali prirodne ukuse.Doziranje je jednostavno i može da se radi dodavanjem D-dropsa u hranu ili pića. Tečni oblik može da pomogne celoj porodici u snabdevanju ..
3.236,25 RSD
Brand: Calivita Šifra: 380103
Gvožđe potpomaže stvaranje zdravih krvnih zrnaca, a imajući u vidu da je gvožđe komponenta hemoglobina, ono igra važnu ulogu u apsorpciji i transportu kiseonika do ćelija.Iron Plus je kompleksni preparat izuzetnog kvaliteta koji sadrži organsko gvožđe i vitamin C koji poboljšava njegovu apsorpciju i..
2.217,60 RSD
Brand: Calivita Šifra: 380096
Joint ProteX FORTE tablete obezbeđuju dodatnu podršku za regeneraciju hrskavice i proizvodnju sinovijalne tečnosti u zglobu!Joint ProteX FORTE tablete obezbeđuju dodatnu podršku za regeneraciju hrskavice i proizvodnju sinovijalne tečnosti u zglobu! Čak i ako je Vaš način ishrane pravilan, unosite ne..
7.768,80 RSD
Brand: Calivita Šifra: 15935
Lion Kids C je ukusan preparat za žvakanje koji nije štetan za zube i koji smo dizajnirali posebno za dečje potrebe.Preparat ne sadrži šećer, već prirodni zaslađivač ksilit, koji umanjuje rizik od karijesa i pomaže zdrav razvoj dečjih zuba. Veoma je važno omogućiti telu koje raste intenzivan razvo..
1.410,00 RSD
Brand: Calivita Šifra: 380102
Lion Kids + D je ukusan multivitaminski i mineralni kompleks prijatnog ukusa koji ne oštećuje zube i sadrži dodatnu količinu vitamina D, a izliven je obliku životinja i posebno je dizajniran za dobrobit dece.Ne sadrži šećer i ksilite, već prirodni zaslađivač koji umanjuje rizik od nastanka karijesa...
1.923,75 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 22 (2 strana)