MENI
Korpa

Abela Pharm

Brand: Abela Pharm Šifra: 19478
Sadrži kompleks B vitamina (vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12 ) i aktivni folat, koji doprinose normalnom finkcionisanju nervnog sistema, normalnom metabolizmu gvožđa, regulaciji hormonske aktivnosti, smanjenju zamora i iscrpljenosti. Active B complex® sad..
554,40 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 378513
Beta-sitosteroli iz kore afričke šljive doprinose smanjenju upale, otoka i veličine prostate, a posledično i boljoj potenciji. Dodatak vitamina E i ulja pšeničnih klica doprinose zdravlju kardiovaskularnog sistema.Već poznato dejstvo Afričke šljive® pojačano je 7 x većom koncentracijom beta-sitoster..
1.584,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 5504
Beta-sitosteroli iz kore afričke šljive ostvaruju svoju ulogu u metabolizmu testosterona, smanjunje upale, otoka i veličine prostate. Uticaj na normalnu potenciju je posledično i efekat normalnog funkcionisanja prostate.Dodatak ishrani na bazi ekstrakta kore afričke šljive (Pygeum africanum, Prunus ..
1.008,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 18084
Beta-sitosteroli iz kore afričke sljive doprinose smanjenju upale, otoka i veličine prostate. Dodatak SAM-e utiče na dobro raspoloženje. Udruženi ekstrakt kore afričke šljive i SAM-e doprinose normalom libidu i potenciji.Afrička šljiva® Forte na bazi ekstrakta kore afričke šljive i aminokiseline S -..
956,82 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 20823
ARTEROprotect Forte je proizvod prirodnog porekla koji doprinosi održavanju normalnih vrednosti holesterola u krvi i utiče na povećanje elastičnosti i prohodnosti krvnih sudova. Ekstrakt crvenog pirinča sadrži Monakolin K koji deluje kao prirodni statin, blokira enzim u jetri i na taj način inhibira..
936,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 16507
ARTEROprotect Forte je proizvod prirodnog porekla koji doprinosi održavanju normalnih vrednosti holesterola u krvi i utiče na povećanje elastičnosti i prohodnosti krvnih sudova. Ekstrakt crvenog pirinča sadrži Monakolin K koji deluje kao prirodni statin, blokira enzim u jetri i na taj način inhibira..
1.764,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 380418
Prirodni proizvod na bazi ekstrakta crvenog pirinča i vitamina K2 koji doprinosi regulaciji nivoa holesterola u krvi i povećanju elastičnosti krvnih sudova. Pored ovih sastojaka proizvod sadrži glukomanan - dijetno vlakno koje povećava osećaj sitosti i doprinosi smanjenju telesne mase. Takođe, gluk..
1.580,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 378061
Probiotske kapi namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana života, koje povoljno deluju na zdravlje i funkciju digestivnog trakta. Preporučuje se kod dece rođene carskim rezom, kod grčeva, uz antibiotike i kod dijareje.BebiCol® Forte probiotske kapi su namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana živo..
892,80 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 378752
Probiotske kapi namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana života. Dodatno sadrže vitamin D3 i cink. Preporučuje se za jačanje imuniteta, prevenciju infekcija u kolektivima, prevenciju atopijskog dermatitisa.BebiCol® sa cinkom probiotske kapi su namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana života. Sad..
936,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 379545
BiVits Vitamin C 1000 Acerola je dijetetski suplement koji doprinosi normalnom funkcionisanju organizma. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i štiti ćelije od oksidativnog oštećenja. Neophodan je za normalnu sintezu kolagena i zdravlje kose, kože, noktiju, hrskavice, krvnih sudov..
1.425,60 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 379741
BiVits Alfa lipoinska kiselina 300 je dijetetski proizvod koji doprinosi normalnom funkcionisanju organizma. Alfa lipoinska kiselina je snažan antioksidans i doprinosi zaštiti od oksidativnog stresa. Doprinosi regulaciji normalnog nivoa šećera u krvi, zaštiti nervnih ćelija od oštećenja, produkciji ..
1.211,76 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 379544
BiVits B complex je dijetetski proizvod koji objedinjuje vitamine B grupe i doprinosi normalnoj psihološkoj i nervnoj funkciji, smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamini B grupe doprinose jačanju i boljem izgledu kose, kože, noktiju i zdravlju srca i krvnih sudova.BiVits B complex je dijetetski proi..
993,60 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 379541
BiVits Cink je dijetetski proizvod koji doprinosi normalnom funkcionisanju organizma. Neophodan je za normalnu funkciju imunog sistema, proces deobe ćelije i sinteze DNK. Doprinosi normalnoj produkciji testosterona, plodnosti i reprodukciji, rastu i razvoju.BiVits Cink je dijetetski proizvod koji ob..
993,60 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 379540
BiVits Cink Selen je dijetetski proizvod koji doprinosi normalnom funkcionisanju organizma. Neophodan je za normalnu funkciju imunog sistema i antioksidativnu zaštitu ćelija. Doprinosi normalnoj funkciji štitaste žlezde i pravilnom metabolizmu.BiVits Cink Selen je dijetetski proizvod koji obezbedjuj..
1.713,60 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 379542
BiVits Hrom je dijetetski proizvod koji doprinosi normalnom funkcionisanju organizma. Doprinosi regulaciji i održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi, regulaciji apetita i regulaciji telesne mase.BiVits Hrom je dijetetski proizvod koji u jednoj tableti obezbeđuje 200 mikrograma hroma. Organski obli..
993,60 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 105 (7 strana)