MENI
Korpa

Abela Pharm

Brand: Abela Pharm Šifra: 378727
Magnall Marine Mineral kao jedinstveni mineralno vitaminski kompleks doprinosi postizanju optimalnog nivoa magnezijuma u organizmu, te eliminaciji svih simptoma izazvanih nedostatkom magnezijuma u organizmu.Magnall® Marine Mineral je dijetetski suplement koji sadrži mineral magnezijum iz dva izvora..
378,12 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 17951
Pomaže uspostavljanje i održavanje prirodne ravnoteže crevne mikrobiote. Preporučuje se u terapiji akutne dijareje, prevenciji putničke dijareje, uz antibiotike.Probiotik Enterobiotik® je jedinstvena kombinacija probiotske gljivice Saccharomyces boulardii i probiotskih bakterija Lactobacillus pla..
412,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 378585
Bulardi 500, sada u dvostruko jačoj dozi, sa dodatkom vitamina D3. Očuvanjem crevne flore doprinosi jačanju imuniteta, povećava eradikaciju H. Pylori, koristisi se u prevenciji i terapiji C. Difficile i svih oblika dijareje.Bulardi® 500, sada u dvostruko jačoj dozi, sa dodatkom vitamina D3. Oč..
817,92 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 13378
Bulardi Probiotik Junior sadrži probiotsku gljivicu Saccharomyces boulardii i Cink. Efikasan kod svake dečije dijareje. Normalizuje crevnu floru i dodatno jača imunitet dece. Bulardi® Probiotik Junior upotrebljava se kod akutnih i hroničnih dijareja uz antibiotike i kod antibiotskih dijareja, kod pu..
702,72 RSD 878,40 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 381544
Cink Mineral Zn čine fiziološki aktivne supstance koje doprinose normalnoj funkciji organizma i procesa u kojima učestvuju cink i vitamin C. Cink je inkorporiran u fosfolipidnu membranu koja omogućava da se cink intaktno transportuje u želudac do creva, ne oštećuje crevnu sluzokožu i tako se direktn..
525,60 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 378976
Dve najbolje istražene i klinički dokazane probiotske kulture LGG i Saccharomyces boulardi u jednoj kapsuli. Koristi se za prevenciju i terapiju akutnih dijareja izazvanih različitim etiologijama, za eradikaciju H. Pylori, terapiji C. Difficile i svim oblicima dijareja.Probiotik Enterobiotik® Forte..
527,99 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 379385
Abela Pharm Vitamin D3 2000 IU je dijetetski proizvod za normalno funkcionisanje zdravog organizma. Pomaže kod imunog sistema, održavanje normalnih kostiju i normalne mišićne funkcije.Abela Pharm Vitamin D3 2000 IU je dijetetski proizvod koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin D do..
511,20 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 19478
Sadrži kompleks B vitamina (vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12 ) i aktivni folat, koji doprinose normalnom finkcionisanju nervnog sistema, normalnom metabolizmu gvožđa, regulaciji hormonske aktivnosti, smanjenju zamora i iscrpljenosti. Active B complex® sad..
554,40 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 378513
Beta-sitosteroli iz kore afričke šljive doprinose smanjenju upale, otoka i veličine prostate, a posledično i boljoj potenciji. Dodatak vitamina E i ulja pšeničnih klica doprinose zdravlju kardiovaskularnog sistema.Već poznato dejstvo Afričke šljive® pojačano je 7 x većom koncentracijom beta-sitoster..
1.980,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 5504
Beta-sitosteroli iz kore afričke šljive ostvaruju svoju ulogu u metabolizmu testosterona, smanjunje upale, otoka i veličine prostate. Uticaj na normalnu potenciju je posledično i efekat normalnog funkcionisanja prostate.Dodatak ishrani na bazi ekstrakta kore afričke šljive (Pygeum africanum, Prunus ..
1.290,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 18084
Beta-sitosteroli iz kore afričke sljive doprinose smanjenju upale, otoka i veličine prostate. Dodatak SAM-e utiče na dobro raspoloženje. Udruženi ekstrakt kore afričke šljive i SAM-e doprinose normalom libidu i potenciji.Afrička šljiva® Forte na bazi ekstrakta kore afričke šljive i aminokiseline S -..
1.490,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 20823
ARTEROprotect Forte je proizvod prirodnog porekla koji doprinosi održavanju normalnih vrednosti holesterola u krvi i utiče na povećanje elastičnosti i prohodnosti krvnih sudova. Ekstrakt crvenog pirinča sadrži Monakolin K koji deluje kao prirodni statin, blokira enzim u jetri i na taj način inhibira..
972,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 16507
ARTEROprotect Forte je proizvod prirodnog porekla koji doprinosi održavanju normalnih vrednosti holesterola u krvi i utiče na povećanje elastičnosti i prohodnosti krvnih sudova. Ekstrakt crvenog pirinča sadrži Monakolin K koji deluje kao prirodni statin, blokira enzim u jetri i na taj način inhibira..
2.332,80 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 378061
Probiotske kapi namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana života, koje povoljno deluju na zdravlje i funkciju digestivnog trakta. Preporučuje se kod dece rođene carskim rezom, kod grčeva, uz antibiotike i kod dijareje.BebiCol® Forte probiotske kapi su namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana živo..
1.637,28 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 378752
Probiotske kapi namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana života. Dodatno sadrže vitamin D3 i cink. Preporučuje se za jačanje imuniteta, prevenciju infekcija u kolektivima, prevenciju atopijskog dermatitisa.BebiCol® sa cinkom probiotske kapi su namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana života. Sad..
1.738,08 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 89 (6 strana)