MENI
Korpa

Magnall Marine Mineral 30 kapsula

Magnall Marine Mineral 30 kapsula
Akcija od 01.02 do 28.02
Magnall Marine Mineral 30 kapsula

Magnall Marine Mineral kao jedinstveni mineralno vitaminski kompleks doprinosi postizanju optimalnog nivoa magnezijuma u organizmu, te eliminaciji svih simptoma izazvanih nedostatkom magnezijuma u organizmu.

Magnall® Marine Mineral je dijetetski suplement koji sadrži mineral magnezijum iz dva izvora, i vitamin B6, koji deluje sinergijski sa magnezijumom.

Vitamin B6 olakšava apsorpciju magnezijuma iz digestivnog trakta i pomaže njegov prolazak u ćelije. Doprinosi normalnoj funkciji mišića i nervnog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnom funkcionisanju hormonske aktivnosti, normalnoj sintezi proteina i ravnoteži elektrolita.

Preporučuje se kod osoba koje imaju grčeve i bolove u mišićima, sportistima i osobama koje su pod velikim fizičkim opterećenjima, trudnicama i dojiljama, ženama u periodu PMS-a radi ublažavanja tegoba. Takođe ga mogu koristiti i pacijenti sa kardiovaskularnim tegobama, pacijenti sa dijabetes melitusom tipa 2, kao i pacijenti sa osteopenijom.

Način primene: Odrasli i deca starija od 12. godine 1 kapsula dnevno;

Namena: Kod mišićne slabosti, grčeva, smetnji u funkcionisanju nervnog sistema, hroničnog umora, iscrpljenosti, oslabljenog imuniteta, smanjene energije, elektrolitičkog disbalansa u organizmu, hormonskog disbalansa, psiholoških problema i smetnji;

Sastav: Magnezijum-oksid, vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid);

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
378,12 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

U cenu je uračunat iznos PDV-a