MENI
Korpa

Probiotici

Probiotici su postali neizostavni dijetetski suplementi kod uzimanja antibiotika, u putnim apotekama, kod stomačnih tegoba.

Pronađite najbolji probiotik za Vas i vašu porodicu!


Brand: PharmaS Šifra: 379304
PharmaS FLORIOTIC BOULARDII je probiotski dijetetski proizvod namenjen deci i odraslima, za sinergijski efekat u obnovi crevne mikrobiote koja je u disbalansu. Za više informacija pogledajte: http://floriotic.rs/floriotic-boulardii2/NAMENA -kod dijareja izazvanih upotrebom antibiotika -kod put..
630,00 RSD
Brand: PharmaS Šifra: 378183
PharmaS FLORIOTIC Daily je sinbiotik koji sadrži 2 milijarde dobrih bakterija u samo jednoj kapsuli dnevno kao i inulin koji je hrana za dobre bakterije. Za više informacija pogledajte: http://floriotic.rs/floriotic-daily-2/NAMENA -za vreme i nakon terapije antibioticima, - kao pomoć kod poreme..
475,00 RSD
Brand: InPharm Šifra: 381083
5-BIOTIK u svom sastavu ima HOWARU® Restore kombinaciju sojeva bakterija vrhunskog kvaliteta,  proizvedenu patentiranim tehnološkim postupkom. HOWARU® Restore smeša, zajedno sa Lactobacillus rhamnosus GG i inulinom čini jedinstven simbiotik na našem tržištu, te se 5-BIOTIK preporučuje za vraćan..
718,56 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 378061
Probiotske kapi namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana života, koje povoljno deluju na zdravlje i funkciju digestivnog trakta. Preporučuje se kod dece rođene carskim rezom, kod grčeva, uz antibiotike i kod dijareje.BebiCol® Forte probiotske kapi su namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana živo..
936,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 378752
Probiotske kapi namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana života. Dodatno sadrže vitamin D3 i cink. Preporučuje se za jačanje imuniteta, prevenciju infekcija u kolektivima, prevenciju atopijskog dermatitisa.BebiCol® sa cinkom probiotske kapi su namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana života. Sad..
1.008,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 8338
Probiotska kvasnica u kapsulama. Po svetskim preporukama prvi izbor kod akutnih dijareja, ostalih hroničnih dijareja, uz terapiju antibiotikom i za sva ostala stanja u kojima je potrebna regulacija crevne mikroflore.Jedna ćelija probiotika Bulardi® ima 10 puta veću površinu nego probiotske bakterije..
679,80 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 378317
Probiotska kvasnica u kapsulama, po svetskim preporukama prvi izbor kod akutnih dijareja, ostalih hroničnih dijareja, uz terapiju antibiotikom i za sva ostala stanja u kojima je potrebna regulacija crevne mikroflore.Jedna ćelija probiotika Bulardi® ima 10 puta veću površinu nego probiotske bakterije..
684,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 379180
Bulardi Probiotik Junior sadrži probiotsku gljivicu Saccharomyces Boulardii i cink. Efikasan kod svake dečije dijareje. Normalizuje crevnu floru i dodatno jača imunitet dece. Bulardi® Probiotik Junior upotrebljava se kod akutnih i hroničnih dijareja uz antibiotike i kod antibiotskih dijareja, kod pu..
785,40 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 379571
EsenBak S. Boulardii je dodatak ishrani na bazi Saccharomyces boulardii, jedinog probiotiskog kvasca sa klinički dokazanom efikasnošću u prevenciji i tretmanu akutnih i hroničnih gastrointestinalnih poremećaja različite etiologije. Zahvaljujući prisustvu 5 milijardi koloniformnih jedinica S. boula..
468,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 379373
EsenBak Probiotik Direct sadrži bifidobakterije i laktobacile, najznačajnije probiotske bakterije creva, čija je primena indikovana u stanjima kada je ravnoteža crevne flore narušena. Pogodan je za primenu kako kod dijareje ili zatvora, tako i preventivno uz terapiju antibioticima ili nakon primene ..
705,60 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 379570
EsenBak IMUNO DIGEST probiotik sadrži kombinaciju 10 pažljivo odabranih probiotskih kultura laktobacila i bifidobakterija, cink, vitamine B1, B2, B6 kao i esencijalnu aminokiselinu L-lizin. Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu, EsenBak IMUNO DIGEST brzo uspostavlja balans crevne mikrobiote kod de..
597,60 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 380420
Flobian je prirodan preparat koji otklanja uzrok i na taj način dugotrajno ublažava sve simptome nervoznog creva - smanjuje nadutost, eliminiše gasove, otklanja grčeve i bol u stomaku i reguliše stolicu.Flobian® je dijetetski suplement koji dugotrajno ublažava sve simptome nervoznog creva. Flobian®..
2.304,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 6287
Flobian je prirodan preparat koji dugotrajno ublažava sve simptome nervoznog creva - smanjuje nadutost, eliminiše gasove, otklanja grčeve i bol u stomaku i reguliše pražnjenje creva. Flobian® je dijetetski suplement koji dugotrajno ublažava sve simptome nervoznog creva. Flobian® deluje na uzrok pro..
884,16 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 4195
Flobian je prirodan preparat koji dugotrajno ublažava sve simptome nervoznog creva - smanjuje nadutost, eliminiše gasove, otklanja grčeve i bol u stomaku i reguliše pražnjenje creva. Flobian® je dijetetski suplement koji dugotrajno ublažava sve simptome nervoznog creva. Flobian® deluje na uzrok pro..
1.566,72 RSD
Brand: Goodwill Šifra: 378337
Sadrži 10 milijardi bakterija S.boulardii Sadrži i mešavinu drugih probiotskih kultura uz dodatak inulina kao prebiotika (hrane za probiotske kulture) Koristi se kod pojacane peristaltike creva (sindrom nervoznih creva – IBS) Pogodan kod akutnih i putnickih dijareja, kao i dijareja izazvanih anti..
379,20 RSD
Prikazuje se 16 do 30 od 40 (3 strana)