MENI
Korpa

PharmaS

Brand: PharmaS Šifra: 379304
PharmaS FLORIOTIC BOULARDII je probiotski dijetetski proizvod namenjen deci i odraslima, za sinergijski efekat u obnovi crevne mikrobiote koja je u disbalansu. Za više informacija pogledajte: http://floriotic.rs/floriotic-boulardii2/NAMENA -kod dijareja izazvanih upotrebom antibiotika -kod put..
676,80 RSD
Brand: PharmaS Šifra: 378183
PharmaS FLORIOTIC Daily je sinbiotik koji sadrži 2 milijarde dobrih bakterija u samo jednoj kapsuli dnevno kao i inulin koji je hrana za dobre bakterije. Za više informacija pogledajte: http://floriotic.rs/floriotic-daily-2/NAMENA -za vreme i nakon terapije antibioticima, - kao pomoć kod poreme..
518,40 RSD
Brand: PharmaS Šifra: 20173
Dormirin forte je proizvod sa melatoninom koji omogućava brže uspavljivanje i miran i kvalitetan san. Za više informacija pogledajte: http://dormirin.rs/NAMENA za brže uspavljivanje i miran i kvalitetan sanNAČIN UPOTREBE 1 kapsula dnevno pola sata pre spavanja.DEJSTVO Dormirin FORTE por..
720,00 RSD
Brand: PharmaS Šifra: 314337
Dormirin Rapid je jedinstveni proizvod na prirodnoj bazi s melatoninom koji omogućava brže uspavljivanje i miran i kvalitetan san. Za više informacija pogledajte: http://dormirin-rapid.dormirin.rs/NAMENA za brže uspavljivanje i miran i kvalitetan sanNAČIN UPOTREBE Raspršite jednu dozu ispod..
530,40 RSD
Brand: PharmaS Šifra: 314246
Femipause je prirodan proizvod jedinstvene kombinacije sastojaka za ublažavanje tegoba u menopauzi. Za više informacija pogledajte: http://femipause.rs/NAMENA Obezbeđuje kompletnu podršku i pomoć pri tegobama u menopauziNAČIN UPOTREBE 1 svetložutu kapsulu dnevno uzeti s pola čaše tečnosti posl..
2.347,20 RSD
Brand: PharmaS Šifra: 381134
Hartikol je prirodni proizvod koji osim fermentisanog crvenog pirinča u svom sastavu sadrži i ekstrakt lista artičoke za održavanje normalne količine holesterola u krvi. NAMENA namenjen održavanju normalne količine holesterola u krvi  Način primene: 1 kapsula dnevno,nakon poslednjeg obroka u..
1.054,08 RSD
Brand: PharmaS Šifra: 19241
PharmaS Helicobalans je jedinstveni 2 u 1 koncept, koji deluje kao pomoć u eradikaciji Helicobacter pylori i u obnovi crevne mikrobiote koja je dovedena u disbalans.NAMENA Koristi se za prirodno lečenje gastritisa uzrokovanog infekcijom Helicobacter pylori, kao pomoć u konvencionalnoj terapiji erad..
831,99 RSD
Brand: PharmaS Šifra: 380181
Pro Beta Glukan 1275 mg sadrži punu dnevnu dozu od čak 1275 mg visokoprečišćenog (min 85%) beta (1,3 /1,6)-d glukana, izolovanog iz kvasca Saccharomyces cerevisiae, uz dodatak probiotika Bifidobacterium animalis ssp. lactis BLC1; i antioksidansa vitamina C, D i cinka u punoj dnevnoj dozi. Za više i..
3.290,00 RSD
Brand: PharmaS Šifra: 16585
PharmaS PROBalans je inovativni probiotik najnovije generacije za brzo uspostavljanje prirodne ravnoteže probavnog sistema i metabolizma uz regulaciju crevne mikroflore. Za više informacija pogledajte: http://probalans.rs/NAMENA za brzo uspostavljanje prirodne ravnoteže probavnog sistema i metaboli..
647,88 RSD
Brand: PharmaS Šifra: 20478
PharmaS PROBalans je inovativni probiotik najnovije generacije za brzo uspostavljanje prirodne ravnoteže probavnog sistema i metabolizma uz regulaciju crevne mikroflore. Za više informacija pogledajte: http://probalans.rs/NAMENA za brzo uspostavljanje prirodne ravnoteže probavnog sistema i metaboli..
1.109,00 RSD
Brand: PharmaS Šifra: 378364
UriRoyal je inovativni dijetetski proizvod, jedinstvenog i efektnog sastava namenjen za nutritivni tretman urinarnih infekcija izazvanih bakterijom Escherichia coli. Za više informacija pogledajte: https://uriroyal.rs/NAMENA - u tretmanu nekomplikovanih infekcija urinarnog trakta ..
1.376,16 RSD
Brand: PharmaS Šifra: 380183
Laksamol je inovativni proizvod za olakšano i redovno pražnjenje crevnog sadržaja. Sadrži prirodne sastojke, laktulozu i glukofrangulin iz ekstrakta kore krušine. Za više informacija pogledajte: http://laksamol.rs/NAMENA Laksamol je proizvod namenjen uspostavljanju redovnog i olakšanog pražnjenja ..
2.790,00 RSD
Brand: PharmaS Šifra: 379423
PharmaS PROBalans Lady je jedinstvena kombinacija Lactobacillus acidophilus, mlečne kiseline i izoflavona, koja vraća balans vaginalnom ekosistemu. Ovaj medicinski proizvod u obliku vaginalnih tableta namenjen je ženama i devojkama starijim od 14 godina. NAMENA Preporučuje se u svim slučajevima pri..
1.296,00 RSD
Prikazuje se 1 do 13 od 13 (1 strana)