MENI
Korpa

Jačanje kostiju i zglobova

Bol u mišićima i bolovi u zglobovima može da nastane u raznim formama i sa raznim simptomima i uzrocima. Bol u leđima, kolenima, grčevi mišića su najčešći oblici bolova. Bol može biti akutna i hronična...


Brand: Vitabiotics Šifra: 8657
Jointace COLLAGEN tablete sadrže hidrolizovani kolagen tip II koji ima poboljšanu apsorpciju i predstavlja jedinstveni molekul sa povoljnim uticajem na održavanje homeostaze, zglobne hrskavice i izgradnje vezivnog tkiva.Vitamin C doprinosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice, dok man..
2.520,00 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 378747
Kolagenezin kapsule su formulisane na bazi hidrolizata kolagena, metilsulfonilmetana, ekstrakta smole bosvelije i vitamina C, sastojaka koji sinergističkim efektom doprinose obnavljanju kolagena, i očuvanja zdravlja i funkcije hrskavice, zglobova, kostiju i kože. Redovnom primenom poboljšava se pokr..
1.946,88 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 8869
Kondroin Forte je dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor glukozamina i hondroitina, namenjen za zglobove i kosti. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/kondroin-forte-tablete/NAMENA Za smanjenje bola i poboljšanje funkcije zgloba. Preporučuje se kao ..
1.307,84 RSD
Brand: ESI Šifra: 378876
Vrhunski rezultat moderne tehnologije kompanije ESI - specijalna formulacija ekstrakta kurkume u uljanom micelarnom rastvoru unutar kapsula 185 PUTA SUPERIORNIJA u odnosu na prah korena kurkume!Curcuma longa je višegodišnja biljka, poreklom iz Indije i Južne Azije, i tradicionalno se koristi u ajurv..
1.224,00 RSD
Brand: ESI Šifra: 378158
NODOL KOLAGEN je dijetetski suplement inovativne formulacije sa kolagenom, kurkumom, hijaluronskom kiselinom, hondroitin-sulfatom i vitaminom C. Namenjen je profesionalnim sportistima i rekreativcima, ali i svim osobama koje imaju problem sa povredama i bolnim zglobovima i mišićima. Korisna je njego..
1.749,60 RSD
Brand: ESI Šifra: 4945
Dijetetski dodatak ishrani sa manganom, glukozaminom, hondroitinom, MSM kompleksom i biljnim ekstraktima aloje i đavolje kandže, koji povoljno utiče na pokretljivost zglobova. Olakšava tegobe izazvane hroničnim upalama zglobova, smanjuje bolove i oticanje, pospešuje pokretljivost zglobova i ubrzava ..
1.224,00 RSD
Brand: Lifeline Šifra: 1592
Nobol krem je masažni krem za ublažavanje bola u mišićima i zglobovimaLokalna i brza pomoć kod  bolova u mišićima i zglobovima. Nanosi se kružnim pokretima, na bolna mesta. Pozitivan efekat se oseti već nakon 5 minuta od nanošenja krema.Mentol i metilsalicilat deluju kao lokalni analgetik i ant..
633,60 RSD
Brand: Lifeline Šifra: 18998
Lifeline NobolActive je preparat namenjen ishrani zglobne hrskavice.Sadrži hranljive materije koje pomažu zdravo i normalno funkcionisanje zglobova.Glukozamin hidrohlorid hrani zglobnu hrskavicu i ubrzava njeno obanvljanje. Hrskavici vraća jsposobnost vezivanje vode i ona postaje elastičnija i ..
1.090,00 RSD
Brand: ESI Šifra: 20724
Nodol Max gel je jedinstvena kombinacija ekstrakta biljke đavolja kandža , mentola i etarskih uljaruzmarina i gorske metvice. Ova kombinacija aktivnih sastojaka stimuliše mikrocirkulaciju i povećava prokrvljenost kože što dovodi do olakšanja kod tegoba u zglobovima i mišićima. Način upotrebe..
792,00 RSD
Brand: Lifeline Šifra: 10395
Zdrave kosti, zdravo srce… vitamin K2 dovodi kalcijum na pravo mesto!Unapređena formulacija za nadoknadu kalcijuma, magnezijuma, vitamina D i vitamina K2 u svakodnevnoj ishrani. Predstavlja izvrsnu potporu kostima.Vitamin K2 omogućava potpunu ugradnju kalcijuma u kosti i sprečava taloženje kalcijuma..
760,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 379316
Rheuma Zglobex zeleni gel pomaže kod bola, upale, otoka mišića i zglobova, kod artritisa, ukočenosti u ledjima, uganuća, modrica, udaraca i naprezanja nakon sportskih povreda. Olakšava bol kod akutnih stanja. Sastojci Rheuma Zglobex crvenog gela ublažavaju bol i otok, opuštaju mišiće, i pojačavaju ..
1.195,20 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 380427
Rheuma Zglobex zeleni gel pomaže kod bola, upale, otoka mišića i zglobova, kod artritisa, ukočenosti u ledjima, uganuća, modrica, udaraca i naprezanja nakon sportskih povreda. Olakšava bol kod akutnih stanja. Sastojci Rheuma Zglobex crvenog gela ublažavaju bol i otok, opuštaju mišiće, i pojačavaju ..
1.195,00 RSD
Brand: Innventa Šifra: 380191
Tendocolinn 28 kesica je dodatak ishrani sa specifičnim bioaktivnim kolagenim peptidima dobijenim iz hidrolizovanog kolagena tip I goveđeg porekla, suvim ekstraktom ploda acerole i vitaminom B6. Bioaktivni kolageni peptidi u patentiranoj formulaciji Tendoforte®B stimulišu stvaranje kolagena, proteog..
3.938,40 RSD
Brand: Geladrink Šifra: 400877
OPIS: Geladrink Ferritin je prirodni preparat namenjen: kao prevencija kod osoba sa padom imuniteta, osobama koje pate od anemije trudnicama i porodiljama kod kojih su potrebe za crvenim krvnim zrncima povećane, ženama sa obilnim menstrualnim krvarenjima. sportistima usled svakodnevnog prekomernog o..
6.290,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 10026
ZGLOBEX sprej sa magnezijumom pomaže u otklanjanju bolova i grčeva u mišićima, smanjuje upalne procese i bol u zglobova. Ektrakti bora i karanfilića imaju analgetsko i antireumatsko dejstvo. ZGLOBEX® sprej sa magnezijumom pomaže u otklanjanju bolova i grčeva u mišićima, smanjuje upalne procese i re..
648,00 RSD
Prikazuje se 31 do 45 od 45 (3 strana)