MENI
Korpa

Aleksandar MN

Brand: Aleksandar MN Šifra: 378339
5 HTP + SAMe STRESS & MOOD je doza sreće u kapsuli. Ove kapsule serotonina uz dodatak Vitamina B6, Vitamina B12 i inozitola predstavljaju sjajnu kombinaciju najbitnijih sastojaka koji: brzo podižu nivo raspoloženja, podižu nivo osećaja sreće i efikasno otklanjaju posledice stresa i anksioznosti...
1.440,00 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 380284
Napokon je i na tržište Srbije stigao najprodavaniji preparat za muški infertilitet u USA, Ferility Aid MD man.Ovaj proizvod sadrži skup najboljih antioksidanata i mikronutritienata koji se može naći u sadržaju jednog ovakvog preparata.Dejstvo preparata je dokazano duplo slepom, placebo kont..
6.480,00 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 380285
Napokon je i na tržište Srbije stigao najprodavaniji preparat za sterilitet (infertilitet) u svetu, Ferility Aid MD.Preparat sadrži skup najboljih antioksidanata i mikronutritienata koji je od sada napravljen, dokazan duplo slepom, placebo kontrolisanom kliničkom studijom koja se sprovela u USA...
6.480,00 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 380287
Imunno Grand energy shot je pravi hit u svetu zdravlja, deluje tako što brzo podiže snagu, energiju i nivo imuniteta i otpornosti organizma. Napitak je baziran na prirodnim sastojcima među kojima dominira kofein putem kog ovaj napitak deluje razbuđujuće na organizam.Ovaj energetski napitak z..
1.800,00 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 379819
Joint MD Extra Strength je novi, najmoderniji i najkompletniji hondroprotektor koji se pojavio do sada na našem tržištu. Ovaj preparat čuva i održava hrskavicu, obnavlja je i čuva njenu funkciju. Prvi rezultati su osetni već nakon 7 dana korišćenja.Pomoću unapređene formule sa magnezijumom, vita..
3.974,40 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 20650
Joint MD Repair Gel je inovativna i najkompleksnija formula koja se koristi kao pomoć za lečenje bola u zglobovima, tetivama i mišićima, a koristi se po preporuci prestižne američke MAYO klinike. Snažna formula sa trostrukim delovanjem je sačinjena po preporuci sastojaka ove klinike, i dokazano delu..
781,44 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 17056
Joint MD Revolution (pakovanje 30 tableta) je farmaceutski proizvod namenjen za zglobove i pomoć kod artritisa, a preporučen i od strane ortopeda!Joint MD Revolution olakšava bol u zglobu, ukočenost i utiče na povećanje pokretljivosti zglobova. Prva poboljšanja opšteg reumatoidnog stanja su prim..
4.312,80 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 18818
Đumbir je jedna od najpoznatijih biljaka na svetu, a kaže se i da je samo pola kašičice ove biljke dovoljno da razbudi organizam i podstakne mnoge funkcije tela da rade bolje. Pred vama je Kraljevski napitak koji se sastoji od 65% đumbira i koji pored brojnih zdravstvenih benefita ima prijatan, osve..
387,66 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 380289
Kraljevski napitakĐumbir sa cimetom i medomZa đumbir je poznato da ubrzava proces varenja hrane i ubrzava metabolizam, a istovremeno vrši i detoksikaciju organizma eliminišući toksine, što je takođe dobro za mršavljenje. Đumbir takođe ima sposobnost da razlaže masti u organizmu, te ubrza..
510,00 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 380290
Želite da imate zdravo srce, dobru koncentraciju i da vam se organizam oseća snažno i jako? Među svoje omiljene napitke uvrstite ovaj čaj od dve najzdravije biljke na svetu – đumbira i kurkume.Svaka biljka zasebno je izuzetno delotvorna, a njihovom kombinacijom pozitivan učinak na zdravlje bi s..
530,00 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 378803
Đumbir je jedna od najpoznatijih biljaka na svetu, a kaže se i da je samo pola kašičice ove biljke dovoljno da razbudi organizam i podstakne mnoge funkcije tela da rade bolje. Pred vama je Kraljevski napitak koji se sastoji od 65% đumbira i koji pored brojnih zdravstvenih benefita ima prijatan, osve..
479,52 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 380288
Jak detox efekat Brzo i efikasno izbacuje toksine iz organizmaZeleni čaj i đumbir dobitna su kombinacija za vitalnost i jačanje imuniteta.Pogodan i za decu od šest godina i starije.Jedinstvena kombinacija đumbira i zelenog caja iz Šri Lanke ogleda se u tome sto đumbir u kombinacij..
530,00 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 379727
VITAMIN C U TEČNOM OBLIKU, JEDINSTVENO NA TRŽIŠTU!PODRŠKA IMUNOG SISTEMAMARNYS® VIT-C 1000 je jedini suplement na tržištu koji nudi ekskluzivnu formulaciju na bazi liposomalnog vitamina C u jednodoznom tečnom obliku sa naprednom tehnologijom oslobađanja. Ova jedinstvena formulacija pruža ..
2.664,00 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 380312
MAGNEZIJUM Activ Gel je formulisan na bazi magnezijum hlorida koji se brzo resorbuje preko kože, sa dodatkom etarskih ulja crnog bibera, karanfilića i ljute papričice . Magnezijum Activ GelCapsicum Annuum Resin, Piper Nigrum Seed Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil,OpisGel koje doprinose..
710,00 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 380313
MAGNEZIJUM Sport Gel je formulisan na bazi magnezijum hlorida koji se brzo resorbuje preko kože, sa dodatkom etarskih ulja divlje nane, lavande, eukaliptusa i čempresa koje doprinose prijatnom osećaju opuštanja mišića i poboljšanju nervne provodljivosti.Magnezijum Sport GelJEDINSTVENA FOR..
620,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 42 (3 strana)