MENI
Korpa

GELADRINK FORTE prah 420 g

GELADRINK FORTE prah 420 g
GELADRINK FORTE prah 420 g
Jedini kompleksan preparat za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice, koji u svom sastavu ima kolagene peptide (“armaturu hrskavice”) i glukozamin i hondroitin sulfat koji se ugrađuju u kolagenu strukturu i zajedno doprinose ne samo obnavljanju oštećene hrskavice, nego zaštiti kompletnog zglobnog sistema.


Glukozamin i hondroitin sulfat i MSM su supstance prirodnog porekla, a inače su prirodni sastojci hrskavice, koji se usled upalnog procesa ili oštećenja uništavaju, pa ih je neophodno, zajedno sa kolagenim peptidima, uneti iz spoljašnje sredine.


-Kolageni peptidi su prirodne supstance koje stimulišu proizvodnju mladog zglobnog i koštanog kolagena, a zajedno sa glukozamin i hondroitin sulfatom, MSM-om, Bosvelinom, vitaminima C, E, selenom i manganom povoljno utiču na ishranu i obnavljanje oštećene hrskavice, olakšavaju kretanje i poboljšavaju kvalitet života. Predstavljaju osnovni gradivni element hrskavice – armaturu hrskavice za koju se vezuju sve ostale navedene supstance koje ulaze u njen sastav.


-Bosvelin, ekstrakt kore tamjanovog drveta, deluje protiv bolova, otoka i olakšava kretanje.


-Vitamini C, E, Selen i Mangan deluju kao antioksidanti – štite organizam od štetnih materija i pomažu ishrani hrskavice.


Prednost ovog preparata je što su sve supstance prirodnog porekla, nema neželjenih efekata niti kontraindikacija. Može bezbedno da se uzima u kombinaciji sa drugim lekovima, ili u kombinaciji sa ostalim Geladrink preparatima.Preporuka za upotrebu: odrasli i deca od 12 godina


Preparat postoji u obliku kapsula i u obliku praha.Geladrink Forte u obliku praha se uzima jednom dnevno u čaši vode posle jela, minimum tri meseca bez pauze. Merica za prašak se dobija u kutiji


U cilju preventive i sprečavanja daljeg propadanja već oštećene hrskavice preporučuje se upotreba 2-3 puta godišnje, 3 meseca zaredom. Upozorenje: *Dodatak ishrani. *Nije namenjeno za decu mlađu od 12 godina, trudnice i žene u periodu dojenja *Čuvati van domašaja dece! Preparat sadrži izvor fenilalanina *Preparat sadrži veštački zaslađivač. *Ne sadrži saharozu, holesterol, gluten, laktozu. *Ne zamenjuje unos sveže hrane. * Negativna dejstva nisu poznata. * Osobe alergične na bilo koju komponentu preparate ne treba da koriste ovaj proizvod.


Način čuvanja: Čuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25 ºCSASTAV DNEVNE DOZE – PRAHGelita kolageni peptidi8000mg Glukosamisulfat1500mg Hondroitinsulfat800mg MSM prirodni600mg Boswellia Serrata100µg Vitamin C100mg Vitamin E36mg Selen50µg Mangan2mg


Geladrink Forte prah je upisan u bazu podataka o dijetetskim proizvodima Ministarstva zdravlja pod brojem 153/2011 od 24.05.2011.


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
  • Lager: Na stanju
  • Brand: Orling
  • Šifra: 8222
6.890,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

U cenu je uračunat iznos PDV-a
Deklaracija
UvoznikDonet doo.
ProizvođačOrling
Zemlja poreklaČeška