MENI
Korpa

Max Medica

Brand: Max Medica Šifra: 378546
Aktivni ugalj kapsule su formulisane na bazi medicinskog aktivnog uglja. Kao sastavni deo kućne, ali i putne apoteke poželjno je imati ih uvek sa sobom, kao prvu pomoć kod tegoba sa varenjem.Preporučuje se primena Aktivni ugalj kapsula za trenutno olakšanje kod problema sa probavom, kod nadutosti i ..
320,00 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 379952
Anginal Max Junior je sprej formulisan na bazi standardizovanog ekstrakta propolisa, etarskih ulja muskatne žalfije i timijana, i koncentrovanog soka acerole kao prirodnog izvora vitamina C, namenjen za očuvanje zdravlja sluzokože usta i grla.Preporučuje se kao pomoć kod suvog i nadražajnog kašlja, ..
662,40 RSD 828,00 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 17440
Anginal Max Senior je sprej formulisan na bazi ekstrakata korena ehinacee, lista žalfije i talusa islandskog lišaja, namenjen očuvanju zdravlja sluzokože usta i grla.Preporučuje se kao pomoć kod suvog i nadražajnog kašlja, promuklosti i grebuckanja u grlu, upaljene sluznice usta i grla, neprijatnog ..
500,00 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 379954
AstaMax kapsule, formulisane na bazi prirodnog antioksidansa astaksantina, štite ćelije od oksidativnog stresa i doprinose jačanju imuniteta. Ispitivanja su dokazala i pozitivan efekat astaksantina na očuvanje zdravlja i funkcije kože, i sprečavanja oštećenja njene strukture od štetnih UV zraka.Asta..
1.713,60 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 379953
AstaMax kapsule, formulisane na bazi prirodnog antioksidansa astaksantina, štite ćelije od oksidativnog stresa i doprinose jačanju imuniteta. Ispitivanja su dokazala i pozitivan efekat astaksantina na očuvanje zdravlja i funkcije kože, i sprečavanja oštećenja njene strukture od štetnih UV zraka.Asta..
3.240,00 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 10454
B12 Neuro Max kapsule doprinose poboljšanju periferne i moždane cirkulacije, stvaranju crvenih krvnih zrnaca i normalnom prenosu nervog impulsa. Preporučuje se primena B12 Neuro Max za pravilnu funkciju nervnog i imunološkog sistema, kao pomoć kod anemije uzrokovane nedostatkom vitamina B12, kod sta..
842,40 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 378231
Cilantro-x sadrži ekstrakt korijandera, biljke koja ima sposobnost da veže toksine i teške metale i eliminiše ih iz organizma. Korijander ispoljava pozitivan efekat i kao pomoć u terapiji urogenitalnih i crevnih infekcija izazvanih različitim patogenima (paraziti, gljivice, bakterije).Preporučuje se..
3.456,00 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 379246
Cink+C+D3 je dodatak ishrani formulisan tako da zadovolji dnevne potrebe za cinkom, vitaminom C i vitaminom D3, nutrijentima koji su neophodni za pravilno funkcionisanje organizma, jačanje imuniteta i očuvanje opšteg zdravlja.Preporučuje njegova primena u cilju normalne funkcije imunog sistema, zašt..
684,00 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 17647
Cink-Zn tablete su formulisane na bazi cinka, esencijalnog mikroelementa, koji ulazi u sastav velikog broja enzimskih sistema u organizmu i neophodan je za rast, deobu i sazrevanje ćelija. Cink ispoljava imunomodularno delovanje i doprinosi pravilnoj funkciji imunog sistema.Preporučuje se primena Ci..
446,40 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 1756
Coenzyme Q10 kapsule su formulisane na bazi tečnog koenzima Q10, koji je neophodan za stvaranje energije u svim ćelijama i samim tim je važan za pravilnu funkciju svih vitalnih organa i celokupnog organizma.Preporučuje se primena Coenzyme Q10 za zaštitu ćelija od oksidativnog stresa, kod povećanih p..
880,00 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 379685
Cognicolin kapsule su formulisane na bazi citiholina, moždanog nutrijenta koji poboljšava kognitivne funkcije bez stimulacije nervnog sistema ili sedativnog delovanja.Citiholin doprinosi očuvanju i unapređenju kognitivnih funkcija, naročito izvršnih funkcija, koje starenjem najviše opadaju. Ima mult..
1.290,00 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 379956
Devital Direct 2000 je formulisan na bazi vitamina D3 (2000 IU), kvercetina, selena i ekstrakta ploda acerole. Vitamin D doprinosi pravilnom razvoju i mineralizaciji kostiju i zuba, normalnoj funkciji imunog sistema i mišića. Kvercetin ispoljava antioksidativno, antiinflamatorno i antialergijsko del..
1.152,00 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 379633
Devital Junior je namenjen dnevnoj nadoknadi vitamina D kod prevremeno rođene dece, beba, odojčadi i dece. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji (iskorišćenju) kalcijuma i fosfora, pravilnom razvoju kostiju i zuba, normalnoj funkciji imunog sistema i mišića.Preporučuje se primena Devital Junior..
547,20 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 378609
Enzynorm gastrorezistentne kapsule su formulisane na bazi patentiranog kompleksa digestivnih enzima DigeZyme uz dodatak ekstrakta papaje i bromelaina. Sinergističkim efektom ovi sastojci stimulišu razgradnju i varenje hrane, i doprinose boljoj apsorpciji i iskorišćavanju hranjivih nutrijenata iz nam..
892,80 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 378762
Ferrofol sadrži optimalnu dnevnu dozu gvožđa, folne kiseline, vitamina B6, B12 i ekstrakta acerole kao prirodnog izvora vitamina C. Helirano gvožđe (gvožđe (II)-bisglicinat) sadržano u proizvodu omogućava maksimalnu apsorpciju i vrlo dobru gastrointestinalnu podnošljivost.Preporučuje se primena Ferr..
749,70 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 43 (3 strana)