MENI
Korpa

Dietpharm

Brand: Dietpharm Šifra: 380186
BIO C 500 Direkt kesice su dodatak ishrani s vitaminom C i kompleksom bioflavonoida iz kore ploda citrusa. Prašak se primjenjuje direktno u ustima, ne treba ga rastvarati u vodi.NAMENA Namenjen licima koja imaju oslabljen imunitet, i koji osećaju nedostatak energije, umor i iscrpljenost. -Pos..
560,00 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 380185
Bio – C 500 kapsule su dijetetski proizvod koji pretstavlja dopunski izvor vitamina C i bioflavonoida iz kore ploda citrusa.Sadržaj kapsula nalazi se u DRcaps kapsulama sa odloženim oslobađanjem koje se polako rastvaraju i oslobađaju svoj sadržaj tek u crevima nakon što prođu želudac. DRc..
700,00 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 380184
Bio – C 500 tablete su dijetetski proizvod koji pretstavlja dopunski izvor vitamina C i bioflavonoida iz kore ploda citrusa. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/bio-c-500-tablete-s-produljenim-oslobadanjem/NAMENA Namenjen licima koja imaju oslabljen imunitet, ..
700,00 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 3606
Biotin je dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor biotina. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/biotin-tablete/NAMENA Biotin tablete su namenjene za održavanje normalnog zdravlja kože, kose i sluznica.NAČIN UPOTREBE Odrasli: 2 puta dnevno, ujutr..
540,00 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 5241
CENTRAVIT tablete su vitaminsko-mineralni dodatak ishrani. Sadrže 23 vitamina i minerala u brižljivo uravnoteženim količinama važnim za normalno funkcionisanje organizma. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/centravit-tablete/NAMENA CENTRAVIT tablete se preporuč..
864,00 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 380188
Flexaktiv je dijetetski suplement namenjen za zglobove i kosti. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/flexaktiv-9-tablete/ NAMENA Flexaktiv 9 tablete namenjene su: za preventivnu zaštitu zglobova kod intenzivnih fizičkih aktivnosti kod upalnih proce..
2.520,00 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 5103
Ginko Omega kapsule su dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor ekstrakta lista ginka, DHA, omega-3 masnih kiselina i kompleksa B vitamina, namenjen za cirkulaciju i pamćenje. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/ginko-omega-kapsule/NAMENA Za poboljša..
786,24 RSD 1.123,20 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 4649
Glukozamin Sulfat 500 je dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor glukozamina, namenjen za zglobove i kosti. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/glukozamin-sulfat-500-kapsule/NAMENA Za smanjenje bola i poboljšanje funkcije zglobova. Kod degenerativni..
871,08 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 7501
Hemero Protect krema je medicinski proizvod za olakšavanje tegoba kod hemoroida, analnih fisura i proktitisa (pečenje, svrab, krvarenje i bol). Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/hemero-protect-krema/NAMENA Za smanjenje trenja tokom pražnjenja creva. Za ublaža..
849,60 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 11420
Immuno Shark je dijetetski suplement sa alkilglicerolom iz ulja jetre morskog psa koji je namenjen za jačanje imuniteta. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/immuno-shark/NAMENA:Immuno Shark kapsule namenje su: Osobama sa oslabljenim imunitetomOsobama podložn..
594,00 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 8869
Kondroin Forte je dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor glukozamina i hondroitina, namenjen za zglobove i kosti. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/kondroin-forte-tablete/NAMENA Za smanjenje bola i poboljšanje funkcije zgloba. Preporučuje se kao ..
1.307,84 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 380191
Lizzy Tusol lizalica je dodatak ishrani s medom, belim slezom, žalfijom i vitaminom C. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/lizzy-tusol-lizalica/NAMENA Lizzy Tusol lizalice se preporučuju kod akutnih i hroničnih zapaljenja gornjih disanjih puteva praćenih kašlj..
4.190,00 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 380193
Magnezijum Noć kapsule su dijetetski suplement sa magnezijumom, vitaminom B6, melatoninom, ekstraktom valerijane i hidrolizatom proteina iz mleka namenjen za lakše uspavljivanje. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/magnezij-noc-kapsule/NAMENA Za skraćenje vremen..
662,00 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 379628
Makulin Complete Care izotoničan puferski rastvor je medicinsko sredstvo namenjeno za čišćenje i dezinfekciju kontaktnih sočiva. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/makulin-complete-care/NAMENA Za sve vrste kontaktnih sočiva Za pacijente s osetljivim očima Za ..
936,80 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 380150
Makulin Complete Care izotoničan puferski rastvor je medicinsko sredstvo namenjeno za čišćenje i dezinfekciju kontaktnih sočiva. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/makulin-complete-care/NAMENA Za sve vrste kontaktnih sočiva Za pacijente s osetljivim očima Za ..
504,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 31 (3 strana)