MENI
Korpa

Proširene vene i hemoroidi

Brand: Priroda Na Dar Šifra: 380060
Ubedljivo najbolji preparat za hemoroide koji krvare jer brzo zaustavlja krvarenje i ne dopušta da pucaju šuljevi. Jača krvne sudove, smiruje upaljene hemoroide, čisti zastoje i trombove u hemoroidalnoj regiji. Koristi se za unutrašnje i spoljašnje hemoroide. Jednom do dva puta dnevno po 50 k..
1.260,00 RSD
Brand: Priroda Na Dar Šifra: 379523
Medicinska biljna krema za hemoroide sa visokokvalitetnim lekovitim biljem, lekovitim uljima, vitaminima i mineralima za jačanje vena hemoroidalne regije koja smiruje uvećane i upaljene hemoroide, čisti zastoje krvi i trombove, neguje i regeneriše tkivo oko šuljeva. Staviti kremu veličine gr..
750,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 10023
Cirkulotok Kapilotok krem gel je prirodni preparat na bazi taksifolina, namenjen za ubrzavanje periferne cirkulacije. Taksifolin, flavonoid poreklom iz biljke Sibirski ariš, je najefikasniji predstavnik nove generacije antioksidanasa. Poboljšavajući mikrocirkulaciju i protok krvi kroz kapilare, poma..
604,80 RSD
Brand: ESI Šifra: 3162
ZA LAK KORAK, BEZ PROŠIRENIH VENA, OTOKA I BOLOVA Erbaven fresh gel ima inovativnu formulu na bazi trokserutina i ekstrakata divljeg kestena, ginka, ananasa, centele, aloje, nane, borovnice, arnike, đumbira i novozelandske zelene dagnje. Deluje umirujuće i donosi brzo olakšanje umornim nogama. Pre..
864,00 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 7501
Hemero Protect krema je medicinski proizvod za olakšavanje tegoba kod hemoroida, analnih fisura i proktitisa (pečenje, svrab, krvarenje i bol). Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/hemero-protect-krema/NAMENA Za smanjenje trenja tokom pražnjenja creva. Za ublaža..
738,16 RSD
Brand: ZHEIJANG CONBA PHARMACEUTICAL Šifra: 2828
Sastav: • mošus • bezoar • biser • ćilibar Pomoćni sastojci: • vazelin • lanolin • tečni parafin Indikacije: • hemoroidi (spoljašnji, unutrašnji i mešoviti) • analne fisure • perianalni ekcemi • analni svrab Efekti: Ublažava otekline hemoroida i bolove u predelu analnog otvora, a posebno j..
518,40 RSD
Brand: Krauterhof Šifra: 9264
• Sadrži čisto prirodne i veoma efikasne sastojke vinove loze i divljeg kestena • Divlji kesten i vinova loza crvenog grožđa sadrže određene prirodne supstance koje dokazano, pozitivno deluju na um• Sadrži čisto prirodne i veoma efikasne sastojke vinove loze i divljeg kestena • Divlji kesten i vinov..
417,31 RSD
Brand: InPharm Šifra: 379732
V - plus krem gel sadrži kombinaciju prirodnih aktivnih supstanci koje ublažavaju promene na koži, nastale kao posledica poremecaja venske cirkulacije, omogucavajuci negu kože nogu sa proširenim venama, proširenim i ispucalim kapilarima, kod sindroma teških i umornih nogu.Sadrži diosmin, bademovo ul..
972,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 20508
Vazan gel je namenjen za tretman umornih nogu i proširenih vena. Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima lokalno poboljšava mikrocirkulaciju, sprečava akumulaciju vode u tkivima, i lokalno oticanje tkiva koje izaziva osećaj težine i napetosti. Escin, ekstrakt divljeg kestena, deluje vazoprotekti..
610,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 380114
Vazan kesten sprej za vene je namenjen za tretman umornih nogu i proširenih vena. Sadrži biljni ekstrakt semena divljeg kestena standardizovan na 1.4% escina, ekstrakte kore bele vrbe, aloje i hamamelisa, kao i etarska ulja lavande i limuna. Vazan kesten sprej za vene eliminiše osećaj teških i oteče..
590,00 RSD
Brand: Dr.Theiss Šifra: 2798
Pomaže kod proširenih vena, podstiče cirkulaciju i ublažava bolove, osećaj težine i umora u nogama.Gel se nekoliko puta na dan nanosi na bolna područja i laganim masiranjem utrlja u kožu....
748,80 RSD
Brand: Dr.Theiss Šifra: 21027
Pomaže kod proširenih vena, podstiče cirkulaciju i ublažava bolove, osećaj težine i umora u nogama.Gel se nekoliko puta na dan nanosi na bolna područja i laganim masiranjem utrlja u kožu....
748,80 RSD
Brand: Vitalis Šifra: 1696
Rešite se proširenih vena, brzo i na prirodan način.Venogel je biljni preparat u obliku gela. Sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka koji trenutno otklanjaju bol, otok, grčeve u nogama, neutrališu osećaj teških nogu i vitalizuju kožu. Jedinstvena Vitalisova formula neutrališe proširene vene i popuca..
1.308,67 RSD
Prikazuje se 1 do 13 od 13 (1 strana)