MENI
Korpa

Nega lica

Brand: Neoretin Šifra: 380025
Antiaging booster serum za kožu sklonu hiperpigmentacijama, za dnevnu i noćnu negu Brzo apsorbujući koncentrovani fluid za izbeljivanje, koji obezbeđuje optimalnu kontrolu pigmenta i izuzetno efikasan antiaging. Kao dnevna nega se koristi sa Heliocare 360 ̊SPF 50+ ili Heliocare Ultra D kapsulama...
3.530,00 RSD
Brand: Neoretin Šifra: 380024
Antiaging pigment piling za kožu sklonu hiperpigmentacijama, za noćnu negu: 6 tupfera Inovativni hrapavi tupferi za intenzivnu eksfolijaciju, izbeljivanje kože i ujednačavanje tena. Koriste se jedanput nedeljno, uveče, samostalno ili u kombinaciji sa Neoretin antiaging booster serumom...
2.060,00 RSD
Brand: Galenika Šifra: 1263
Za negu i zaštitu kože. Pomaže zarastanje rana i opekotina; Koristi se za ublažavanje tegoba nastalih usled preteranog sunčanja i alergije, kao i nega bradavica dojki kod dojilja...
396,00 RSD
Brand: Galenika Šifra: 1264
Za negu i zaštitu kože. Umiruje kožu nakon prekomernog sunčanja i alergije; Koristi se i kao nega bradavica dojki kod dojilja ili u skladu sa uputstvom na linku u nastavku...
360,00 RSD
Brand: Dr.Theiss Šifra: 378077
Dermatološki proizvod za kožu sklonu hiprepigmentaciji. Deluje protiv hiperprodukcije melanina,na tamna područja kože i staračke pege.Uveče, naneti u tankom sloju ciljano na hiperpigmentacije...
1.162,29 RSD
Brand: Todoxin Šifra: 380042
Todoxin emulzija na prirodan način podstiče metaboličke procese u koži koji uspostavljaju balans kože, vraćaju joj prirodnu vitalnost i sjaj. Lice otkriva ono što duša skriva. Na koži se odražava stanje unutrašnjih organa, a kako je najveći čulni organ, koža reaguje na sve spoljne nadražaje. Pods..
1.570,00 RSD
Brand: GMZ Ervamatin Šifra: 15437
Rosa Mosqueta Ulje se dobija hladnim presovanjem ploda divlje ruže, koja raste u dolinama Anda u Čileu. U ovim predelima, ovo ulje se već vekovima koristi za zaceljivanje i negu kože i time je potvrđena efikasnost i delotvornost ovog ulja kod regeneracije kože, (oštećene mehaničkim povredama,..
4.464,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380908
Emulzija s niskom gradacijom hranjivih supstanci, primerena za kožu koja fiziološki već ima dovoljnu količinu lipida. SNAŽNO hidratantno i normalizujuće delovanje poboljšava tonus kože. Savetuje se korišćenje ujutru i uveče tokom cele godine, a pritom je potrebno prilagoditi količinu kreme. Ujutru k..
3.000,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380909
Emulzija s visokom gradacijom hranljivih supstanci. Primerena za vrlo dehidriranu, tanku, zrelu kožu kojoj je potrebno ULTRA HRANLJIVO i REVITALIZUJUĆE delovanje. Savetuje se korišćenje tokom cele godine, ujutru i uveče, prilagodivši količinu kreme. Ujutru koristiti minimalnu, a uveče obilniju količ..
3.000,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 381187
Hijaluronska kiselina je bitna komponenta kože, daje joj čvrstinu i pomaže joj da zadrži oblik. Tokom godina, koncentracija HIJALURONSKE KISELINE u tkivu kože se postupno smanjuje, uzrokujući estetski nepoželjne efekte kao što su bore i nabori kože. Sa godinama postaje neophodno osigurati stalnu pre..
499,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380898
Hijaluronska kiselina je bitna komponenta kože, daje joj čvrstinu i pomaže joj da zadrži oblik. Tokom godina, koncentracija HIJALURONSKE KISELINE u tkivu kože se postupno smanjuje, uzrokujući estetski nepoželjne efekte kao što su bore i nabori kože. Sa godinama postaje neophodno osigurati stalnu pre..
990,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380897
Tretman za lice i vrat – Čišćenje i hidratacija kožeTretman tečnom kremom za sve tipove kože. Izuzetno nežna formulacija na osnovu bademovog ulja, hamamelisa i ovasa čisti kožu lica i vrata, čuva njen hidrolipidni sloj, efikasno uklanja prekomernu masnoću, smog, prašinu i make-up. Posle upotrebe kož..
1.250,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380907
Tretman koncentrovanim kapima - Prikladno za tanku, osetljivu ili kuperoznu kožu.                                                       Kolagen je protein, vrlo..
990,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380899
Tretman koncentrovanim kapima na bazi Glikolne Kiseline namenjeno za problematičnu kožu, mešoviti tip kože ili za zrelu kožu (bez kuperoze). Nakon tridesete godine života, brzina ćelijske razmene keratinocita ima tendenciju da se postupno smanjuje. Ćelije kornealnog sloja epiderma, s obzirom da se s..
990,00 RSD
Brand: Avene Šifra: 16992
Blago sredstvo za umivanje za one koji daju prednost sredstvu za čišćenje koje se ispira vodom. Za normalnu do kombinovanu kožu.Uklanja nečistoće: sadrži pažljivo odabrana nežna sredstva za čišćenje kože. Reguliše mašćenje kože: patentirani aktivni sastojak kao seboregulator utiče na proizvodnju s..
1.683,07 RSD
Prikazuje se 121 do 135 od 137 (10 strana)