MENI
Korpa

Nega lica

Brand: Lifeline Šifra: 1590
Linoderm krema protiv fleka smanjuje proizvodnju melanina i pospešuje regenerativnu sposobnost ćelija kože, zahvaljujući signalnim molekulima izolovanim iz prirodnog mleka. Uspešno posvetljuje pigmentisane promene na koži, kao što su staračke pege, pege nastale tokom i nakon trudnoće, nakon intenziv..
741,60 RSD
Brand: Lifeline Šifra: 1588
za suvu kožu sklonu iritacijamasa uljem žutog noćurkaLinoderm Melem  je namenjen za negu suve i osetljive kože lica i tela, za negu kože kod atopijskog dermatitisa, te za negu kožnih poremećaja kod beba i male dece.Sadrži ulje žutog noćurka, afrički biljni puter (ši puter) i vitamin E.Ulje noću..
500,00 RSD
Brand: Lifeline Šifra: 381132
Linoderm Sapun je ručno rađen sapun sa kozjim mlekom i pažljivo odabranim  biljnim uljima. Preporučuje se za negu i čišćenje suve i osetljive kože, sklone iritacijama.Kozje mleko umiruje i hidrira kožu.Biljna ulja žutog noćurka i konoplje sprečavaju isušivanje suve i osetljive kože.Pa..
446,00 RSD
Brand: Crystal Derma Šifra: 19574
Savremena emulziona podloga od biorazgradivih supstanci, tipa V/U (voda u ulju). Preporučuje se za izradu prirodnih kozmetičkih proizvoda.U podlogu se može dodati do 30% vodene faze i/ili 10% uljane faze (konzistencija krema), odnosno 40% uljane faze za konzistenciju emulzionih losiona. Mogu se doda..
1.296,00 RSD
Brand: Crystal Derma Šifra: 380846
Savremena emulziona podloga od biorazgradivih supstanci, tipa V/U (voda u ulju). Preporučuje se za izradu prirodnih kozmetičkih proizvoda.U podlogu se može dodati do 30% vodene faze i/ili 10% uljane faze (konzistencija krema), odnosno 40% uljane faze za konzistenciju emulzionih losiona. Mogu se doda..
7.950,00 RSD
Brand: Livsane Šifra: 19819
LIVSANE Antirid krem se koristi za negu kože oko očiju i usana.Ublažava znake preranog starenja prouzrokovanog prirodnim procesima i negativnim uticajima spoljašnje sredine.LIVSANE Antirid krem se koristi za negu kože oko očiju i usana.Ublažava znake preranog starenja prouzrokovanog prirodnim proces..
383,76 RSD
Brand: Livsane Šifra: 19954
LIVSANE Antirid krem-gel se koristi za negu mlade kože u predelu oko očiju i usana sa ciljem da uspori nastajanje prvih bora.LIVSANE Antirid krem-gel se koristi za negu mlade kože u predelu oko očiju i usana sa ciljem da uspori nastajanje prvih bora. Intenzivno hidrira i održava elastičnost kože na ..
383,76 RSD
Brand: Livsane Šifra: 20078
LIVSANE Bademova krema sa vitaminom E hrani, osvežava i neguje sve tipove kože, a posebno se preporučuje za negu suve i zrelije kože.LIVSANE Bademova krema sa vitaminom E hrani, osvežava i neguje sve tipove kože, a posebno se preporučuje za negu suve i zrelije kože. Održava prirodni pH kože, vraća j..
482,04 RSD
LIVSANE Balzam za usne Sensitive 4,8 g
Akcija od 01.09 do 30.09 -20 %
Brand: Livsane Šifra: 378216
LIVSANE Balzam za usne sensitive je blage formulacije na bazi pčelinjeg voska za negovane i meke usne. Avokadovo i bademovo ulje u kombinaciji sa ši buterom hidriraju usne čineći ih glatkim i nežnimLIVSANE Balzam za usne sensitive je blage formulacije na bazi pčelinjeg voska za negovane i meke usn..
240,86 RSD 301,08 RSD
Brand: Livsane Šifra: 19955
LIVSANE Biljni gel se koristi kod blažih opekotina na manjim površinama kože, uboda insekata, crvenila kože posle brijanja, depilacije i znojenja. LIVSANE Biljni gel se koristi kod blažih opekotina na manjim površinama kože, uboda insekata, crvenila kože posle brijanja, depilacije i znojenja. Neguj..
302,64 RSD
Brand: Livsane Šifra: 19958
LIVSANE Cold krem se koristi za negu suve i osetljive kože sklone ekcemu i iritacijama. Nadoknađuje prirodnu masnoću kože, štiti i hidrira.LIVSANE Cold krem se koristi za negu suve i osetljive kože sklone ekcemu i iritacijama. Nadoknađuje prirodnu masnoću kože, štiti i hidrira.Nakon nanošenja kožu č..
351,00 RSD
Brand: Livsane Šifra: 19824
LIVSANE Dnevna krema za lice sa jojobinim uljem namenjena je za negu svih tipova kože. Ulje jojobe poseduje visoku moć hidratacije i svojstva slična prirodnom sebumu.LIVSANE Dnevna krema za lice sa jojobinim uljem namenjena je za negu svih tipova kože. Ulje jojobe poseduje visoku moć hidratacije i s..
482,04 RSD
Brand: Livsane Šifra: 19822
LIVSANE Hamamelis krema za lice sa alantoinom je namenjena svakodnevnoj nezi mlađe kože mešovitog tipa.LIVSANE Hamamelis krema za lice sa alantoinom je namenjena svakodnevnoj nezi mlađe kože mešovitog tipa. Ekstrakt hamamelisa, alantoin i pantenol umiruju, smanjuju crvenilo, hidriraju i popravljaju ..
242,78 RSD
Brand: Livsane Šifra: 19827
LIVSANE Hidrantna krema za lice omogućava celodnevnu hidrataciju neophodnu za održavanje zdrave kože. Održava prirodni pH i intenzivno vlaži kožu čineći je mekom i glatkom.LIVSANE Hidrantna krema za lice omogućava celodnevnu hidrataciju neophodnu za održavanje zdrave kože. Održava prirodni pH i inte..
482,04 RSD
Prikazuje se 91 do 105 od 137 (10 strana)