MENI
Korpa

Endocare

Brand: Endocare Šifra: 380013
Formulisana na bazi biljnih ekstrakata za čišćenje i izotonične morske vode iz velikih dubina, ENDOCARE Aquafoam pena nežno uklanja nečistoće, višak sebuma i šminku, ostavljajući osećaj savršene čistoće i svežine na koži.Čista, nekontaminirana voda (Maris voda) iz Kantabrijskog mora je izuzetno bog..
2.350,00 RSD
Brand: Endocare Šifra: 380015
Endocare EXPERT DROPS FIRMING - PROTOKOL za UČVRŠĆIVANJE Predstavlja kombinaciju aktivnih sastojaka za čvršću i glatku kožu Dvojako piling delovanje (hemijsko i enzimsko) stimuliše obnavljanje ćelija kože. Teksturu kože čini glatkom, smanjuje bore i poboljšava tonus. Oprez: promućkati pre upotr..
3.990,00 RSD
Brand: Endocare Šifra: 380016
Endocare EXPERT DROPS HYDRATING - PROTOKOL za HIDRATACIJU Predstavlja kombinaciju aktivnih sastojaka za intenzivnu hidrataciju i efekat fileraEkskluzivna formulacija sa hijaluronskom kiselinom pruža trajnu hidrataciju i vidljiv efekat punjenja, dok EDAFENCE jača prirodnu zaštitnu barijeru kože i po..
3.990,00 RSD
Brand: Endocare Šifra: 380017
Dubinsko i nežno čišćenje za stimulaciju vitalnosti kožeIstovremeno čisti, uklanja šminku, čak i vodootpornu, hidrira i štiti od aero zagađenja. Namenjena svim tipovima kože, uključujući i osetljivu i netolerantnu. Pogodna i za osetljivu zonu oka i korisnike sočiva. Posebno pogodna za kože izložene..
560,00 RSD
Brand: Endocare Šifra: 380018
Dubinsko i nežno čišćenje za stimulaciju vitalnosti kožeIstovremeno čisti, uklanja šminku, čak i vodootpornu, hidrira i štiti od aero zagađenja. Namenjena svim tipovima kože, uključujući i osetljivu i netolerantnu. Pogodna i za osetljivu zonu oka i korisnike sočiva. Posebno pogodna za kože izložene..
1.390,00 RSD
Brand: Endocare Šifra: 380019
Zahvaljujući izuzetnom lifting efektu, kao i intenzivnom vraćanju volumena ENDOCARE Tensage ampule daju odmah vidljive rezultate. Koža je idealno hidrirana, zategnuta i čvrsta. Eksluzivni prosvetljujući peptidi pružaju blistav, baršunast i glamurozan ten. Ampule sadrže visoki procenat SCA, prirodn..
5.750,00 RSD
Brand: Endocare Šifra: 380020
hranljivi, regenerativni krem za obnavljanje volumena UČVRŠĆUJE – REGENERIŠE – EFEKAT SLIČAN FILERU Za normalnu i suvu kožu Brzo apsorbujući krem bogate teksture, brzo se apsorbuje sa SCA faktorima rasta, peptidima koji učvršćuju i aktivnim sastojcima za povećavanje volumena, a koji izuzetno sti..
2.990,00 RSD
Brand: Endocare Šifra: 380021
Izuzetno bogata tekstura kreme sa moćnim regenerativnim i efektom zatezanja kože, pomaže u održavanju prirodne elastičnosti i čvrstine kože. Konture lice ostaju prirodno očuvane. Napredna formulacija kreme sprečava i odlaže pojavu svih vidljivih znakova starenja. Koža ostaje nahranjena, zategnuta i ..
3.990,00 RSD
Brand: Endocare Šifra: 380022
Svojom laganom, fluidnom teksturom, ENDOCARE Tensage Radiance serum za zonu oko oka, efikasno deluje na otečene i tamne podočnjake, ublažava fine bore i linije. Zona oko oka ostaje prosvetljena, hidrirana i blistava. Serum sadrži visoki procenat SCA, prirodnog, aktivnog, reparativnog sastojka, sa a..
3.990,00 RSD
Brand: Endocare Šifra: 380023
ENDOCARE Tensage serum je lagani, brzo apsorbujući, antiaging serum, koji sprečava i smanjuje vidljive znake starenja. Njegova moćna formula pomaže u obnavljanju potpornih struktura dermisa. Koža postaje zategnuta, bore vidljivo umanjene, a ten je blistav i ujednačen. Seruma je namenjen svim tipovim..
4.670,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)