MENI
Korpa

Nega lica

Brand: Livsane Šifra: 378216
LIVSANE Balzam za usne sensitive je blage formulacije na bazi pčelinjeg voska za negovane i meke usne. Avokadovo i bademovo ulje u kombinaciji sa ši buterom hidriraju usne čineći ih glatkim i nežnimLIVSANE Balzam za usne sensitive je blage formulacije na bazi pčelinjeg voska za negovane i meke usn..
290,17 RSD
Brand: Livsane Šifra: 19955
LIVSANE Biljni gel se koristi kod blažih opekotina na manjim površinama kože, uboda insekata, crvenila kože posle brijanja, depilacije i znojenja. LIVSANE Biljni gel se koristi kod blažih opekotina na manjim površinama kože, uboda insekata, crvenila kože posle brijanja, depilacije i znojenja. Neguj..
254,59 RSD
Brand: Livsane Šifra: 19958
LIVSANE Cold krem se koristi za negu suve i osetljive kože sklone ekcemu i iritacijama. Nadoknađuje prirodnu masnoću kože, štiti i hidrira.LIVSANE Cold krem se koristi za negu suve i osetljive kože sklone ekcemu i iritacijama. Nadoknađuje prirodnu masnoću kože, štiti i hidrira.Nakon nanošenja kožu č..
216,84 RSD
Brand: Livsane Šifra: 19824
LIVSANE Dnevna krema za lice sa jojobinim uljem namenjena je za negu svih tipova kože. Ulje jojobe poseduje visoku moć hidratacije i svojstva slična prirodnom sebumu.LIVSANE Dnevna krema za lice sa jojobinim uljem namenjena je za negu svih tipova kože. Ulje jojobe poseduje visoku moć hidratacije i s..
475,80 RSD
Brand: Livsane Šifra: 19822
LIVSANE Hamamelis krema za lice sa alantoinom je namenjena svakodnevnoj nezi mlađe kože mešovitog tipa.LIVSANE Hamamelis krema za lice sa alantoinom je namenjena svakodnevnoj nezi mlađe kože mešovitog tipa. Ekstrakt hamamelisa, alantoin i pantenol umiruju, smanjuju crvenilo, hidriraju i popravljaju ..
475,80 RSD
Brand: Livsane Šifra: 19827
LIVSANE Hidrantna krema za lice omogućava celodnevnu hidrataciju neophodnu za održavanje zdrave kože. Održava prirodni pH i intenzivno vlaži kožu čineći je mekom i glatkom.LIVSANE Hidrantna krema za lice omogućava celodnevnu hidrataciju neophodnu za održavanje zdrave kože. Održava prirodni pH i inte..
475,80 RSD
Brand: Livsane Šifra: 18379
LIVSANE Krem sa uljem žutog noćurka ublažava simptome ekcema kao što su upala, peckanje i svrab.LIVSANE Krem sa uljem žutog noćurka ublažava simptome ekcema kao što su upala, peckanje i svrab. Hidrira , umiruje kožu i smanjuje neprijatan osećaj suvoće i zatezanja. Nanosi se više puta dnevno na čistu..
319,00 RSD
Brand: Livsane Šifra: 20088
LIVSANE Losion za masnu kožu je namenjen masnoj koži i koži sklonoj aknama. Uklanja višak sebuma i izumrle ćelije kože.LIVSANE Losion za masnu kožu je namenjen masnoj koži i koži sklonoj aknama. Uklanja višak sebuma i izumrle ćelije kože...
257,40 RSD
Brand: Livsane Šifra: 20089
LIVSANE Noćna krema za lice sa bademovim i maslinovim uljem se koristi za negu i regeneraciju svih tipova kože tokom noći. Bademovo i maslinovo ulje hrane, hidriraju i umiruju kožu.LIVSANE Noćna krema za lices a bademovim i maslinovim i maslinovim uljem se koristi za negu i regeneraciju svih tipova ..
475,80 RSD
Brand: Livsane Šifra: 314090
LIVSANE Pamučna vata je makana i praktična, sa visokom moći upijanja.LIVSANE Pamučna vata je makana i praktična, sa visokom moći upijanja. Od 100% čistok pamuka izbeljenog kiseonikom pogodna je za svakodnevnu higijenu svih tipova kože...
140,18 RSD
Brand: Livsane Šifra: 20951
LIVSANE Tuferi su od 100% čistog pamuka izbeljenog kiseonikom, mekani, nežni i idealni za svakodnevnu negu lica.LIVSANE Tuferi su od 100% čistog pamuka izbeljenog kiseonikom, mekani, nežni i idealni za svakodnevnu negu lica. Posebno pogodni za čišćenje kože i uklanjanje šminke..
177,44 RSD
Brand: Livsane Šifra: 19968
LIVSANE Pantenol krem 5 % se koristi za negu mešovite, suve i osetljive kože. Primenjuje se kod blažih opekotina, ekcema i za ublažavaje svraba.crvenila i peckanja kod alergijskih reakcija i ojeda.LIVSANE Pantenol krem 5 % se koristi za negu mešovite, suve i osetljive kože. Primenjuje se kod blažih ..
202,80 RSD
Brand: Livsane Šifra: 19969
LIVSANE Pantenol mast 5 % se preporučuje za negu suve i osetljive kože. Primenjuje se kod blažih opekotina, ekcema, za ublažavanje svraba crvenila i peckanja kod alergijskih reakcija i ojeda.LIVSANE Pantenol mast 5 % se preporučuje za negu suve i osetljive kože. Primenjuje se kod blažih opekotina, e..
187,20 RSD
Brand: Livsane Šifra: 378580
Niklovana LIVSANE Pinceta Solingen kvaliteta sa precizno zakrivljenim ivicama garantuje precizno zahvatanje...
227,74 RSD
Brand: Livsane Šifra: 20090
LIVSANE Tonik za kožu vlaži, osvežava i umiruje kožu.LIVSANE Tonik za kožu vlaži, osvežava i umiruje kožu. Nanosi se posle umivanja ili skidanja šminke ujutru i uveče. Ne ispire se...
296,62 RSD
Prikazuje se 106 do 120 od 137 (10 strana)