MENI
Korpa

VITAL PLUS

Brand: VITAL PLUS Šifra: 380884
VITAL PLUS ACTIVE FS TRETMAN KOSE KONCENTRISANE KAPIDelovanje:Aktivni prirodni sastojci normalizuju nivo masnoće i djeluju protiv nastajanja peruti, što omogućava vlasištu da bude očišćeno i da se umanji formiranje naslaga masnoća i peruti.Koncentrat u kapima za lokalnu primenu, za masno, perutavo t..
2.890,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380880
Vital Plus Active  FU 40 ml je koncentrat u kapima.Specifičan za teme sa suvom peruti i protiv perutanja epidermalnog sloja.Delovanje:Koncentrat u kapima za lokalnu primenu, specifičan za suvu perut i perutavo teme.Formula je stvorena sa ciljem omekšavanja naslaga peruti zbog lakšeg odvajanja i..
2.890,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380908
Emulzija s niskom gradacijom hranjivih supstanci, primerena za kožu koja fiziološki već ima dovoljnu količinu lipida. SNAŽNO hidratantno i normalizujuće delovanje poboljšava tonus kože. Savetuje se korišćenje ujutru i uveče tokom cele godine, a pritom je potrebno prilagoditi količinu kreme. Ujutru k..
3.000,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380909
Emulzija s visokom gradacijom hranljivih supstanci. Primerena za vrlo dehidriranu, tanku, zrelu kožu kojoj je potrebno ULTRA HRANLJIVO i REVITALIZUJUĆE delovanje. Savetuje se korišćenje tokom cele godine, ujutru i uveče, prilagodivši količinu kreme. Ujutru koristiti minimalnu, a uveče obilniju količ..
3.000,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 381187
Hijaluronska kiselina je bitna komponenta kože, daje joj čvrstinu i pomaže joj da zadrži oblik. Tokom godina, koncentracija HIJALURONSKE KISELINE u tkivu kože se postupno smanjuje, uzrokujući estetski nepoželjne efekte kao što su bore i nabori kože. Sa godinama postaje neophodno osigurati stalnu pre..
499,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380898
Hijaluronska kiselina je bitna komponenta kože, daje joj čvrstinu i pomaže joj da zadrži oblik. Tokom godina, koncentracija HIJALURONSKE KISELINE u tkivu kože se postupno smanjuje, uzrokujući estetski nepoželjne efekte kao što su bore i nabori kože. Sa godinama postaje neophodno osigurati stalnu pre..
990,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380897
Tretman za lice i vrat – Čišćenje i hidratacija kožeTretman tečnom kremom za sve tipove kože. Izuzetno nežna formulacija na osnovu bademovog ulja, hamamelisa i ovasa čisti kožu lica i vrata, čuva njen hidrolipidni sloj, efikasno uklanja prekomernu masnoću, smog, prašinu i make-up. Posle upotrebe kož..
1.250,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380879
"SL – Šampon za pravilnu higijenu vlasišta i bolju oksigenaciju korena kose                                           • Nežno ali temeljno uklanja sve nečistoće (smog, prašinu, višak sebuma,..
990,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380881
Aktivni sastojci u ovom proizvodu normalizuju nivo masnoće, čiste kožu i oklanjaju neprijatan miris.Tretman, zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, čisti vlasište i otklanja višak masnoća čuvajući lipidni sloj.Način primene:Ovaj tretman traje mesec dana.Dva puta nedeljno nanesite 4ml preparata na ..
2.890,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380883
Vital Plus Active  Su 40 ml koncentrat u kapima.Specifičan za seboroično teme.Delovanje:Koncentrat u kapima za lokalnu primenu, specifičan za seboroično teme sa hiperprodukcijom sebacealne jedinice.Formula je stvorena sa ciljem da smanji preterano lučenje masnoće, i za ponovno uspostavljanje ra..
2.890,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380907
Tretman koncentrovanim kapima - Prikladno za tanku, osetljivu ili kuperoznu kožu.                                                       Kolagen je protein, vrlo..
990,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380906
Tretman koncentrovanim kapima - Prikladno za tanku, osetljivu ili kuperoznu kožu. Kolagen je protein, vrlo bitan sastojak belih vlakana koja čine dermis i služi za jačanje i elastičnost kožnog tkiva. Etimologija reči kolagen (na grčkom lepak) najbolje izražava bitne funkcije ovog proteina u vez..
1.990,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380899
Tretman koncentrovanim kapima na bazi Glikolne Kiseline namenjeno za problematičnu kožu, mešoviti tip kože ili za zrelu kožu (bez kuperoze). Nakon tridesete godine života, brzina ćelijske razmene keratinocita ima tendenciju da se postupno smanjuje. Ćelije kornealnog sloja epiderma, s obzirom da se s..
990,00 RSD
Prikazuje se 1 do 13 od 13 (1 strana)