MENI
Korpa

Klimaks i PMS

Klimaks, klimakterijum označava period od 10-15 godina kod žena iz potpune polne zrelosti  do potpunog  prestanka lučenja polnih hormona.


                                                                            

Brand: PharmaS Šifra: 314246
Femipause je prirodan proizvod jedinstvene kombinacije sastojaka za ublažavanje tegoba u menopauzi. Za više informacija pogledajte: http://femipause.rs/NAMENA Obezbeđuje kompletnu podršku i pomoć pri tegobama u menopauziNAČIN UPOTREBE 1 svetložutu kapsulu dnevno uzeti s pola čaše tečnosti posl..
2.347,20 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 9938
Femisan A biljne kapi doprinose hormonskoj ravnoteži i plodnosti, regulišu ciklus, ublažavaju simptome policiatičnih jajnika, PMS i bolne cikluse. Način upotrebe / preporučena upotreba: po 60 kapi ukapati u čašu vode i popiti 1-4 puta dnevno pre jela.  Femisan A kapi su prirodna formula namenjena oč..
1.296,00 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 20525
Dodatak ishrani za žene sa ekstraktom zlatne make, virka, hajdučke trave, nevena, crvenog zdravca… Način upotrebe / preporučena upotreba: 2 kapsule popiti jednom do dva puta dnevno pre jela.FemiSan A kapsule sa zlatnom makom DOPRINOSE HORMONSKOM BALANSU I PLODNOSTIFemisan A kapsule sa zlatnom ma..
2.562,00 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 6338
Biljne kapi koje pomažu kod problema u menopauzi. Način upotrebe / preporučena upotreba: po 30 kapi ukapati u čašu vode i popiti 1-4 puta dnevno pre jela.KROZ MENOPAUZU BEZ NEPRIJATNIH SIMPTOMA FEMISAN B kapi su prirodna formula namenjena ženama u perimenopauzi i menopauzi. Koriste se kao dodatak i..
972,00 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4145
Genestin forte - dodatak ishrani bogat standardizovanim biljnim extraktima.Sadrži fitoestrogene iz 4 prirodna izvora i 2 % extract organskog silicijuma iz biljke Preslice. Ovako složen sastav Genestin forte tableta omogućava da se pokrije kompleksna slika pre i menopauze . Iz biljke Preslice je do..
1.330,00 RSD
Brand: Pharmalife Šifra: 4144
Nedostatak adekvatne terapije? Za šta se odlučiti? a) Hormonalna terapija i njene posledice? (neželjeni efekti) b) Prirodno rešenje (Genestin prirodni intimni krem)Problemi u vidu suvoće, nelagodnosti, peckanja, svraba mogu biti veoma neprijatni i ometati svakodnevni život i aktivnosti žen..
1.090,00 RSD
Brand: Innventa Šifra: 379440
Luprinn 30 kapsula se preporučuje ženama u menopauzi, osobama sa nesanicom, osobama koje su pod povećanim stresom kao i osobama kod kojih se javlja povremena anksioznost.Efikasno reguliše neprijatne simptome menopauze;Direktna absoprcija, visoka bioraspoloživost;Redukuje pojavu valunga, nesanice i p..
1.425,60 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 379510
Zašto MIOCYSTINN Fertile? Zašto MIOCYSTINN Fertile? Smanjuje insulinsku rezistenciju Uspostavlja hormonsku ravnotežu Reguliše menstrualni ciklus i ovulaciju Podstiče rast folikula i poboljšava kvalitet oocita Reguliše infertilitet kao posledicu PCOS-a Smanjuje posledice hiperan..
1.382,40 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 3953
Refemin je dijetetski suplement sa ekstraktom korena cimicifuge, namenjen ženama u predmenstrualnom periodu i periodu menopauze. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/refemin-kapsule/ NAMENA Žene u predmenstrualnom periodu. Žene u periodu menopauze.NAČIN UP..
720,00 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 1748
Meno Flavon sadrži ekstrakt semena soje standardizovan na izoflavone, fitoestrogene koji ublažavaju neprijatne simptome menopauze, kao što su valunzi (naleti vrućine), nesanica i isprekidan san, osećaj umora i iscrpljenosti, nervoza i nagle promene raspoloženja, pad libida, gubitak tonusa i elastičn..
691,20 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)