MENI
Korpa

Varenje, zatvor i proliv

Brand: Max Medica Šifra: 378546
Aktivni ugalj kapsule su formulisane na bazi medicinskog aktivnog uglja. Kao sastavni deo kućne, ali i putne apoteke poželjno je imati ih uvek sa sobom, kao prvu pomoć kod tegoba sa varenjem.Preporučuje se primena Aktivni ugalj kapsula za trenutno olakšanje kod problema sa probavom, kod nadutosti i ..
302,40 RSD
Brand: Priroda Na Dar Šifra: 380061
Biljne kapi koje se koriste za sindrom nervoznih creva – IBD,..
1.260,00 RSD
Brand: Priroda Na Dar Šifra: 379641
Fantastične i nebrojeno puta dokazane biljne kapi koje smanjuju gorušicu i želudačnu kiselinu, uklanjaju helikobakter, štite i regenerišu oštećenu sluznicu želudca kod gastritisa, smanjuju nadimanje, štucanje, bol i pečenje želudca kod GERB-a, regenerišu propustljiva creva (leaking gut) kod sindrom..
1.260,00 RSD
Brand: Priroda Na Dar Šifra: 379473
Izbalansiran i pouzdan biljni laksativ koji podstiče rad creva, blagi klistir koji čisti creva, ubrzava rad creva i lako se dozira. Kao biljni purgativ deluje sigurno i ne stvara bolove i grčeve u crevima. Koristi se kod akutne i hronične opstipacije i zastoja u radu creva. Rastvoriti 50 kapi ..
1.260,00 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 378231
Cilantro-x sadrži ekstrakt korijandera, biljke koja ima sposobnost da veže toksine i teške metale i eliminiše ih iz organizma. Korijander ispoljava pozitivan efekat i kao pomoć u terapiji urogenitalnih i crevnih infekcija izazvanih različitim patogenima (paraziti, gljivice, bakterije).Preporučuje se..
2.760,00 RSD
Brand: Galenika Šifra: 379642
sastav: proteolitički enzimi, amilolitički enzimi, lipolitički enzimi i ekstrakt goveđe žuči. Osnovna namena: Dodatak ishrani Digestal sadrži enzime pankreasa neophodne za varenje belančevina, masti i ugljenih hidrata, sastojaka svakodnevne ishrane.Gastrorezistentne tablete su obložene acidorez..
691,20 RSD
Brand: ESI Šifra: 379528
Dijetetski suplement sa bioaktivnim sastojcima koji ubrzavaju varenje i otklanjaju nadimanje i mučninu.Papaja i Ananas su bogati enzimima (papain i bromelin) koji stimulišu varenje proteina i eliminaciju viška tečnosti iz organizma. Anis, kumin i komorač pospešuju pokretljivost creva i lučenje enzi..
720,00 RSD
Brand: ESI Šifra: 380266
DIGESTIVAID No Acid donosi brzo olakšanje kod gorušice i želudačnih poremećaja uzrokovanih viškom kiseline.Dijetetski suplement sa fosilnim koralom, kalcijumom karbonatom i bioaktivnim sastojcima - ekstraktom likviricije (sladića), plodom papaje i pektinom jabuke. Kalcijum doprinosi normalnoj funkci..
430,00 RSD
Brand: ESI Šifra: 380265
DIGESTIVAID No Acid (oriblete) donosi brzo olakšanje kod gorušice i želudačnih poremećaja uzrokovanih viškom kiseline.Dijetetski suplement sa fosilnim koralom, kalcijumom karbonatom i bioaktivnim sastojcima - ekstraktom likviricije (sladića), plodom papaje i pektinom jabuke. Kalcijum doprinosi norma..
799,20 RSD
Brand: Goodwill Šifra: 378520
Klinicki dokazano 3-5 puta brže varenje Namenjen osobama sa problemima u varenju kod dispepsije, Kronove bolesti i IBS-a Olakšava tegobe nakon obilnog obroka Vrši oslobacanje gasova u crevima Enzimi nisu životinjskog porekla – pogodan za vegane i vegetarijanceDodatak ishrani sa dobro izbalansira..
633,60 RSD
Brand: Goodwill Šifra: 378624
Klinicki dokazano 3-5 puta brže varenje Inovativna tehnologija (kapsula u kapsuli) koja omogucava varenje i u želucu i u crevima Namenjen osobama sa problemima u varenju, hronicnim pankreatitisom, uklonjene žucne kese Olakšava tegobe nakon obilnog obroka Vrši oslobacanje gasova u crevima Enzimi..
1.451,52 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 378609
Enzynorm gastrorezistentne kapsule su formulisane na bazi patentiranog kompleksa digestivnih enzima DigeZyme uz dodatak ekstrakta papaje i bromelaina. Sinergističkim efektom ovi sastojci stimulišu razgradnju i varenje hrane, i doprinose boljoj apsorpciji i iskorišćavanju hranjivih nutrijenata iz nam..
604,80 RSD
Brand: ESI Šifra: 5249
Njegova formula sadrži gastroprotektivne mlečne fermente (gastroguard), što znači da oni neoštećeni prolaze kroz želudac i dospevaju u crevni trakt, gde ispoljavaju svoja karakteristična korisna svojstva, što proizvodu pruža sigurno dejstvo na intestinalnom nivou. Velikim brojem istraživanja i kl..
950,40 RSD
Brand: ESI Šifra: 380263
Usled sinergijskog delovanja aktivnih sastojaka Fermental forte vrlo brzo dovodi do regulacije i ravnoteže crevne flore koja se često poremeti neadekvatnom ishranom, terapijom antibioticima ili uslAloja ovom probiotiku daje dodatna blagotvorna svojstva jer umiruje crevnu sluzokožu, ima protivupalno ..
964,80 RSD
Brand: Galenika Šifra: 378523
Saccharomyces boulardii i Bifidobacterium bifidum, Cink Osnovna namena:Proizvod je namenjen normalnom funkcionisanju digestivnog sistema i normalnoj funkciji imunog Sistema. Probiotik Flonivin plus je jedinstvena kombinacija probotskih kultura Saccharomyces boulardii I Bifidobacterium bifidum,..
633,60 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 51 (4 strana)