MENI
Korpa

Prostata i potencija

Problemi sa prostatom se uglavnom javljuju kod muškaraca u zrelim godinama i dosta često su nezgodne...


Brand: ESI Šifra: 3165
Prosterbe Perle 30 kapsula je dijetetski suplement sa ekstraktima testeraste (sabal) palme, vrbovice i brusnice, namenjen prostati i urinarnom traktu. Doprinosi zdravlju prostate, reproduktivnom zdravlju i održavanju normalne urinarne funkcije kod benigne hiperplazije prostate muškaraca iznad 45 god..
1.324,80 RSD
Brand: Farr Laboratories Šifra: 379963
Urol ima uroprotektivno delovanjeQ Urol je kombinacija biljnih sastojaka sa visokom koncentracijom bioflavonoida koji su se pokazali efikasnim u smirivanju tegoba hroničnog prostatitisa, bolnog pelvičnog sindroma i simptoma donjeg urinarnog trakta (LUTS). ..
6.980,00 RSD
Brand: Catalysis Šifra: 380813
• ekstratk kore afričke šljive - pokazao se kao efikasan u terapiji benigne hiperplazije prostate • fruktoza-glavni izvor energije reproduktivnog trakta• ekstratk kore afričke šljive - pokazao se kao efikasan u terapiji benigne hiperplazije prostate • fruktoza-glavni izvor energije reproduktivno..
4.757,76 RSD
Brand: Bioclinica Šifra: 17901
Vitamin E je jedan od najboljih antioksidanasa u organizmu, koji štiti ćelije od oštećenja pod dejstvom slobodnih radikala. Cink igra važnu ulogu u sintezi genetskog materijala, neophodan je za deobu ćelija, sintezu i razgradnju ugljenih hidrata, masti i proteina. Važan je za rast i mineralizaci..
2.302,56 RSD
Brand: Vitalon Biopharm Šifra: 1461
PRIMENA: Vitalon prostatin je dijetetski suplement, sadrži kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja koji se preporučuje da spreči nastanak edema prostate smanji otok prostate poboljšava pražnjenje prostate poboljšava seksualnu funkciju. NAČIN UPOTREBE: Odrasli 1 do 2 tablete dnevno, pola ..
540,68 RSD
Brand: Vitalis Šifra: 1695
Napunite se ŽIVOTNOM ENERGIJOM I OPTIMIZMOM!Ako je vaš problem loša periferna cirkulacija, hladne ruke i noge, trnjenje ili grčevi probajte Vitalisov preparat Yang Energising. Yang Energising je prirodni preparat koji poboljšava sve funkcije nervnog sistema dovodeći do bolje cirkulacije, boljeg rasp..
1.308,67 RSD
Prikazuje se 16 do 21 od 21 (2 strana)