MENI
Korpa

Prostata i potencija

Problemi sa prostatom se uglavnom javljuju kod muškaraca u zrelim godinama i dosta često su nezgodne...


Brand: Abela Pharm Šifra: 378513
Beta-sitosteroli iz kore afričke šljive doprinose smanjenju upale, otoka i veličine prostate, a posledično i boljoj potenciji. Dodatak vitamina E i ulja pšeničnih klica doprinose zdravlju kardiovaskularnog sistema.Već poznato dejstvo Afričke šljive® pojačano je 7 x većom koncentracijom beta-sitoster..
1.584,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 5504
Beta-sitosteroli iz kore afričke šljive ostvaruju svoju ulogu u metabolizmu testosterona, smanjunje upale, otoka i veličine prostate. Uticaj na normalnu potenciju je posledično i efekat normalnog funkcionisanja prostate.Dodatak ishrani na bazi ekstrakta kore afričke šljive (Pygeum africanum, Prunus ..
1.008,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 18084
Beta-sitosteroli iz kore afričke sljive doprinose smanjenju upale, otoka i veličine prostate. Dodatak SAM-e utiče na dobro raspoloženje. Udruženi ekstrakt kore afričke šljive i SAM-e doprinose normalom libidu i potenciji.Afrička šljiva® Forte na bazi ekstrakta kore afričke šljive i aminokiseline S -..
1.152,00 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 17470
Alfa Aktiv 60 kapsula - za odrasle muškarce sa ekstraktom damjane, cinkom, L-karnitinom i acetil L-karnitinom.Način upotrebe / preporučena upotreba: 2 kapsule popiti jednom do dva puta dnevno pre jela.ENERGIJA, PLODNOST, POTENCIJA ALFA AKTIV se koristi kao dodatak ishrani za odrasle muškarce. Sadrž..
2.520,00 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 380696
ALFA AKTIV HS PRO kapsule koriste se kao dodatak ishrani za odrasle muškarce sa ekstraktima damjane, korena koprive, testeraste palme, nara, kvercetinom, resveratrolom, acetil-L-karnitinom i cinkom. Način upotrebe / preporučena upotreba: 2 kapsule popiti jednom do dva puta dnevno pre jela.ZA REPRODU..
2.520,00 RSD
Brand: Priroda Na Dar Šifra: 380059
Kapi na bazi male mlečike i lekovitog bilja deluju na jačanje prostate i bešike kod muškaraca.Smiruju bol i hronične upale prostate i bešike, regulišu česta mokrenja, zaustavljaju uvećanje prostate. Ukapati 30 kapi u 2-3 dl vode i popiti. Dnevno unositi najviše 90 kapi podeljeno u 3 doze (3 x..
1.260,00 RSD
Brand: Calivita Šifra: 380098
Dobroćudno uvećanje prostate može da uzrokuje neprijatne simptome (često mokrenje tokom noći i u kasnijim fazama i u toku dana) kod starijih muškaraca, ali za to postoji efikasan tretman uz pomoć prirodnih sastojaka.Ekstrakt testeraste palme i sveže koprive može da ublaži simptome koje izaziva uveća..
6.108,75 RSD
Brand: ZHEIJANG CONBA PHARMACEUTICAL Šifra: 9309
Conprosta – visoko aktivni polen specijalne uljane repice u tabletama, pomaže kod svih neprijatnih simptoma uvećane prostate • čestog noćnog mokrenja • otežanog mokrenja • nedovoljnog pražnjenja mokraćne bešike • oslabljenog mokraćnog mlaza • nevoljnog mokrenja Preporučuje se kod: ..
648,00 RSD
Brand: ZHEIJANG CONBA PHARMACEUTICAL Šifra: 15180
Odlični efekti u tretmanu dobroćudnog uvećanja prostate i upšale prostate, kao i posledičnih neprijatnih simptoma pomenutih oboljenja kao što su: • učestalo noćno mokrenje • otežano i/ili nevoljno mokrenje • osećaj naispražnjenosti mokraćne bešike • bolovi u donjem delu stomaka • oslabljena potenci..
1.180,80 RSD
Brand: Farr Laboratories Šifra: 15403
Cysta Q održava zdravlje bešike i njen integritetCysta Q je patentirana mešavina aktivnih sastojaka koji su klinički testirani i dokazano efikasni kod problema funkcije bešike i integriteta njene sluznice, posebno kad je u pitanju intersticijalni cistitis, osetljiva bešika i hronični cistitis. ..
5.563,00 RSD
Brand: ESI Šifra: 5826
Ovi aktivni sastojci se brzo apsorbuju i koriste u našem organizmu pružajući mu momentalni osećaj energije.Karnitin stimuliše proizvodnju energije na ćeliskom nivou i ima važnu ulogu u metabolizmu masnih kiselina, neophodan je za dobro funkcionisanje mišića. Kreatin omogućava maksimalno iskorišćen..
676,80 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 379756
FitalProst - problemi s prostatom. Način upotrebe / preporučena upotreba: po 30 kapi ukapati u čašu vode i popiti 1-4 puta dnevno pre jela.INFEKCIJE PROSTATE FitalProst se koristi kao dodatak ishrani na bazi mešavine biljnih sastojaka za normalnu funkciju prostate. Sadrži koprivu koja pomaze kod zdr..
748,80 RSD
Brand: Nature Essential Šifra: 2648
Nature Essential Maca čudotvoran prah za hormonalnu ravnotežuMaca (Lepidium meyenii) je biljka poreklom iz područja Anda, teritorija današnje Bolivije i Perua, a raste na visini između 2.400 i 4.400 metara. Prema legendi, Inke su davale svojim ratnicima prah korena Mace kako bi povećali njihovu snag..
1.152,00 RSD
Prostasin 30 kapsula
Akcija od 24.11 do 23.12 -17 %
Brand: Max Medica Šifra: 1754
Prostasin kapsule su formulisane na bazi ekstrakata bundeve i svilovine uz dodatak cinka i vitamina C. Sinergističkim efektom ovi aktivni sastojci doprinose očuvanju pravilne funkcije prostate, plodnosti i potenciji.Preporučuje se primena Prostasin kapsula za normalno funkcionisanje i održavanje zdr..
636,00 RSD 763,20 RSD
Brand: Lifeline Šifra: 9641
Za zdravlje prostateProstat je preparat sa biljnim ekstraktima, cinkom i vitaminom B6 namenjen muškarcima. Pomaže kod problema učestalog, otežanog i nepotpunog mokrenja. Ove tegobe se najčešće povezuju sa benignim uvećanjem prostate.Biljne komponente preparata, testerasta palma, seme bundeve i kora ..
881,28 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 23 (2 strana)