MENI
Korpa

Vitamini i minerali

Pored zdrave ishrane neophodno je vršiti suplementaciju vitamina i minerala u zavisnosti od potrebe organizma, stanja, godišnjeg doba. 

Nađite najbolje vitamine i minerale za Vas i vašu porodicu!


Brand: Livsane Šifra: 21010
LIVSANE Cink i vitamin C sa ukusom breskve i marakuje, šumeće tablete pokazuje povoljne efekte na zdravlje korisnika i koriste se kod simptoma prehlade i gripa, u stanjima stresa i povećanog psihičkog i fizičkog napora,LIVSANE Cink i vitamin C sa ukusom breskve i marakuje pokazuje povoljne efekte na..
253,44 RSD
Brand: Livsane Šifra: 378798
LIVSANE Cink + Histidin + Cistein je dodatak ishrani koji predstavlja dopunski izvor cinka, histidina i cisteina u obliku tableta. Namenjen je kao nutritivna podrška za imunitet i zaštitu ćelija od oksidativnog stresa. LIVSANE Cink + Histidin + Cistein je dodatak ishrani koji predstavlja dopunski iz..
573,13 RSD
Brand: Livsane Šifra: 379879
D3 4000, kapsule je dijetetski proizvod – hrana sa posebnom medicinskom namenom sa vitaminom D, namenjen za potrebe ishrane osoba u stanjima deficita vitamina D (u zimskom periodu, starijih od 50 godina, gojaznih), osoba sa ostemalacijom, osteoporozom, imunodeficijentnih osoba, osoba sa autiomunim o..
1.002,00 RSD
Brand: Livsane Šifra: 379881
Dopunski izbor 9 vitamina. Vitamin D doprinosi normalnom rastu i razvoju kod dece i normalnoj finkciji imunog sistema kod dece i odraslih. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema...
248,15 RSD
Brand: Livsane Šifra: 20948
Dekstroza sa vitaminom C i ukusiom jagode je dijeteski suplement čija upotreba doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema,Vitamin C doprinosi i nomralnom energetskom metabolizmu, smenjenju umora i iscrpljenosti i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Ovaj porizvod je namenje odraslima i deci star..
144,77 RSD
Brand: Livsane Šifra: 378812
Dekstroza sa vitaminom C i ukusiom maline je dijeteski suplement čija upotreba doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema,Vitamin C doprinosi i nomralnom energetskom metabolizmu, smenjenju umora i iscrpljenosti i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Ovaj porizvod je namenje odraslima i deci star..
150,00 RSD
Brand: Livsane Šifra: 20949
Dekstroza sa vitaminom C i ukusiom narandže je dijeteski suplement čija upotreba doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema,Vitamin C doprinosi i nomralnom energetskom metabolizmu, smenjenju umora i iscrpljenosti i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Ovaj porizvod je namenje odraslima i deci st..
144,77 RSD
Brand: Livsane Šifra: 380149
Drobi tablete kako bi se lakše progutale. Ima dva odvojea odeljka : mali - za čuvanje malih lekova i veliki - za čuvanje velikih lekova..
406,50 RSD
Brand: Livsane Šifra: 378815
LIVSANE Hot Lemon, prašak za pripremu napitka sa ukusom limuna, sa zaslađivačem je namenjen kao nutritivna podrška imunitetu i opštem energetskom statusu organizma. Može se pripremati kao topao ili hladan napitakLIVSANE Hot Lemon, prašak za pripremu napitka sa ukusom limuna, sa zaslađivačem je namen..
220,02 RSD
Brand: Livsane Šifra: 21008
Kalcijum sa ukusom limuna je dodatak ishrani u obliku šumećih tableta sa zaslađivačima, prijatnog ukusa limuna. Proizvod ne sadrži šećer, gluten ni laktozu.LIVSANE Kalcijum sa ukusom limuna je dodatak ishrani u obliku šumećih tableta sa zaslađivačima, prijatnog ukusa limuna. Šumeće tablete su naroči..
253,44 RSD
Brand: Livsane Šifra: 378817
Dekstroza lizalice sa 10 vitamina je dijeteski suplement namenjen deci i svim uzrastima, a sve u očuvanju normalnog imuniteta...
380,43 RSD
Brand: Livsane Šifra: 378033
LIVSANE Magnezijum + Vitamin B6 je dodatak ishrani u obliku tableta koji predstavlja dopunski izvor magnezijuma i vitamina B6 ishrani. Jedna tableta sadrži 187,5 mg magnezijuma i 1,4 mg vitamina B6. LIVSANE Magnezijum i vitamin B6 imaju značajne uloge u sintezi i metabolizmu proteina. Dopri..
413,46 RSD
Brand: Livsane Šifra: 314301
LIVSANE Magnezijum sa ukusom crne ribizle je dodatak ishrani u obliku šumećih tableta koji predstavlja dopunski izvor magnezijuma redovnoj i balansiranoj ishrani.LIVSANE Magnezijum sa ukusom crne ribizle pokazuje povoljne efekte u održanju dobrog stanja organizma i može se preporučiti sportisti..
205,00 RSD
Brand: Livsane Šifra: 314095
LIVSANE Magnezijum sa ukusom limete, visoka doza je dijetetski proizvod - hrana za posebne medicinske namene, koji predstavlja nutritivnu podršku i dopunski izvor magnezijuma u visokoj koncentraciji.LIVSANE Magnezijum sa ukusom limete, visoka doza pokazuje povoljne efekte u održanju dobrog stanja or..
524,16 RSD
Prikazuje se 121 do 135 od 289 (20 strana)