MENI
Korpa

Vitamini i minerali

Pored zdrave ishrane neophodno je vršiti suplementaciju vitamina i minerala u zavisnosti od potrebe organizma, stanja, godišnjeg doba. 

Nađite najbolje vitamine i minerale za Vas i vašu porodicu!


Brand: Hemofarm Šifra: 379857
snažni dvojac za jak imunitet i čvrste kosti dijetetski suplement sa vitaminom D3 i K2 Eunova duo protect D3+K2 1000 IU je dijetetski suplement koji doprinosi: Jačanju imuniteta, očuvanju zdravlja kostiju, sprečavanju nastanka i ubrzavanju zarastanja preloma, smanjenju bolova u zglobovima i vraćan..
1.188,00 RSD
Šifra: 379295
FEMIBION 2 - od 13. nedelje trudnoće do porođaja i u periodu dojenjaFemibion® 2 vam obezbeđuje dovoljno folata u formi folne kiseline i Metafolina®. Sadrži i druge brižno odabrane sastojke od kojih posebno izdvajamo lutein koji udružen sa omega 3-masnim kiselinama doprinosi normalnom rastu i razvoj..
2.448,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 314104
Ferifolik Direct, prašak za direktnu primenu, formulisan je na bazi gvožđa (u obliku feri-pirofosfata) i folne kiseline, uz dodatak vitamina B6 i B12, koji su neophodni nutrijenti za pravilan razvoj crvenih krvnih zrnaca, i vitamina C koji utiče na bolju iskoristljivost gvožđa. Ne sadrži šećer, kao..
1.080,00 RSD
Brand: Vitabiotics Šifra: 5162
Feroglobin B12 obezbecuje optimalnu kolicinu organske forme gvožca, minerala (cink i bakar) i vitamine B kompleksaukljucujuci vitamin B12 i folnu kiselinu, koji su neophodni za eritropoezu. Kapsula sa sporim oslobacanjem gvožca tokom 24 sata, ne optereccuje želudac, ne izaziva mucninu i povracan..
1.576,80 RSD
Brand: Vitabiotics Šifra: 8804
Feroglobin B12 sirup je prijatnog ukusa, obogacen medom, sladom, sa aromom pomorandžeNe boji zube. Obogacuje ishranu i poboljšava apetit i obezbecuje nutrijente neophodne za rast. Ppomaže sazrevanju krvi i ostalih tkiva. Sirup je namenjen deci, adolescentima u fazi brzog rasta i osobama sa otežani..
1.252,80 RSD
Brand: Vitabiotics Šifra: 379493
Feroglobin FORTE dijetetski proizvod – hrana za posebne medicinske namene, namenjena za potrebe ishrane kod anemija razlicitog poreklaNovi Feroglobin ima pojacanu dozu gvožca - 1 sporooslobacajuca kapsula sadrži cak 30mg gvožca. Poted toga, Feroglobin FORTE sadrži i cink, folnu kiselinu, bakar, vi..
2.158,56 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 314298
Do deficita gvožđa u organizmu najčešće dolazi usled:Do deficita gvožđa u organizmu najčešće dolazi usled: -povećanog gubitka gvožđa (dugotrajna gastrointestinalna krvarenja, hijatusna hernija, divertikuloza, tumori digestivnog trakta, produžena menstrualna krvarenja, hronična bubrežna insuficije..
1.440,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 379759
FerriMore Forte kapsule su namenjene nadoknadi gvožđa kod sideropenijske anemije različitog porekla FerriMore Forte kapsule su namenjene nadoknadi gvožđa kod sideropenijske anemije različitog porekla. Preparat sadrži gvožđe i vitamin C. Gvožđe doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i h..
2.376,00 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 378762
Ferrofol sadrži optimalnu dnevnu dozu gvožđa, folne kiseline, vitamina B6, B12 i ekstrakta acerole kao prirodnog izvora vitamina C. Helirano gvožđe (gvožđe (II)-bisglicinat) sadržano u proizvodu omogućava maksimalnu apsorpciju i vrlo dobru gastrointestinalnu podnošljivost.Preporučuje se primena Ferr..
749,70 RSD
Brand: ESI Šifra: 18238
FERROLIN C je dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C, folnom kiselinom i vitaminom B12 u obliku kapsula.Veoma dobro se podnosi pa se preporučuje i trudnicama. Ne boji zube i ne izaziva mučninu. Ferrolin C kapsule se preporučuju i starijim osobama, ženama u trudnoći i periodu dojenja, ženama sa ob..
792,00 RSD
Brand: ESI Šifra: 8749
FERROLIN C je dijetetski dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C i folnom kiselinom u obliku rastvora, pije se posle obroka nerazblažen.Bez neprijatnog metalnog ukusa, karakterističnog za druge preparate gvožđa (veoma je prijatnog ukusa limuna), dobro se podnosi pa se preporučuje i trudnicama. Ne b..
820,80 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 378547
Folna kiselina tablete sadrže optimalnu dozu folne kiseline, koja je važna je za pravilan rast i razvoj, kao i za formiranje zdravih crvenih krvnih ćelija koje prenose kiseonik i omogućavaju pravilno funkcionisanje svih ćelija organizma.Preporučuje se primena Folna kiselina tableta kod žena koje pla..
244,80 RSD
Brand: Orling Šifra: 11423
Krvni sudovi - obnavljanje krvnih sudova OPIS: Geladrink Artrodiet je prirodni preparat namenjen zaštiti srca i krvnih sudova, zaštiti i očuvanju zglobova, kao i obnavljanju jetre i žučnih puteva. Obnjavljanje krvnih sudova sa prirodnim preparatom Geladrink namenjen zaštiti srca i krvnih sudova.Name..
5.310,00 RSD
Brand: Orling Šifra: 380707
Geladrink PERPETUUM je visoko energetski dodatak ishrani: s pozitivnim fiziološkim dejstvom na organizam, zglobove i ceo lokomotorni aparat pogodan za AKTIVNE SPORTISTE za eliminisanje posledica fizičkog i psihičkog opterećenja i postizanje vrhunskih rezultata. za sve osobe izložene svakodnevnom str..
7.790,00 RSD
Brand: Orling Šifra: 380708
Geladrink PERPETUUM je visoko energetski dodatak ishrani: s pozitivnim fiziološkim dejstvom na organizam, zglobove i ceo lokomotorni aparat pogodan za AKTIVNE SPORTISTE za eliminisanje posledica fizičkog i psihičkog opterećenja i postizanje vrhunskih rezultata. za sve osobe izložene svakodnevnom str..
7.790,00 RSD
Prikazuje se 91 do 105 od 312 (21 strana)