MENI
Korpa

Vitamini i minerali

Pored zdrave ishrane neophodno je vršiti suplementaciju vitamina i minerala u zavisnosti od potrebe organizma, stanja, godišnjeg doba. 

Nađite najbolje vitamine i minerale za Vas i vašu porodicu!


Brand: Abela Pharm Šifra: 16507
ARTEROprotect Forte je proizvod prirodnog porekla koji doprinosi održavanju normalnih vrednosti holesterola u krvi i utiče na povećanje elastičnosti i prohodnosti krvnih sudova. Ekstrakt crvenog pirinča sadrži Monakolin K koji deluje kao prirodni statin, blokira enzim u jetri i na taj način inhibira..
2.332,80 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 10454
B12 Neuro Max kapsule doprinose poboljšanju periferne i moždane cirkulacije, stvaranju crvenih krvnih zrnaca i normalnom prenosu nervog impulsa. Preporučuje se primena B12 Neuro Max za pravilnu funkciju nervnog i imunološkog sistema, kao pomoć kod anemije uzrokovane nedostatkom vitamina B12, kod sta..
1.036,80 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 2086
Betavitevit Fe i vitamin C je preparat koji u samo jednoj tableti, koja predstavlja dnevnu potrebu, sadrži optimalan odnos gvožđa i vitamina C. Gvožđe je oligoelement, neophodan za sintezu hemoglobina i formiranje eritrocita. U Betavitevit Fe i vitamin C tabletama ono je prisutno u obliku lako ras..
792,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 10617
Betavitevit Folna 400 tablete sadrže folnu kiselinu i vitamin B12. Folna kiselina i vitamin B12 su neophodni za sintezu nukleinskih kiselina (DNK i RNK), imaju veoma važnu ulogu u stvaranju crvenih krvnih zrnaca, koja prenose kiseonik do svih delova tela i omogućavaju pravilno funkcionisanje ćelija..
547,20 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 380113
Betavitevit B12 neuro + vitamin B6 sublingvalne tablete su formulisane na bazi vitamina B12 i B6, čija se upotreba preporučuje kod nedostatka i povećanih potreba za ovim vitaminima. Blagi nedostatak vitamina B12 je prilično česta pojava, zato što je ovo vitamin vrlo složene strukture i teško se reso..
705,60 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 380619
Betavitevit B tablete su formulisane na bazi pivskog kvasca obogaćenog  vitaminima B kompleksa (B1, B2, B6) i vitaminom C.Pivski kvasac je prirodni izvor vitamina B grupe, esencijalnih aminokiselina, proteina, minerala, oligoelemenata, glutationa i nukleinskih kiselina.Zahvaljujući sv..
360,00 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 380186
BIO C 500 Direkt kesice su dodatak ishrani s vitaminom C i kompleksom bioflavonoida iz kore ploda citrusa. Prašak se primjenjuje direktno u ustima, ne treba ga rastvarati u vodi.NAMENA Namenjen licima koja imaju oslabljen imunitet, i koji osećaju nedostatak energije, umor i iscrpljenost. -Pos..
560,00 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 380185
Bio – C 500 kapsule su dijetetski proizvod koji pretstavlja dopunski izvor vitamina C i bioflavonoida iz kore ploda citrusa.Sadržaj kapsula nalazi se u DRcaps kapsulama sa odloženim oslobađanjem koje se polako rastvaraju i oslobađaju svoj sadržaj tek u crevima nakon što prođu želudac. DRc..
700,00 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 380184
Bio – C 500 tablete su dijetetski proizvod koji pretstavlja dopunski izvor vitamina C i bioflavonoida iz kore ploda citrusa. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/bio-c-500-tablete-s-produljenim-oslobadanjem/NAMENA Namenjen licima koja imaju oslabljen imunitet, ..
700,00 RSD
Brand: Bio-Kult Šifra: 380353
Bio-Kult Migrea je dodatak ishrani sa 14 sojeva probiotskih kultura, sa magnezijumom i vitaminom B6. Bio-Kult® Migrea je jedinstveni proizvod na tržištu, kreiran da produži period između dva migrenozna napada, kao i da, kada nastupi napad bude manjeg inteziteta. Disbioza, odnosno poremećaj u kvantit..
2.398,00 RSD
Brand: Biofar Šifra: 7652
Dodatak silicijuma zajedno sa bioflavonoidima čini ovu formulu jedinstvenom na tržištu, a korišćenjem izvora visoke bioraspoloživosti postiže se potpuno iskorišćenje vit.Dodatak silicijuma zajedno sa bioflavonoidima čini ovu formulu jedinstvenom na tržištu, a korišćenjem izvora visoke bioraspoloživo..
571,68 RSD
Brand: Biofar Šifra: 8210
Kompleks deluje kao snažan antioksidans i detoksikator organizma. Preporučuje se: za očuvanje vitalnosti organizma, naročito starijoj populaciji, osobama izloženim stresu i pušačima.Kompleks deluje kao snažan antioksidans i detoksikator organizma. Preporučuje se: za očuvanje vitalnosti organizma..
348,32 RSD
Brand: Biofar Šifra: 3787
Kompleks je obogaćen: vitaminom C, folnom kiselinom, vitaminom B12, manganom, bakarom, cinkom i ostalim vitaminima B kompleksa.Kompleks je obogaćen: vitaminom C, folnom kiselinom, vitaminom B12, manganom, bakarom, cinkom i ostalim vitaminima B kompleksa. Kompleks gvožđa i folne kiseline otklanja sim..
308,90 RSD
Brand: Biofar Šifra: 9565
Kalcijum utiče na stepen mineralizacije kostiju i zuba, ublažava alergijske reakcije. Potrebe za kalcijumom se pojačavaju tokom rasta i pojave osteoporoze.Kalcijum utiče na stepen mineralizacije kostiju i zuba, ublažava alergijske reakcije. Potrebe za kalcijumom se pojačavaju tokom rasta i pojave os..
616,32 RSD
Brand: Biofar Šifra: 5955
Magnezijum ublažava stres i nervozu. Smanjuje grčeve u mišićima. Preporučuje se: osobama izloženim stresu, sportistima, osobama koje pate od nesanice, migrene, grčeva u mišićima.Magnezijum ublažava stres i nervozu. Smanjuje grčeve u mišićima. Preporučuje se: osobama izloženim stresu, sportis..
434,88 RSD
Prikazuje se 31 do 45 od 320 (22 strana)