MENI
Korpa

Preparati protiv kandide, Probiotici

Brand: Bio-Kult Šifra: 12294
Namena Podržava prirodnu odbranu organizma protiv prekomenog rasta kandide (gljivica) Osobine Bio - Kult Candea kapsule imaju trostruko delovanje jer sadrže: probiotike-korisne bakterije, kao i ekstrakte belog luka i semena grejpfruta. Podržava prirodnu imunološku zaštitu digestivnog sistema p..
2.124,00 RSD
Brand: Calivita Šifra: 380099
ParaProtex je preparat širokog spektra sa jedinstvenim sastavom koji prirodno potpomaže zaštitne procese u borbi protiv bakterija, gljivica i virusa.ParaProtex je preparat širokog spektra sa jedinstvenim sastavom koji prirodno potpomaže zaštitne procese u borbi protiv bakterija, gljivica i virusa. O..
5.497,50 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 379575
Oregamar kapsule ulja divljeg origana su izuzetno efikasne u borbi protiv bakterija i gljivica. Oregamar je dijetetski suplement, odnosno proizvod koji sadrži organsko ulje divljeg origana i devičansko maslinovo ulje, koji se zahvaljujući praktičnom pakovanju u kapsulama može konzumirati na prijatan..
1.211,76 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 5037
Marnys ulje origana je čisto, standardizovano, etarsko ulje divljeg, mediteranskog origana (Origanum minutiflorum) sa 81,69% karvakrola. Ovo etarsko ulje divljeg origana sa aktivnim komponentama, monoterpenskim fenolima (karvakrol i timolol), zbog svog višestrukog dejstva, ima široku primenu, kako u..
1.860,48 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)