MENI
Korpa

Nervoza i nesanica

Nesanica je poremećaj sna. Osobe koje pate od nesanice se često bude i ne mogu ponovo da zaspe ili ne mogu da zaspe uopšte.Brand: Priroda Na Dar Šifra: 379791
Prirodni biljni preparat za jačanje uma i nerava, podstiče volju, povećava imunitet i otpornost na stres, podstiče bolju koncentraciju i prokrvljenost mozga. S uspehom se koristi kod tretiranja depresije, anksiznosti, raznih neuroza i blažih psihoza. Rastvoriti 30 kapi (oko 1,6 ml) u 200 ml ..
1.260,00 RSD
Brand: Priroda Na Dar Šifra: 379689
Najbolji biljni preparat protiv nesanice i za smirenje. Leči i najupornije nesanice. Deluje sedativno i opuštajuće kod stresa i uznemirenosti, opušta mišiće i psihu, koristi se kod grčeva i napetosti, duboko smiruje. Neprevazidjeni prirodni sedativ. Rastvoriti 30 kapi (oko 1,6 ml) u 200 ml vode i..
1.260,00 RSD
Brand: Calivita Šifra: 15937
Glavna komponenta kapsule, Rhodiola rosea, je adaptogena biljka.Aktivni sastojci ove biljke imaju pozitivan uticaj na centralni nervni sistem, zbog čega i koncentracija, fizičke i mentalne performanse tela mogu biti bolje. Može da bude od koristi tokom studija, u sportu i u podnošenju stresa; reduku..
5.160,00 RSD
Brand: PharmaS Šifra: 20173
Dormirin forte je proizvod sa melatoninom koji omogućava brže uspavljivanje i miran i kvalitetan san. Za više informacija pogledajte: http://dormirin.rs/NAMENA za brže uspavljivanje i miran i kvalitetan sanNAČIN UPOTREBE 1 kapsula dnevno pola sata pre spavanja.DEJSTVO Dormirin FORTE por..
720,00 RSD
Brand: PharmaS Šifra: 314337
Dormirin Rapid je jedinstveni proizvod na prirodnoj bazi s melatoninom koji omogućava brže uspavljivanje i miran i kvalitetan san. Za više informacija pogledajte: http://dormirin-rapid.dormirin.rs/NAMENA za brže uspavljivanje i miran i kvalitetan sanNAČIN UPOTREBE Raspršite jednu dozu ispod..
930,00 RSD
Brand: ESI Šifra: 3175
Dijetetski proizvod (dodatak ishrani) na bazi lekovitog bilja, vitamina B6 i magnezijuma, namenjen svima koji imaju problema sa spavanjem i održavanjem sna tokom noći.Pravilnom upotrebom može da dovede do opuštanja i omogućava normalan san bez osećaja pospanosti nakon buđenja.Ne stvara naviku i ne..
626,40 RSD
Brand: Fructus Šifra: 5952
Zahvaljujući blagom sedativnom efektu ovaj čaj omogućava kvalitetan odmor i predstavlja idealan napitak za lake noći i nasmejana jutra.Zahvaljujući blagom sedativnom efektu ovaj čaj omogućava kvalitetan odmor i predstavlja idealan napitak za lake noći i nasmejana jutra...
187,20 RSD
Brand: Vitalon Biopharm Šifra: 1460
DELOVANJE: Hmelj se koristi kao sedativ kod nervoze i nesanice. Nana se tradicionalno koristi kod nervoze, neuroze kao i kod stomačnih tegoba. Melisa (Matičnjak) ispoljava smirujuće osobine, kod nesanice izazvane premorom, pozitivno deluje kao tonik za jačanje srca. PRIMENA: Lexoval forte..
612,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 380137
Magnevital gorki joni za opuštanje su kesice magnezijum hlorida, bez drugih aditiva, dobro rastvorne u vodi, koje se koriste kod stanja niske koncentracije magnezijuma u krvi kao i za spoljašnju primenu u vidu lekovitih kupki. Magnezijum je esencijalni mineral za ljudski metabolizam i ulazi u sasta..
540,00 RSD
Brand: ESI Šifra: 16964
Melatonin Tablete Za Lepši San - Melatonin Pura. Preporučuju se: - kod hronične i akutne nesanice - osobama koje rade noću ili po smenamaPreporučuju se: - kod hronične i akutne nesanice - osobama koje rade noću ili po smenama - prilikom putovanja i promene vremenskih zona (za prevenci..
691,20 RSD
Brand: ESI Šifra: 18306
Melatonin je supstanca koju naš organizam prirodno luči tokom noći. On reguliše uspavljivanje i omogućava čvršći san. Lučenje melatonina se tokom godina smanjuje i nakon 45. godine počinje značajno da opada. Upravo iz tog razloga, starije osobe često imaju problem sa nesanicom. Manjak melatonina se..
691,20 RSD
Brand: ESI Šifra: 380267
ESI Melatonin sprej ubrzava uspavljivanje, na prirodan način regulišu cikluse budnosti i sna i obezbeđuju okrepljujući san.Pored uticaja na uspavljivanje, istraživanja pokazuju da melatonin ima značajno antioksidativno delovanje, da neutrališe delovanje slobodnih radikala i da usporava starenje orga..
580,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 16769
Melatonin Melatosan tablete se koriste kao pomoć kod nesanice, isprekidanog sna i poremećaja sna usled nagle promene vremenskih zona („Jet lag“). Sadrže melatonin koji reguliše unutrašnji sat koji kontroliše prirodne cikluse spavanja i budnosti, skraćuje vreme potrebno da nastupi san i utiče na njeg..
501,60 RSD
Brand: Herba Svet Šifra: 17902
Optima Forma - kod prisustva nervoze i uznemirenosti, olakšava ulazak u san. Način upotrebe / preporučena upotreba: po 30 kapi ukapati u čašu vode i popiti 1-4 puta dnevno pre jela. Kod problema sa spavanjem, pola sata pre spavanja 60 kapi ukapati u čašu vode i popiti.LAK SAN – BEZBRIŽAN DANOptima..
748,80 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 379551
Pro Nerv je prirodno rešenje za smirenje. Sadrži biljne ekstrakte matičnjaka, valerijane i gloga, koji sinergističkim efektom doprinose smanjenju napetosti, stresa, nervoze, povoljno utiču na poboljšanje raspoloženja i koncentracije, omogućavaju lakše nastupanje sna koji nije isprekidan i duže traje..
480,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 18 (2 strana)