MENI
Korpa

Gornji disajni putevi i grlo

Gornji disajni putevi i grlo često obolevaju od virusnih infekcija. Potražite preparat za brzo olakšanje simptoma.


                                                                    

Brand: ESENSA Šifra: 8067
Pulmint inhalator za nos se koristi kao pomoć kod zapušenog nosa i otežanog disanja. Udisanjem bogatog mirisa etarskih ulja, olakšava se disanje, smanjuje se otok i sekrecija iz nosne sluzokože. Podjednako je efikasan kako kod prehlade i kijavica, tako i kod simptoma alergija. Pulmint fresh inhalat..
273,60 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 378866
Pulmint Tusik 600 prašak za peroralnu primenu formulisan je na bazi N-acetilcisteina, suvog ekstrakta timijana i standardizovanog ekstrakta propolisa. Aktivni principi u proizvodu ispoljavaju blagotvorno dejstvo kod produktivnog kašlja i tegoba koje prate upale sluzokože grla i ždrela.Preporučuje se..
345,60 RSD
Brand: Innventa Šifra: 20906
Rhinosinn sprej 20ml se koristi za ublažavanje zapušenosti nosa i curenja iz nosa, kao i za sprečavanje rinitisa i infekcija respiratornog trakta.Ublažava zapušenost nosa I olakšava disanje kroz nos;Sprečava razvoj rinitisa I infekcija respiratornog trakta;Regeneriše sluznicu nosne šupljine;Ne izazi..
763,20 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 2111
Salvi panten oriblete za grlo formulisane su na bazi žalfije, pantenola i vitamina C. Preporučuje se njihova primena kod bola u grlu, suvog i nadražajnog kašlja, promuklosti, za regeneraciju oštećene sluzokože usta i kao pomoć kod osetljivih desni. Mogu se koristiti i svakodnevno u cilju higijene u..
475,20 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 379574
dodatak ishrani na biljnoj bazi za lečenje respiratornih infekcija Sinulan DUO forte je dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju 6 biljaka(dragoljub i koren rena, zova, verbena, divizma, žuta gencijan) koje doprinose normalnoj funkciji donjih respiratornih puteva, gornjih respiratornih puteva i imun..
792,00 RSD
Brand: Hemofarm Šifra: 378845
dodatak ishrani na biljnoj bazi za lečenje respiratornih infekcija dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju biljnih ekstrakata (andrografisa, zove, divizme, verbene i lincure), koji doprinose održavanju normalne funkcije respiratornog i imunog sistema. Ovi biljni ekstrakti mogu potencijalno doprinet..
792,00 RSD
Brand: Dr.Theiss Šifra: 18813
Dodatak ishrani Sa Islandskom mahovinom, kamilicom i matičnjakom.Islandski lišaj i matičnjak doprinose olakšanju kod nadražaja grla i ždrela.Blagotvorno deluje na grlo pušača.Osvežavajućeg ukusa.Preporučena upotreba: Odrasli uzimaju 1-2 puta dnevno po 10 ml.Dr..
865,76 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 20803
Timal tečni dodatak ishrani sadrži biljne ekstrakte koje olakšavaju iskašljavanje i smiruju upalne procese na sluzokoži disajnih puteva. Timijan podstiče izlučivanje sluzi iz bronhija, olakšava iskašljavanje nakupljenog sekreta i deluje antimikrobno. Tečni ekstrakt jagorčevine razređuje viskozni s..
513,00 RSD
Brand: Dr.Theiss Šifra: 17216
Ublažavaju tegobe koje prate upalu sluznice usta i grla.Ubrzavaju regeneraciju oštećene ili obolele sluzokože.Sperečavaju nastanak superinfekcija (kod afti, gingivostomatitisa…20 g vitamina C u jednoj pastiliPreporučeni dnevni unos 4-6 pastila sa čim se u organizam unosi i preporuč..
468,00 RSD
Brand: Dr.Theiss Šifra: 17217
Ublažavaju tegobe koje prate upalu sluznice usta i grla. Ubrzavaju regeneraciju oštećene ili obolele sluzokože. Sperečavaju nastanak superinfekcija (kod afti, gingivostomatitisa… 20 g vitamina C u jednoj pastili4-6 pastila dnevno...
468,00 RSD
Brand: Dr.Theiss Šifra: 4770
Ublažavaju tegobe koje prate upalu sluznice usta i grla.Ubrzavaju regeneraciju oštećene ili obolele sluzokože.Sperečavaju nastanak superinfekcija (kod afti, gingivostomatitisa…)20 mg vitamina C u jednoj pastiliPreporučeni dnevni unos 4-6 pastila sa čim se u organizam unosi i prepor..
468,00 RSD
Brand: Livsane Šifra: 20643
LIVSANE Eukaliptus-mentol bombone ne sadrže šećer; osvežavajuće su za grlo i ždrelo i daju svež dah. Idealne za poneti i pogodne za dijabetičare.LIVSANE Eukaliptus-mentol bombone ne sadrže šećer; osvežavajuće su za grlo i ždrelo i daju svež dah. Idealne za poneti i pogodne za dijabetičare. Napomena:..
206,65 RSD
Brand: Livsane Šifra: 379885
LIVSANE Hot Đumbir + Med + Limum, prašak za pripremu napitka je dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor vitamin C i cinka, a namenjen je kao nutritivna podrška imunitetu Vitamin C (L-askorbinska kiselina) je najvažniji hidrosolubilni vitamin, antioksidans i snažan redukujući agens. Spad..
268,88 RSD
Brand: Livsane Šifra: 379884
Hot Berries, prašak za pripremu napitka je dijatetski suplement koji predstavlja dopunki izvor vitamina C i D, magnezijuma i cinka, kao podršak imunitetu dece i odraslihVitamini C,D i cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin C i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. ..
258,05 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 380190
Lizzy se vozi lizalica je dodatak ishrani sa đumbirom i pitomom nanom. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/lizzy-se-vozi-lizalica/NAMENA Lizzy se vozi lizalica je dodatak ishrani sa đumbirom i pitomom nanom, namenjen deci kod kojih se javlja mučnina u toku put..
450,00 RSD
Prikazuje se 61 do 75 od 77 (6 strana)